37137
-
Blum #16565 De a hülyéje nem inkább a másikba csúszik bele hátulról,hanem elkapja a kormányt és inkább frontálisan bele a kamionba. -
-
Blahánál állok a vili megállóban, és 3 autónak meg kellett állni a kereszteződésben, mert előttük beállt a forgalom nem fértek át, közben átellenes forgalomnak meg már sárgult... idióta motoros kilő és fél méterrel az abban a pillanatban már gyorsuló autó előtt elszáguldott, aki ott "ragadt" és ment volna át. Mondom fél méteren múlott... ha kicsit nagyobb gázzal indul meg simán oldalba kapja az idióta motoros, de meg is érdemelte volna a barom állatja, hogy ott dögöljön meg... az autós satu és duda a motoros meg elszáguldott. -
n003 #16562 áucs -
DIESEL DOG #16561 Hát... a vonat nem viccel... -
Train Crash Compilation -
Újabb baleset a tesztvezetésen, ismét egy Lambo az áldozat
-
??? :D -
-
Nyilvánosságra került a jaroszlavli jégkorongklub tragédiáját okozó repülőgép pilótáinak utolsó párbeszéde. A jelek alapján biztosnak látszik, hogy a 44 áldozatot követelő balesetet egy indokolatlan fékezés és egy eltitkolt betegség okozhatta.
-
nem szarral hanem pickupokkal :D -
Amcsi yard nem szarral gurgázik :D -
-
-
n003 #16551 FJ Cruiser hits roadblock -
Mazda vs lopós autó
oroszok...
-
Elnézést a vulgáris kifejezésért de aztakuuuuuuuuuuuuuurvaaaaaaaaaaa... -
Gondolom itt most életet mentett az ajtónál a csövezés..
De most nézem ezek angolok.. xD Milyen szerencse
-
Pici crash.......
-
az úgy fönt is maradt a fán XXXD -
ezért kell a front spoiler
-
Az első BAZDMEG :O -
n003 #16543 aztakú...
45ig tekerjétek előre nemértem hogy az ilyen videókon mért nem látható az út ezt megelőző 213km-e is? :| -
ddt500 #16542 Éppen ezért tökéletes a példa. Csak nem érted amit mondok. Nincs mérlegelési lehetőséged! Igen igazad van kicsi a sebesség. De kinek? Neked aki fentről kamerázol? Ha a pályán mész honnan tudod, hogy a mögötted jövő is 40-el fog jönni? Lehet, hogy 80-al mert neki az a kis sebesség. Honnan tudod mitől esett el a másik motoros? Az olajat csak egészen közelről veszed észre. Te másik nyomvonalon mész megállsz segíteni, majd egy mögötted szájraeső motoros neked csúszik 30-al és eltöri mind a két lábadat.
"Eloltani a motort." Mivel? Előveszed az ülés alól a poroltót? Segítesz az embernek. Hogyan? Végzett orvos vagy? Van nálad vákuumágy megy nyakmerevítő??
Az, hogy a segítség lassan érkezett meg a pálya felelőssége de te azzal, hogy megállsz csak bajt okozol.
És itt még jön a kérdés, hogy hányan álljanak meg? Álljon meg 10 motoros? Vagy inkább 20? És ha az égő motor felrobban akkor mi van??
És még valami. Ezt nem én találom ki! FIM szabályzat, pályaszabályzat stb. le van írva. Pályahasználat feltétele.
"A pályán megállni tilos! Bármi gond adódik, meg kell próbálni eljutni a boxutcáig!"
És nem összekeverendő a sárga zászlós szükség esetén megállással ami nyilván arra vonatkozik, hogy ne menjél bele százzal a földön fekvőbe.
Aki nézi a MotoGP-t nyilván látta a Simoncelli balesetét. Rossi sem állt meg pedig az egyik legjobb barátján ment keresztül. Beleivódott 2 évtized alatt, hogy nem szabad megállni. Ez van. -
Itt a példa videó viszont szerintem nem egészen stimmel.
Egyrészt egyáltalán nem nagy a sebesség, a baleset alanya úton kívül tartózkodott, továbbá mi az hogy mire megjön a segítség kb elég a motor ?
