37099
  • Tuvok #35118
    Lehet hülye kérdés, de miért nem hívtak rendőrt ? Vagy jobb poén volt így elengedni ? Ja értem.
  • RatBaG #35117
    https://www.facebook.com/100038344713962/videos/210093700278786/
  • ximix #35116
    Így látatlanban azt mondanám, hogy figyelmetlenül kitolatott a kék autó elé a másik.
    gugli térkép
  • nordan
    mennyivel mehetett a vétkes?
  • desigo
    Egy ember meghalt, egy másik megsérült Érden, a Lőcsei utcában, ahol két személyautó összeütközött vasárnap kora este

• FrezeR
    Fák közé csapódott egy autó Nyíregyházán

• nordan
  • Caliph
    totalcar cikk
  • kamionosjoe
    Le kéne betonozni, akkor legalább nem akadnának ott el.
  • nordan
    megint NŐ? :)
  • desigo

• PetruZ
    Egy zseni behajtott a budai villamos alagútba a Lánchídnál.
  • desigo
    Törésteszten 5 csillagot!
  • nordan
    ő mit érdemelne?

• Sippie
    valamivel kompenzálnia kell az apró pöcsét, hát na
  • Tuvok #35103
    Többször láttam egy fekete Cayenne-t száguldozni éjjel a Soroksári úton, illetve egyszer napközben úgy közlekedni az autók között, hogy ráncoltam a homlokom.
  • Alien69
    Miért, csak nem Te vezetted? :-)
    Vagy, nincs is más színben?
  • desigo
    Ott azért az anyagi kár jelentős
  • RatBaG #35100
  • Tuvok #35099
    Nem fekete volt véletlen ?
  • Alien69
    Az a baj ezekkel a videjókkal, hogy ezek oktató videók! De komolyan. Ma pl volt egy Porsche cayenne, aki a jobbra kanyarodóból ment egyenesen, piros lámpánál lassított egy kicsit, majd simán át hajtott rajta... Pedig ezeket inkább lőni kellene fejbe. Sajnos, a rendőrök most már sehol sincsenek...
  • Tuvok #35097
    A végén a nákhuj az ásóval

Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2020.04.06. 18:27:39
  • PetruZ
    AP-1264: Jön a tavasz... Ki akartam emelni párat, de felesleges.
  • kamionosjoe
    Szép munka!

Én egyszer egy ház alá mentem be, ahol volt egy átjáró kocsiknak. A furgonom tetején volt egy sárga villogó, szerencsére csak az törött darabjaira.
  • ximix #35094
    A gém elérte a korlátozót amitől felemelkedett a segge és így sikeresen beékelte a híd és az aszfalt közé.

Rossz helyen van a korlátozó, sokkal visszább kellene lennie, hogy tudjon "szelektálni" anélkül, hogy a hidat sérülés érné.
    Lekötve mennyire lehetett azt nem látni, de szerencséje is volt mert ha messzebb van a hídtól a korlátozó akkor az úttestre is dőlhetett volna a munkagép még nagyobb bajt okozva.

http://www.munkagepmonitor.hu/pdf/021625-4cl0j.pdf

Van trailer szállítási helyzete 3,12méter magas, ha a kerekein közlekedik akkor meg 6cm híján 4méter.
    A híd meg alacsonyabb, mint a szabvány csak 3,8méter.
    A gépkezelő is ludas lehetett akkor, mert ez ha jól látom nem a traileres pozíció, hacsak el nem nyomta híd, de nem hiszem.

• sorler
    Nem sokat ért a magasságkorlátozó.
  • sorler
  • desigo

• ximix #35090
    Attól az egy rövid villantástól így elgurult a gyógyszer, jó valószínűleg az autó szeretett volna előbb előzni ami nem látszódik a felvételen, de a tgk. jelen esetben annyira azért nem tartotta fel, hogy ez indokolt legyen.

A villantás meg lehet csak önkéntes reflex volt tgk. sofőr részéről.
    Amikor pl. két teherautó előzi egymást és az előző teherautó hátulsó része már elhaladt biztonságos távolságra az előzött járműtől,
    akkor szoktak egyet, kettőt villantani az előzött járműből, hogy - "most már biztonságosan visszasorolhatsz"
    Mivel a tükörből nem egyszerű pontosan megállapítani, hogy kb. 20 méterre mögötted mi történik, ahhoz kellő rutin kell,
    plusz ha sokat skubizik hátra felé a sofőr és közben elől is történik valami váratlan esemény, akkor baj van.
    A figyelem nagyon megoszlik, ilyenkor ha tükörben a képere kell szemmel fókuszálni, főleg ha az út miatt esetleg rezonál vagy este van, miközben előre haladsz, egymás megsegítésére alakult ki-e íratlan egyezmény.
    Nappal is jól látod a tükörben ha bele villant a mögötted haladó és egy idő után már kialakul a kellő rutin is a tükörben látható arányokkal.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.04.01. 15:39:14
  • Tuvok #35089
  • RatBaG #35088
  • vizes
    Neki is vérében van a vezetés.
    véremben van a vezetés
  • Alien69
    Hol itt a gond? Nem tehet róla, Ő jól vezet! Múltok a facen nekem ugrottak, mert egy másik agybarom száguldozót nem sirattam meg, sőt, kifejezetten nem tekintettem Embernek... Gondolom, a hasonló agybarmoknak nem tetszett... Pedig, csak annyi lenne, hogy semmi cicó, mehet a halottasházba, tárgyalás nélkül akasztás közben fejbe lőni....
  • sorler
  • sorler
    Biciklist gázolt egy részeg fiatal Szerencsen

"nem volt jogosítványa, ráadásul ivott is vezetés előtt, az autóról pedig hiányzott a rendszámtábla. A biciklis nő a balesetben súlyosan megsérült"

"A férfi ellen ittas vezetés miatt indult eljárás"

Ez szép
  • Szabi #35083
    go home you are drunk..
  • Tuvok #35082
    Hát mi történt szegény GÁSÓTLOZŰT autóval ?
  • Caliph
    a túlárazott borulós szar magyar tűzoltó :D
  • desigo

• FrezeR
    Videó

HALÁLOS BALESET DÉG KÖZELÉBEN

A rendelkezésre álló információk alapján 2020. március 20-án 16 óra környékén eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és egy kamion összeütközött a 64-es főúton Dég közelében - mondta el Csepely Balázs rendőrségi szóvivő. A kamion vezetője próbálta elkerülni a balesetet, teljesen lehúzódott az út szélére, de így sem sikerült, a kocsi frontálisan belecsapódott a kamionba. A balesetben az autót vezető 41 éves siófoki férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Utasa egy 38 éves szintén siófoki nő súlyosan megsérült.