Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pár éve közel 70 -el zúgtam lefele egy 11 % -os lejtõn, Váctól pár km -re. Nem volt rossz, de nem is hiányzik az ilyesmi élmény, 1x lehet csak hibázni.

SötétBarom
Komoly. Mindenesetre nem tudom hogy jutott eszedbe egy ilyen low-end merev vázba belebûvölni egy duplavállas telót 😄D

Én csak idõhiány miatt hagytam abba.. De egyszer még veszek valami összetlós böszmeséget 😊))

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

DJ RX7
itt is

mondjuk nem tudom ki az az állat aki a magyar himnuszt angolul másolta be.

:3

"Viszlát köztársaság..." ---> Most is csak papíron van, am meg kilehet törölni vele.

Szabi84
nem nagy bele a boxxer?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MOST MENJ EL INNEN TE ÉRZÉKETLEN TUSKÓ!!!

Tokajban voltunk haveri körrel, volt egy merev vázas UMF Hardy 1-es benne egy Rock Shox Boxxer Race duplavállas villa, aztán kissé túlvállaltam magam meg agyamra ment az adrenalin és azzal a hévvel bevállaltam egy jó 3méteres letörést ami egy baromi hosszú nagyon meredek lejtõben végzõdött. Le is ugrottam csak a fejcsõnél úgy tört el a váz mint a ropi majd egy kis részlet ki is esett már csak annyira emlékszem hogy állnék fel de nem tudok... eredmény: jobb térd keresztszalag szakadás, két oldalán a gyûrûsporc darabokra szakadt, plusz millió egy zúzódás meg borda repedés...
SötétBarom
Mi történt? (toltam én is :> )

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJKonya
Nagyon komoly amit mûvelnek!

#11387 Régen én is benne voltam rengeteg biciklis ökörségbe, csináltunk mi is hasonlót itt az erdõbe, ember milyenek buktam néha<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Willi Betz
Baleseteid,többesszámot ne hagyd ki😄D De van jó a rosszban is,elõbb temetnénk XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
én meg pont fordítva.. azért nem downhillezek, mert 200% hogy kurva nagy balesetem lenne XXXD

Imádom! <#eljen>

Anno szintén downhilleztem csak aztán volt egy balesetem aztán utána már nem folytathattam tovább... 😞
w77d
nne részemrõl is egy uccso: még mindíg nem fogtad fel azt a tényt, amit úgy hívnak hogy idõ... amikor itt kiadták az engedélyeket és aláírták az ellenõrzési papírokat még szó sem volt a mostani kormányról....

Willi Betz
Figyelj,mindenért lehet okolni mindenkit. Fõleg a politikusokat...párttól függetlenül. Most õk vannak hatalmon - valószínûleg örökre - tehát õket lehet okolni.

Most viszont már tényleg befejezem!

w77d
figyi én sem komálom hidd el, még fideszes sem vagyok. Na de egyszerûen nem lehet most ezért õket okolni és kész...

Willi Betz
Nem vagyok balos,mindet becsuknám egy helyre. De a Viktória királyt nagyon utálom. Egyébként innentõl kezdve olyan,hogy baloldal megszûnik létezni,ahogy a 4 évenkénti választások is. Ugyan lesznek mondva csinált választások,de semmit nem fognak jelenteni. Amint mondtam is tegnap,magyarország ismét királyság lesz,a miniszter felteszi a buzi fejére a koronát és ráül a trónra. Viszlát köztársaság...

w77d
ok nélkül senki nem érdemel fejbe lövést drága elvakult balos barátom 😄

Willi Betz
Dehogynem! Már úgy önmagában ok nélkül is fejbe lövést érdemelne. Ahogy az összes többi. És sajnos vagy nem sajnos ezek miatt utálom ezt a szaros országot... Nade off vége.

w77d
ezt nem kétlem... ugyan az mint a geci gyurcsány és a szarházi attila is volt... nna de itt most nem tudnak hibásak lenni, KÉPTELENSÉG

Willi Betz
Attól még egy tetves cigány és ugyanúgy lop,csal,hazudik mint a többi! Mert politikus.

w77d
Gabi ne legyél már hülye... a mostani kormánynak nem lehet köze hozzá, egszerûen idõben képtelenség...

SötétBarom
<#eljen><#eljen><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pszihopata
egy ilyen nagy cég keze elér a politikáig is,valami pelikán nevû gátõr majd elviszi a balhét

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

DJ RX7
neki egy másik timföld gyártó cége van. nemde?

Willi Betz
Ja kis ártatlanok😄DDD

w77d
hát a mostani bandának ehhez nem tud köze lenni ez van.. az összes engedélyt, ellenõrzést és beruházásokat az elõzõ kormány intézte..