Itt viszont meg lehetett volna állni legalább a motort eloltani. Komolyabb pályákon 10 secen belül ott a segítség! -
Ha ezen az őrült szigeti motorversenyen valaki megáll, szerintem elég nagy kockázatot vállal. De mégis ki vállalja a kockázatot arra hogy esetleg 300 -al telibe kúrják ? Kövezzél meg de én is továbbmentem volna, az az ipse valószínűleg olyan sérüléseket szerzett hogy meghalt, meg amúgy is elég néző volt a környéken. -
plusz ugye ez nem a haverja volt... -
kegyetlenül hangzik... :( -
ddt500 #16537 Ennyi. 2006 óta pálya-motorozom főleg a Hungaroringen, 2008 óta versenyezem is. Nem kell komoly dologra gondolni csak márkakupákban, amatőr szinten. Ha egy versenybaleset láttán ott kint is ezt mondanád az a minimum, hogy furcsán néznének rád de lehet le is hülyéznek.
Pl. Jaj elesett a haverom, beszorult a motor alá én megállok mert 10mp előbb érek oda mint a pályabíró. Hopp leoltották a villanyt. Két hét múlva ébredsz. A mögötted jövő lassított miattad, az amögött jövő viszont nem látott ebből semmit (féklámpa nincs a versenymotorokon) és 150-el belétek ment. Ő meghalt, a mögötted jövő elvesztette a lábát, te nyertél 6 hét kórházat meg fél év rehabilitációt. A haverod kulcscsonttöréssel megúszta az esetet.
Na jó döntést hoztál?
És még egyszer mondnom: Nincs mérlegelési lehetőséged! Csak nagyobb bajt tudsz csinálni. Szóval ilyet csak egyszer csinálsz az életben mert többet nem engednek fel semmilyen pályára.
Ez a helyes viselkedés. -
Nem ismerem ezt a sportot, de szerintem ha egy haverom alatt felrobbant a motor és ott fekszik, akkor megállok és legalább lehúzom a pályáról. No mind1. -
ddt500 #16535 73-ban nagyon másra nem számíthattál de akkor még a versenyt sem állították le szóval annyira azért nem voltak szép idők. A rallyt meg ne keverjük ide mert köze nincs se tempóban se másban a TT-hez.
Alapvető szabály úgy pályamotorozásban mind autózásban, hogy: Szigorúan tilos megállni segíteni a másiknak! Erre van a pályaszemélyzet. Meg akarsz állni, jönnek mögötted 5-en és sokkal nagyobb balesetet okozol. És nincs mérlegelési lehetőséged, hogy jaj ez most a haverom neki megállok. Szarfaszú Schumacher sem állt meg amikor az öccse elszállt Indianapolisban.
Arról nem beszélve, hogy mit tudsz tenni? Képzett orvos vagy? Van a motoron egy 10kg-os poroltó? Defibrillátor?
Purley mit tudott tenni? Megállt szerzett magának 2-3 évnyi rémálmot de segíteni nem tudott. Lehet, hogy hősies volt a tette de haszontalan.
Szóval ha a 16528-nál a motoros "visszafordult" volna a pályán és túléli valszeg először elveszik minden engedélyét utána pedig beutalják az elmegyógyintézetbe. -
Véristván vagy-e!
Ilyenek az igazi versenyzők (ezt melyik szarfaszú mai f1 pilóta tenné meg a versenyzőtársáért?????):
3:15-től:
-
ddt500 #16533 Álljál itt meg baszod! 
-
ddt500 #16532 Szerintem ez egy utcai verseny leginkább a Man szigeti TT. Elég vicces lenne ha a kamerás motor visszafordulna és frontálisra venné valamelyik másik versenyzőt. 34mp látszanak a nézők. Szóval az élve eltemetés előtt talán körbe kéne nézni, hogy mi is a helyzet. -
A videó megvolt, mehet a yutubra... ez a lényeg. Az ilyen patkányt élve kellene eltemetni. -
Én is csak néztem.
gondoltam majd visszafordul.
-
És hogy elmegy mellette bakker...le se szarta nagyon. -
-
68 éves nő vezette a Skodát -
Ezeket a vonat elé bemenéseket soha nem fogom érteni. Mi a franc múlik azon a 3-4 percen hogy valaki feláldozza az életét ?