Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Alíg várom. Most folytsalak bele a wc-be vagy ráér holnap?😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
veled szemben ennél is azabb leszek mingyá XXD

Willi Betz
Köszönöm!

Ulvar
Hogy te mekkora egy gyökér fos vagy.....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Willi Betz
Bazz azt hittem teleszarták az Audit😄

Willi Betz
Húúú de agresszív vagy XD

w77d
ha az én családomból halt volna meg valaki olyan szörnyû kínok között, ahogy itt emberek meghaltak, én biztos nem engedném eltusolni.. ha nem zárják be a cég igazgatóját és még pár nagykutyát, az biztos hogy én küldeném õket nem börtönbe hanem a föld alá..

😞( most olvastam valahol hogy a bobos aki meghalt azt balesetnek minõsítették és a fõ oka az volt hogy tapasztalatlan volt azon a pályán! .. wtf fél méterre egy oszlopsor a pályától és az nem tervezési hiba? mindent tisztára lehet mosni csak pénz kell hozzá

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Mindent eltussolnak pont ezt ne tussolnák el?
Soha senki nem fog ülni e miatt max pár milliós bírság ha az ügyvédek meg nem védik a céget.
Az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság (OKF) cáfolja azt hírt, miszerint újabb gátszakadás történt az ajkai térségben, csupán szivárog az iszap. A kolontári templom dombjára menekültek a védelmi bizottság tagjai kedd délelõtt, amikor úgy tûnt: újabb vörösiszap-árhullám fenyegeti a falut.

MEdievil
Azért nem lehetett elõbb gondolni mert ha minden ilyen apróságra odafigyelnek és pénzt költenek akkor marha nehéz bekerülni a 100 leggazdagabb magyar közé!

F

MEdievil

Én szeretnék piros audit... DE nem ilyet! Szerencsétlenek 😞

Ja a Mal nyilatkozat: "A cég leszögezi, hogy a vörösiszap (kód: EWC -010309) az Európai Unió hulladékszabványa szerint nem minõsül veszélyes hulladéknak, "

He? Ha ez nem veszélyes akkor mi?

F

OrioN the S
jókor...

Erre elõbb mi a faszér nem lehetett gondolni? Ember áldozatok kellenek egy kurva gát megerõsítéséhez, de még csak egy rohadt zebra felfestéséhez is halálos gázolásnak kell történnie...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

háát nem :| 😞

...
"Megerõsítették a többi gátat

Az éjjel valamennyi iszaptározó gátját megerõsítették, így elhárult egy újabb gátszakadás veszélye - mondta Bakos György katasztrófavédelmi szóvivõ az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának.

A szóvivõ megjegyezte: a többi tározóban sûrûbb, masszívabb tömegû iszap van, és kiömlése esetén sem okozna akkora károkat, mint a hétfõi, amikor nagy erõvel, több méteres magasságban zúdult rá."

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrioN the S
uhh :S szegény szülõk... soha nem lesznek már egészek lelkileg :\

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

népszabadság 😞
"Az államtitkár azt mondta: egy 35 éves férfi a jármûvében megfulladt, amikor a lezúduló vörösiszap felborította terepjáróját, egy idõs ember pedig az otthonában halt meg, amikor a házára zúdult az iszaplavina.

Egy 3 éves gyermeket szintén az otthonában érte a halál, a holttestét hétfõ éjjel találták meg. A negyedik áldozat egy egyéves kislány, a 3 éves áldozat testvére. A kisebbik gyermeket Angyalkának hívták.

A környezetvédelmi államtitkár az elhunyt gyermek szüleirõl nem tudott információval szolgálni, de azt elmondta: a család tragédiáját súlyosbítja, hogy néhány évvel ezelõtt harmadik gyermeküket halálra gázolta a vonat.

Illés Zoltán közölte, hogy további hét embert még mindig eltûntként keresnek.

Tili Károly, Kolontár polgármestere kedd reggel az MTI-t még arról tájékoztatta, hogy egy három hónapos csecsemõ holttestét találták meg kora reggel a katasztrófavédelem szakemberei, a gyermeket az ár sodorta el. Ezt a bejelentést a a szakemberek késõbb cáfolták, félreértésrõl beszéltek, de úgy látszik, most kiderült, sajnos igaz a hír."

