Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Soha senki nem fog ülni e miatt max pár milliós bírság ha az ügyvédek meg nem védik a céget.
F
Én szeretnék piros audit... DE nem ilyet! Szerencsétlenek 😞
Ja a Mal nyilatkozat: "A cég leszögezi, hogy a vörösiszap (kód: EWC -010309) az Európai Unió hulladékszabványa szerint nem minõsül veszélyes hulladéknak, "
He? Ha ez nem veszélyes akkor mi?
F
Erre elõbb mi a faszér nem lehetett gondolni? Ember áldozatok kellenek egy kurva gát megerõsítéséhez, de még csak egy rohadt zebra felfestéséhez is halálos gázolásnak kell történnie...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
...
"Megerõsítették a többi gátat
Az éjjel valamennyi iszaptározó gátját megerõsítették, így elhárult egy újabb gátszakadás veszélye - mondta Bakos György katasztrófavédelmi szóvivõ az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának.
A szóvivõ megjegyezte: a többi tározóban sûrûbb, masszívabb tömegû iszap van, és kiömlése esetén sem okozna akkora károkat, mint a hétfõi, amikor nagy erõvel, több méteres magasságban zúdult rá."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Az államtitkár azt mondta: egy 35 éves férfi a jármûvében megfulladt, amikor a lezúduló vörösiszap felborította terepjáróját, egy idõs ember pedig az otthonában halt meg, amikor a házára zúdult az iszaplavina.
Egy 3 éves gyermeket szintén az otthonában érte a halál, a holttestét hétfõ éjjel találták meg. A negyedik áldozat egy egyéves kislány, a 3 éves áldozat testvére. A kisebbik gyermeket Angyalkának hívták.
A környezetvédelmi államtitkár az elhunyt gyermek szüleirõl nem tudott információval szolgálni, de azt elmondta: a család tragédiáját súlyosbítja, hogy néhány évvel ezelõtt harmadik gyermeküket halálra gázolta a vonat.
Illés Zoltán közölte, hogy további hét embert még mindig eltûntként keresnek.
Tili Károly, Kolontár polgármestere kedd reggel az MTI-t még arról tájékoztatta, hogy egy három hónapos csecsemõ holttestét találták meg kora reggel a katasztrófavédelem szakemberei, a gyermeket az ár sodorta el. Ezt a bejelentést a a szakemberek késõbb cáfolták, félreértésrõl beszéltek, de úgy látszik, most kiderült, sajnos igaz a hír."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De ez így nagyon durva.Lesz ebbõl balhé rendesen.De az a gát az hogy a viharba szakadt át ilyen durván?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ne adj isten a Duna egyszer komolyabban kiönt akkor lesz sírás...
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
:3