Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A Magyarországi mérgezõiszap-baleset már régóta készülõdött, és megelõzhetõ lett volna - állítja a Természetvédelmi Világalap (WWF) szombaton kiadott sajtóközleményében. Eszerint egy júniusban készült légi fotón jól látható, hogy az iszaptározó falai már három hónappal a környezeti katasztrófa bekövetkezte elõtt is rossz állapotban voltak és szivárogtak. "A mérgezõiszap-katasztrófát és annak nyomán a környezõ folyók - köztük a Duna - szennyezését meg lehetett volna akadályozni" - idézi a német hírügynökség a WWF közleményét.
amúgy a hét nagy részén a falvakban volt közvetlenül veszélyelháritás és vagyonmentés, oda kellettek a munkagépek, meg az eltûntek megtalálásáhóz.
egyet sem látok a képen

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ahogy elnézem a motoros szépen beleszállt. Nem baj, jön a tél, és egy kis idõre véget érnek az értelmetlen motoros hullások.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Amúgy meg nem azt mondtam hogy egy árvíz nem elég dúrva, az is elég nagy problem, de szerintem ami most történt az súlyosabb. Két falu és környéke lakhatatlanná vált, és ez még évtizedekig nem fog változni. Az ökológiai katasztrófába még bele se mentem.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem csoda hogy nem akar és tud senki ottmaradni...
Ez lesz a magyar Pripjaty!
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

#11399: Hát utólag visszagondolva jó nagy ökörség volt belepasszitani szerencsétlen merevfarú vázba azt a benga villát...
A legjobb amikor egyszerre árad a Hernád Bodrog Tisza...és akkor a hegyrõl lezúduló víz még elönti a hegyi falvakat is az a mennyország.
A legjobb a sok hülye még ezek után. Hát azon beszartam amikor mondja a nõci hogy neki könnyû építésû ház kell...menj már anyádba hát most vitte azt el...hát pillanatok alatt szétbassza legalább a rendesen épített ház állni fog nem kell újra építeni...neeem neki akkor is az kell....akkor kevesebb támogatást kapsz rá...mi az hogy kevesebbet??? Még felháborodva kérdezi. Hát miért bazdmeg mert anyám meg apám pénzébõl épül neked ház és arra nem vagy hajlandó hogy a jobbat válaszd ami kibír egy ilyet!!! Mert mi van ha jövõre is jön egy ilyen? Megint építsünk? Faszomat azt!!
Amúgy meg igazán kérhetnénk segélyt az EU-tól, ha jól tudom azt nem kell visszafizetni... Legalább a föld cseréhez bassza meg hát egy része az országnak lakhatatlan sõt élni nem lehetelsz rajta semmilyen növénynek meg állatnak hát gondolkozzanak már.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Azt meg hogy egyáltalán minek takarítanak, azt nem értem, az emberek 80 % -a nem fog visszaköltözni otthonába, én se tenném. Nem költöznék vissza, egyetlen okból. Le van szarva hogy mennyit kéne takarítani, mennyit kéne építkezni, de nem hiszem el azt amit mondanak a "professzorok". Szerintem az a vörös pokol, ha el is takarítják, 100 % -osan úgyse fogják, nem kevés van már a talajban, és az ugye ott van. Esetleg szarsz rá, nem foglalkoztat a dolog. De évek múlva esetleg elmész a dokihoz, az pedig megmondja hogy háth xyz, maga rákos. Vagy akármilyen gyógyíthatatlan betegség is kialakulhat, azt mikor szembesülsz vele, az érzést nem szeretném megtudni.
Költõi kérdés volt. Srác a dolgok mögé lát. <#eljen>#eljen>