Hirek szerint folyamatosan mérik a sugárzást, plusz 5-600 tonna gipsszel próbálják megfékezni a hömpölygõ iszapáradatot.
OrioN the S
azt írták, hogy mivel nagyon csekély a sugárzás ezért elhanyagolható. a por lesz durva ami utána felszáll.(mert belélegzik)

Ha ezt az ügyet eltusolják, és nem állitják elõ a felelõsöket akkor nincs igazság. Talán nem mondok badarságot hogy a felelõsöket gond nmlkül meg lehetne vádolni gondatlanságból elkövetett emberöléssel is akár, mivel már sajnos vannak áldozatok is, mellesleg több száz ember vált hajléktalanná, nagyon sok a sérült is... egyszerûen borzalmas ami odaát Dunántúlon történt nagyon sajnálom azokat az embereket és családokat akiket érintett ez a katasztrófa, és ha tehetném ott segitenék ahol tudnék... bõven elég megnézni a #11315-ben lévõ vidót kommentár nélkül is megrázó, fõleg látni a sérültek szenvedését. A ma reggeli hirek szerint még mindig ömlik az iszap ami radioaktiv és rákkeltõ hatású... <#szomoru1>
SötétBarom
Na, itt fejek fognak hullani.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ez borzalmas... <#szomoru1>
Pipör
nagyon durva .. :S

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

megdöbbentõ 😞

OrioN the S
"Négyre emelkedett a hétfõi vörösiszap-katasztrófa áldozatainak száma, miután kedd hajnalban egy csecsemõ holttestére találtak az elárasztott Kolontár településen." :SSSSSS

Ulvar
Rossz nézni egy két sérültet hogy szenved a fájdalomtól mikor szállnak le a platóról :S bazdmeg áhhh :S. Fasz ki van szar nézni hogy segíteni kéne de nem tudsz mert 400 km-re laknak tõled ezek az emberek. Pénz az meg.... ide oda bandukol ki tudja kinél landol.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szabi84
Ez brutális rá fél órára hagytam el Devecsert, amúgy sem egy gazdag falu és még ez is. Döbbenet...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

solo
Csepel egyik legmagasabb pontján vagyok, szóval engem még azok se nagyon érintenet.
De ez így nagyon durva.Lesz ebbõl balhé rendesen.De az a gát az hogy a viharba szakadt át ilyen durván?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ferihegytõl pár km -re lakok, jó messze a Dunától. 😊 Errefele max az erõs zivatarok szoktak büntetni, az meg jön és elmegy állt. 😊 Földrengés van olyan idõközönként mint amit lejjebb írtam, de nem vészes.

desigo
Ott lassú mérgezés van a szmog miatt.
Ne adj isten a Duna egyszer komolyabban kiönt akkor lesz sírás...
OrioN the S
nabazmeg... :|

Fú bazmeg. Nemsemmi, nem néztem a híreket, de ez most arconcsapott. Ilyenkor gondolkozok el azon, hogy pesten ilyen szempontból jó lakni. Katasztrófa nem nagyon van. 4 - 5 évente 1 - 1 érezhetõ földrengést meg ki lehet bírni

azaz vagyis a volt gát

v43 001
Az elsõ képen a gátról van a kép? :S

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

ha a másik irányba jön ki akkor most lehet hogy nem irnék itt

<#szomoru1>
desigo

desigo
Kolontár

a timföldgyár már csõdöt is jelentett ( ahogy hallottam) de remélem nem lesz nagyobb baj

w77d
nna igen most kell észnél lenni és megmutatni mire vagyunk képesek... ha az esõ elött nem sikerült biztosítani a helyzetet, asszem a világ hiradója rólunk fog szólni a rengeteg halálos áldozat és a terméketlenné váló fél magyarország miatt 😞 már most is katasztrófális a helyzet és beláthatatlanok a következmények, de ha egy esõ kimossa a megmaradt részt is, akkor egyszerûen lehetetlen mit kezdeni a dologgal..

desigo
éjjelre ér ide...
holnapra esõt mondanak erre fele ha nem csinálnak azzal a "lukkal" valamit akkor nem tudom mi lesz

w77d
bazdmeg ez kap egy esõt, a dunántúlnak reszeltek.....

DJ RX7

:3

desigo
Hát ez nem kevés mennyiség.
Esély nincs ezt megfékezni.
1 vidi ez a tározónak az 1 tizede ami ki öntött a többi maradt benn egyenlõre

w77d
enyhén radioaktív és erõsen maró hatású ez a sár...

😮 😞