37099
-
#35160 Csak tippölök, de valószínűleg mint a vidinyóban is látszódik amit egy krumplival vettek fel vagy csak a renderelést szúrták el
A kutyás ember úgymond biztosítani akarta biztonságos átkelést.
4 -en keltek át a zebrán, elöl ment valami e rolleres emberke vagy mifene és utána a másik kettő, ott hibázott hogy nem egyszerre haladtak át hanem szakaszosan, de a helyi viszonyokat nem ismerjük.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.05.02. 12:46:10 -
#35159 mondjuk én azt is megkérdezném tőle, hogy miért áll a zebrán ugyan. -
nordan #35158 ez mi a fasz volt?
kurva drága lesz a biztosítás az tuti
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.05.01. 19:34:49 -
#35157 Az a Kosztolanyi, naponta jarok arra.
A balra kanyarodobol altalaban minimum 2, de neha 3-4 auto is keresztul megy a teli piroson. A mellette levo kotelezo egyenesen menobol is szoktak balra kanyarodni, foleg ha all a sor a kanyarodoban (bekanyarodik, aztan a keresztezodes kozepen megall es megvarja hogy a szembejovok is pirosat kapjanak).
Itt mindketto jobb eleje tunik torottnek, nem tudom hogyan sikerult nekik:D
De volt mar torott auto ott is, ahonnan a kep keszult, a jardan (pontosabban hatrebb, mar a fuvon). -
#35156 Nem állt meg a kocsi a zebránál, gondolta rárúg az ajtóra...hát a rúgás annyira jól sikerült a mozgó járműnél, hogy saját magát rántotta a földre... -
#35155 5:00-nál a kutyás gyökérnek mi volt az elképzelése? -
#35154 Bartók Béla - Bocskai ma dél körül -
#35153 -
nordan #35152 4:22 nél a sportmercis :D :D :D :D -
#35151 Az AP-1275-ben benne van a rendőri belső kamera felvétele is. -
#35150 Csodás veterán BMW karambolozott Csepregen, az utastérben állt meg a kereke
Veterán BMW és Renault futárautó ütközött Csepregen
Utoljára szerkesztette: sorler, 2020.05.01. 10:17:52 -
-
#35148 Nem semmi ~175km/h-nál ezt megcsinálni, szerencsére a "jard" jól van.
A pickup-oknál eddig is éltem a gyanúval, hogy a kb 2 tonnás alapsúlyukhoz karcsú az a bódémerevítés és esetleges fejreállásnál nem sokat ér.
"Rendőr" járgány viszonylag elég jól megúszta.
-
#35147 -
#35146 De itthoni példát említve, és ha már többsávos körforgó, pontosan ebben a körforgalomban jöttek majdnem belém két alkalommal is, mert egyszerűen leszarja, hogy a külső sávból a második kijáratnál köteles kimenni, helyette jön tovább, átlépi a záróvonalat és oldalba döfi azt, aki a belső sávból hajt ki a második kijáraton. Mivel 150m-re van a hely az ablakomtól, nyitott ablaknál naponta több alkalommal hallom a dudálást. Szóval van baj itthon is a fejekben bőven. -
#35145 Ezt szokták meg, de szokszor biztosítási dolog is van a háttérben. Régen, amíg nem voltak kamerák az autókban sokan visszaéltek azzal, hogy nem mindig volt egyértelmű ki a vétkes, mivel az ottani közlekedési szabályokat elég lazán értelmezték, és a rendőrség se volt igazán segítőkész, főleg némi rubelért... Maguk a szabályok sem alkalmazhatók túl jól, lásd több sávos körforgalmak, amikbe csak a bátrak mennek be nyitott szemmel, és kérdéses a túlélés amíg bent tartózkodsz. Sokat változtattak az évek alatt, pl. hatalmas lámpamodernizációt csináltak, sok helyen már jól látható LED-es, számlálós lámpa van, a zebrákat is jelzik lámpával, festéssel, táblával, és nem véletlen került az autók nagy részébe kamera is. Régen ütött-kopott, fűzfavesszőre szögelt rozsdás táblák voltak sok helyen, lámpa, zebra sehol. Csak a beton, semmi más, az orosz közlekedés egy mentális állapot, nem egy betartandó szabályköteg. Legalább is így volt.
Az is egy hülye szabály, hogy csak és kizárólag a helyszínen maradva fizet a biztosító, ezért nem mennek a vétkes után, és durrannak bele sokszor az autópálya vagy út közepén veszteglő autóba. Viszont emiatt van az a hozzáállás, hogy "leszarom, beledurranok, úgyis fizet a biztosító, a felvétel megvan", sokuknál eleve ki sem alakult az a reflex, hogy elkerüljék a balesetet, nincs miért, az autó csak egy eszköz, nem érték, fillérekért vesznek másikat. Az egy főre jutó Ladák száma ott jelentősen meghaladja az itthon egy főre jutó Suzukik számát, tehát a biztosítási pénz nem egy karcolásra elég, hanem egy új Ladára is.
Bár nem általános, de a fejekben még mindig gondok vannak, főleg amikor egy faluból beszabadul egy olyan tróger Ladás barom aki a saját nevét nem tudja leírni. Egyszerűen ilyen a mentalitás, a szokások, de nem kell messzire menni, pár éve ugyanez ment a balkánon, meg még most is megy sok helyen, elég elugrani egy albán nyaralásra, ott tényleg a Dácsia tetején viszik a szamarat. -
nordan #35143 a körforgalomnál a kamion ellen az zsenlisan szellemi fogyatékos -
#35142 Mondjuk a szomszédoknál sem jobb a helyzet...
-
nordan #35141 ugyanezt akartam beírni én is....érthetetlen,hogy a legtöbb balesetet simán elkerülhették volna egy fékezéssel, vagy hogy előre nézel, vagy eltekered a kormányt...olyan mintha csakazértis összemennének -
#35139 A tegnapi 1274-est valamiért törölték, a link már nem elérhető, de ma újból felkerült. -
nordan #35138 merénylet gyanús....2 G mercivel mentek a maffiózók? -
#35137 Az Újpesti rakpart a Katona József utca és a Jászai Mari tér között, 1963
-
#35136 AP-1274: 8:14-nél akna? -
nordan #35135 jó szar helyen van az a ház.......ilyen kanyarba házat venni......ki lehetett a sofőr? -
#35134 videó -
#35133 bővebben van infód? -
#35132 Mama reggel Délegyháza
-
nordan #35131 ő a kiválasztott vagy WTF? ilyen nincs bammeg :( -
#35130 Notórius gyorshajtó, más ügyek miatt is ismert porschés figurát igazoltattak ausztrál rendőrök Melbourne körzetében, amikor egy teherautó négyüket halálra gázolta. A gyorshajtónak kutya baja sem lett, körbefotózta az esetet (!), majd lelépett (!!), és az egészet felrakta egy közösségi oldalra (!!!). Később persze elkapták és letartóztatták. A teherautó sofőrje sokkot kapott és elájult, nem tudni még, mi történt. -
#35129 A kis csitri süti törlés lehet segít
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.04.22. 23:22:26 -
kamionosjoe #35128 Én rákattintottam, hogy még nem múltam el 18 éves és ezért nem engedi megnézni a linket. :( -
#35127 Nekem nem jelzett semmit (Kaspersky, reklámszűrők stb. bekapcsolva a böngiben), de rendben. -
nordan #35126 ilyen oldalról ne linkeljünk már! full adathalász,bitdefender megfogta -
#35125 Súlyos tömegbaleset volt ma reggel az M3-as autópályán
-
#35124 -
#35123 filmforgatásnak tűnik -
#35122 AP-1271: 1:12-től WTF?! -
#35121 3:00-nál a sofőrnek szeretném küldeni a Soho Party-tól a Szállj! c. számot és mindenkinek aki szereti.
-
#35120 Rossz lett a link, nem azt a pozíciót mutatja amire gondoltam.
gugli map 2 -
#35119 Hát ez hihetetlen.Ki kellett volna kapni a kulcsot és azonnal rendőrt hívni.Gáz,hogy elengedték tovább.
Papa ha ivott és így közlekedett akkor meg szó nélkül 1 év letöltendő és örökös vezetés eltiltás!
Kitört kerékkel simán elindult tovább.