Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak idõhiány miatt hagytam abba.. De egyszer még veszek valami összetlós böszmeséget 😊))
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
:3
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
#11387 Régen én is benne voltam rengeteg biciklis ökörségbe, csináltunk mi is hasonlót itt az erdõbe, ember milyenek buktam néha<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Anno szintén downhilleztem csak aztán volt egy balesetem aztán utána már nem folytathattam tovább... 😞
Most viszont már tényleg befejezem!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Aki engedélyt adott a gát túlterhelésre az a felelõs, vállalja is a következményeit ennyi. Csak az a gond, hogy ebbõl még van 11. Ezeket is szeretnék túlterhelni?? Egy csatornát kellene vezetni a parlament ajtaja elé, hogy oda mehessen ha menni akar.
Sajnálom az érintetteket, fõleg az áldozatok hozzátartozóit.
Ha az idõjárás jobbra fordul kisüt a nap és elkezd az levegõ felmelegedni vele együtt az iszap elkezd megszáradni az sem jó mert akkor a levegõbe kerül a mérgezõ anyag szine-java, de ha esik az esõ az sem a legjobb mert hátráltatja a mentést meg a helyreállitást, na de akkor mi lenne a legjobb...?
Szal, itt valami nagyon nem kóser!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC