Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sceleton
Baszki kit érdekel, hogy gyönyörű vagy ronda volt??? Elütötték az a lényeg...

Est Sularus oth Mithas!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ximix
Jogsi nélkül vezetett a sofőr, aki miatt két ember halt meg Bajna és Szomor között
Kemma
Még nem láttam arrafelé semmilyen mocorgást az útjavítással kapcsolatban, remélem nem a novemberi fagyokban fognak utat javítani, bár kitelik tőlük.

Előzmények a válasz kommentben.
CÉK jogsi,műszaki, forgalmi nélkül lenne a tippem
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.10.06. 09:53:03
FrezeR
Egy 21 éves srác vezetett, aki a 15 éves lány vőlegénye volt, illetve ült még az autóban hátul egy 11 éves gyerek is.

Alexease
A hianyzo loeroket az optimizmus es a remeny potolta, de keves volt. De mivel anya es lanya volt, talan nagyon nyomkodtak valamit, es nem figyeltek. Vagy teljesen szabalytalan volt (kanyarban).
Tuvok
Megoldható, ha elég türelmes vagy, és 10-15 percig nem jön szembe semmi.
Most jött...

z0ty4
"Az elsődleges adatok alapján a személyautó kamionsort előzött, akkor történt a baleset. "

Altóval? menjmááááá

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

FrezeR
Igen

z0ty4
Alto?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

ximix
"A járművezetővel szemben kétmillió forintot meghaladó összegű pénzbírságot szabtak ki. "
"nem volt menetíró készülékkel felszerelve,. . . megengedett legnagyobb össztömeget meghaladva, . . .a sofőr nem rendelkezik a tehergépkocsi és a nehéz pótkocsi vezetéséhez, illetve vontatásához szükséges járműkategóriákkal. "

forrás

//www.youtube.com/embed/cKjJxQ54lVQ
ez mennyivel mehetett?
RatBaG
//www.youtube.com/embed/Ch6IcGGFiRc

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Erre annyira nem számítasz amikor rágurulsz
RatBaG
románok?
Tuvok
Aztakutya <#csodalk>

sorler
én is nyertem egy ilyet már lendületből érkeztem a zöldbe a pesti úton,de egy csuklós!!!!! még kikanyarodott az Atheneum nyomda felől.....pofám leszakadt
aztaqrva
RatBaG
//www.youtube.com/embed/GwkvOyEdZm0

Per Aspera Ad Inferi.

Pluskast
Sajnos a sofőr hiány egyre aljadékabb sofőröket termel ki. 2 hete az Andrássy úton nekem teli zöld volt, a trolibusz sofőrje meg teli pirosban áthajtott előttem, csikorgó gumival, full satufékkel tudtam csak megállni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

sorler
//www.youtube.com/embed/OMQ4VSg2YNE
sorler
Alien69
Meg azt, aki a gyereket megtanította "közlekedni"... Ha jön a busz, még ha lassít, akkor se mászunk elé, csak akkor, ha már megállt! Nem bízunk semmiben, és senkiben! Feleségemet is nehezen szoktattam hozzá, hogy gyalog átkelőn hiába zöld a lámpa, attól még halálra gázolhatnak!<#szomoru2>

desigo
A balesetek autó roncsai bontóba dobandók és kész viszont az emberi roncsok,nyomorékok lehetnek az elrettentő példák.
Elképesztően sokan mobiloznak,figyelmetlenek.
A rendőri intézkedés meg kb nulla.

Ilyen videókat kellene kötelezővé tenni a középiskolákban.
lac coo
Anyját teherbe vágja a bkv sőfor a 6 osztályával ....

//www.youtube.com/embed/howh_GL86h8

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

öngyi?
desigo
25 éves nő fának hajtott

Utoljára szerkesztette: desigo, 2019.09.25. 16:26:30
Alien69
Tiszteletre méltó, amit csinál (megelőzés)! De, ettől még (ahogy mondja) a VALÓS problémával nem tud mit kezdeni. Pedig, pár nyilvános kivégzés sokat segíthetne...<#idiota>
Ha sokkal nagyobb lenne a közúti ellenőrzés, annak lehetne csak eredménye! De, nem úgy, hogy kizavarnak két rendőrt, hátha át gázolnak rajtuk is a kecsegek... Nem régen (múlt héten) zebra, iskola miatt rendőr is van ott (16 ker, Ida utcánál) kecseg autós kielőzte a buszt (ráadásul, két autós volt ilyen). Az első nagy gázzal elhajtott a rendőr elől, de, később utol érték, ha jól olvastuk a fészen... A rendőr leadta a rendszámot, és megtalálták. A másodikat meg tudta állítani, de persze még a köcsögnek állt feljebb ugatni rendőrrel... Pedig, tábla jelzi a gyalog átkelő helyet, mind két oldalon, és természetesen, még záróvonal is van...

sorler
sorler
Monster truck

Crazy

Utoljára szerkesztette: sorler, 2019.09.23. 21:00:35
PetruZ
Egy veszprémi rendőr helyszínelő másfél órás előadása a balesetekről, okaikról, az általa helyszínelt példákkal.
desigo
Nem láttam Rogán Antalt nagyon reklamálni mint Rezesova esetében...
Caliph
esti hiradóban a tv2ben már kis is volt takarva :D kitakarták az arcát meg az óráját,semmi mást,jól nézett ki :D

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Anyagi háttere bizony van, a képen egy Hublot óra van a csuklóján ami 8 milliótól kezdődik. <#banplz>
Alexease
Nem mintha szamitana a tanitas, tanulas, tudas es vizsga, de: bar nem tudom mi tortenik a mai oktatasban, szerintem logikus es kivitelezheto lenne, hogy egyszer also es egyszer felso (foutvonalas biciklizes hatara) tagozatban (alltalanos iskola) beleferne 1-1 evben 5-10 oranyi oktatas (osztalyfonoki helyett, ha meg letezik:) es vizsgaztatas (dolgozat, tesztsor stb.), es utana jelkepes papir.

Ha mast nem is, azt talan megjegyeznek (es papirozva lenne), hogy a kozlekedeshez szabalyok tartoznak, es szabalytalankodas (es balesetokozas eseten) felelosegrevonassal jar (18 alatt szulok; penzugyi).
Mert most, ha valaki elcsap egy szabalytalankodo biciklist/rollerest (foleg ha fiatalkoru), honapokig mehet a huzavona, es az anyagikat es a kiesett munka idot, sose teriti meg senki.
Az egy dolog, hogy van mostanában a kerékpárosoknak is tábla, de szerintem a fele azt se tudja, hogy mit jelent, kötelező oktatás meg nincs. Amikor bicajozom, akkor is folyamatosan szembe jönnek velem az egyirányú bicikliúton. :D

★★★★★

Alexease
A Duna oldalarol a jardarol jon (kozos hasznalatu), igy lampaja van, ha nem mukodik, akkor a zebran elsobbsege/lehetosege (a szokasos eljarassal; vagyis nem lenduletbol rafordulok:D), elvileg ilyenkor csak tolva lehetne.
A hegy felol az uttestrol jon, ami lampas es tablas, semmi extra.
ximix
Ahogy a térképen nézem a zebra mellett van egy kerékpárút is.
G. térkép link
Az hogyan van, hogy az egyik oldalon van elsőbbségadás tábla és lámpa a kerékpárosoknak a másik oldalon nincs ?
G. térkép link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.09.18. 21:07:02
Alexease
Napi szinten jarok arra, ha gyalogosok vannak, anomalia is van (es az meg nem atsuhano rolleres). Van amikor mar allok, a savomban tobb gyalogos a zebran, es vagy atmegy meg 4-5 auto elottuk, es csak akkor mennek tovabb, vagy csak akkor, ha mar elfogytak az autok:) Volt amikor mar dudaltam, alljon meg mar valaki:D

Fentrol szoktam jonni, mint a kameras auto, a hidrol lefele gyorsulok, aztan a sinekre erve lassitas, es lassan a zebraig: ha meg kell allni, legyen hely mogottem, ne kaszaljanak el hatulrol ha megallok (motorral vagyok).

Amugy az egesz keresztezodes, a villamos megallo, a zebra ujdonsag, nem regiben epitettek, de a lampak sose mukodtek, csak villogon van.
Nem mintha szamitana a lampa: a Kosztolanyin van egy resz, ahol a lampa a balra kanyarodokat vedi, de mivel ritkan jonnek onnan (bar neha busz), lazan atmennek a piroson. Nyer vele 50 metert, mert utana is piros van:)
Fejre állt a sofőr a kamionnal, ami két súlyos hídelemet szállított a 84-esen.

https://www.kisalfold.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/oldalara-borult-egy-kamion-a-84-esen-nagycenk-kozeleben-6400344/

★★★★★

RatBaG
//www.youtube.com/embed/o0YdQtFD_c8

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Orkok:)
ximix
Megmentették az életét, majd el akart menekülni
police .hu