OrioN the S
kedvenc sportom! nagyon durva amiket ezek csinálnak 😊 nekem nincs annyi bátorságom, hogy szana-szét tördeljem a csontjaimat 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Willi Betz
Neki mindenhez van köze,az más dolog,hogy már több éve nem miniszter. Viktória isten királynak meg semmihez sincs köze,Õ az ártatlan ma szültetett bárányka😄DD Legalábbis a hívei ezt állítják és a csicskásai.

OrioN the S
lol... gondolom valakire rá kell kenni. neki meg már úgyis mindegy.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Audi TDI
Soha nem fogják békén hagyni, mindenért õ lesz a felelõs pf.
Aki engedélyt adott a gát túlterhelésre az a felelõs, vállalja is a következményeit ennyi. Csak az a gond, hogy ebbõl még van 11. Ezeket is szeretnék túlterhelni?? Egy csatornát kellene vezetni a parlament ajtaja elé, hogy oda mehessen ha menni akar.
Sajnálom az érintetteket, fõleg az áldozatok hozzátartozóit.
SötétBarom
Majdnem lefordultam a székrõl, amikor a híradóban egy komoly körmondat végén sikerült kihozni nekik, hogy Gyurcsánynak ehhez is van köze <#whatever>

OrioN the S
naja... kijelentették, hogy õk nem felelõsek. (akkor ki a fasz felel a gátakért??????)

XeeN
Kimondhatatlanul sajnálom az érintetteket. Az árvíz is durva dolog, de ez nagyságrendekkel rosszabb. Annak azért örülök, hogy a média és a cég szerint is minden rendben... Igaz, hogy õk nem ott él(tek)nek...

Nagyon durva, együtt érzek azokkal az emberekkel akiket ez érint... <#szomoru1>

Ha az idõjárás jobbra fordul kisüt a nap és elkezd az levegõ felmelegedni vele együtt az iszap elkezd megszáradni az sem jó mert akkor a levegõbe kerül a mérgezõ anyag szine-java, de ha esik az esõ az sem a legjobb mert hátráltatja a mentést meg a helyreállitást, na de akkor mi lenne a legjobb...?
ocskoszilard
sztem a #11359 hozzászólásban az elsõ lép még világvégébb stílusú

DJ RX7
barom állat. látszik nem igen zavarja.

Black Ghost
Egyébként már a gyártásnál elbaszhattak valami, mert a 13ph érték nagyon magas, ennyinek nem szabadna lennie. Nálunk is van egy ilyen tározó, igaz már 15 éve nem mûködik, de még emlékszem gyerekként sokat jártam arra. Itt a lúgos vizet, nyitott betoncsatornákon vezették el, ami tiszta volt, olyannyira hogy a környékbeli szegények ide jártak mosni. Soha semmi bajuk nem volt.

Szal, itt valami nagyon nem kóser!
desigo

Black Ghost
Bazz srácok én egy ilyen gyárban dolgozok, csak nálunk már nincs timföld gyártás. Mi vagyunk az egyik fõ vásárlójuk, napi szinten kb. 100-150 tonna timföld jön Ajkáról, ami ráadásul nagyon jó minõségû. Megy is a fejvakarás hogy most mi lesz.
desigo
Nincsenek esetleg képek valahol a gátról javítás után?
már ha javítgatták ma...
Ugye nem törték fel a nicked ?

desigo
nyugodjál már meg...
Willi Betz
Félre értesz! Kurvára sajnálom azokat akiket érintett ez a dolog,de néha a rosszban is megkéne látni a jót. A lejjebb írt poénom a képre teljes mértékben ártalmatlan akart lenni. Ahogy látom nem vevök rá páran...

bosco05
megerõsítették? Az mit takar, mert ha normálisan nekiállsz, az kb egy éves meló. Micsoda fasza munkások vannak itthon, egy este alatt megcsinálták mindet... Nem értem, hogy tudtok bedõlni ennek a hazug médiának. Mit lehet megerõsíteni egy nap alatt? Egy házat se lehet ennyi idõ alatt megerõsíteni nem hogy egy gátat... Még szerencse, hogy azt is elmondták, hogy az anyag nem veszélyes, ámbár ha rád fröccsen égési sérülést okoz, de ugye az nem azért van mert veszélyes. Meg ilyen hogy gipszel semlegesítik 😄 Mit a lugot? Max megkötik, mert ha ez por formájában nagy mennyiségben a levegõbe kerül a halálos áldozatok száma 2-3 hét alatt 100 fölé megy...
Ulvar
Kurva vicces vagy hallod...akasztanálak az elsõ fára!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ki?xd