Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Hétvége van,plusz havazik is. Ilyenkor nem kell semmin csodálkozni 😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Ztech
elég érdekesen látjátok a hóban való közlekedést a gázt minden idióta tudja nyomni általában a megállás okoz problémát és ha csúszik az autó a talpad alatt meg csattog az abs lehetsz te schumacher is a fizika törvényeit nemtudod legyõzni, ezzel természetesen nem azt mondom hogy nincsenek az utakon túlzottan óvatos emberek akik indokolatlanul lassan mennek.
Adaaam
Ez a másik hiányosság a vezetés oktatásban hogy nem készítik fel az embereket a téli körülményekre. Sokan épphogy átcsúsznak így is a rutin és forgalmi vizsgákon és nem alkalmasak arra hogy nagyobb forgalomban vezessenek. Ha még hozzájön egy kis hó akkor ott már végképp leblokkolnak.

everything's better with music

shumika
Jogos, aki fél vagy nem tud vezetni télen ne üjjön be kocsiba.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

matyi0323
Egy picit lehet off, és szidni is fogtok érte, egyik közösségi portálra már kiírtam, ott majd hogy nem megköveztek a véleményemért, kíváncsi vagyok ti hogy látjátok? Valóban csak én fogom fel rosszul a dolgokat.?

Nem értem az emberek közlekedési szokásait, stílusát, vezetési tudását. Leesik egy kis hó attól miért kell az egész városon 25-el végig jönni? Jó persze.. nehogy neki menjen valakinek, ezt még valamennyire megértem ( na jó.. egyáltalán nem értem meg.. de mindegy. ), de hogy a 4-en basszus 40-el jön. Szerintem ez sokkal baleset-veszélyesebb néha, mintha menne 60-al.
Emberek milliói miért ülnek télen kocsiba? Vagy miért egyáltalán jogsi nekik? Állítom némelyik gyalog gyorsabb lenne..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

shumika
<#eljen>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Ulvar
mondjuk e.ü.-n

10 óra abból 5 film nézés maradék meg az újra élesztés stb...megtanulása.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pszihopata
ha rajtam múlna minden tanulóvezetõ azzal kezdené hogy végignéz ilyen filmekbõl meg fotókból egy adagot

csak hogy tudja mit okozhat egy sima zebrán elõzésbõl

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

shumika
A mentõsöknek mondtam milyen érzés lehetett.

Ulvar
Nem érzett semmit elhiheted...nem hiszem hogy magánál maradt...

shumika
FUCK az már tényleg nagyon gáz OMG. Milyen érzzés lehetett.

szomferi
na igen... itthon volt egy olyan baleset nemrég, hogy egy -asszem- egy kenyérszállító elütött egy nõt aki biciklin ült, hát meg a pár hónapos gyereke, és mivel az út ahova a csávó lefordult a kocsival az magasabban van, ezért nem látta a nõt, és a kocsi alá gyûrte a biciklit, a mentõsök 4-5 darabban vitték el a kisgyereket, annyira szétkapta a baleset :/

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

DJ RX7
vicces, hogy a zebrán az emberek nyugodtan mennek tovább. szerintem fel sem fogták, hogy mi történt.

:3

meg a mentõsöknek akik kijöttek utána😞

DJ RX7
a lefékezõ autósnak biztos kellemes élmény lehetett látni ahogy a húscafatok repülnek el elõtte. :||||

:3

shumika
Hátt a kocsi nem is 50-el ment. sztem ment olyan 130-140-el.

Hogy lehetnek ennyire idióta barmok az emberek?<#boxer><#gun><#wilting>
Amikor megáll a csávó vagy ami maradt belõle látszik még hogy a vér szétkenõdik az aszfalton.
Amúgy errõl vmi infója nincs valakinek?

w77d
bizony szét... maradt belõle a kocsin is meg el is repült...

shumika
JUJJ ez szétszakadt?

w77d
az szétszakadt elég szépen...

Ulvar
durva de mit keresett ott a csávó? 😮

szomferi

vótmá? elég durván elcsapja a csávókámat :/

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Carlos
<#merges2>
De durva hangja van már!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

pszihopata

w77d
nyád XD

pszihopata
nálunk például /balatonpart/ nyáron a német tatterek tarolnak

bency
2 éves de egy Lada többet ér 😄DDD

:) Semmi okosság :P

w77d
milyen bontószökevény??? 2 éves drága verdára ilyet mondani..rohaggyále XXD

bency
Szerintem ez hülyeség,a magyarok is épp ugy okoznak baleseteket,meg épp olyan hülyék õk is az utakon..Te meg inkább halgass 200al menni egy bontószökevénnyel...az mi?

:) Semmi okosság :P

pszihopata
én velük jövök-megyek 1000 kilómétereket milánóig ,a legtöbbje normális

hülye meg itt is van bõven,nem biztos hogy statisztikailag több balesetet okoznak mint a magyarok

rengeteg román halad rajtunk keresztül és minimum 1000 kilómétert mennek egy seggel
sõt sok lemegy spanyolországba is

a kamionok is,jó hogy román meg ukrán karambolozik,más már nem jön erre mert kinyírták õket az árakkal

w77d
bazdmeg ez már tényleg hihetetlen... nálunk a balesetek 80%-át románok okozzák. Én bevezetném az állam helyében, hogy amikor bejönnek az országban, le kell tenniük egy két milliót a határon és ha nem csináltak galibát akkor kifelé visszakapják. Jobban odafigyelnének, de ha nem akkor lenne bevétel az államnak...

Carlos
aztakurva

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Még mindig azt mondom az ilyen embert kínozni kéne, nem megölni...túl könnyû lenne...szépen lassan évekig kínozni...

Nagyon sajnálom ami történt a rokonoddal, jobbulást és kitartást neki.

Zsolti9014
ITT egy kis adalék a november végi ózdi balesetrõl: a térfigyelõ kamera felvétele.

A Skodát közeli rokonom vezette, azóta is életveszélyben van. 1-2 másodperccel hamarabb ér oda, akkor nincs semmi. És a házuk elõtt, a parkolótól kb. 30 méterre történt a baleset.
A felvételen a baleset maga nincs rajta, de tisztán látszik, hogy a Jaguar bõven 100 felett megy, záróvonalon elõz, és majdnem csattan egy másik autóval is elõtte. Meg ott a zebra is, amin épp elõtte mennek át többen is.
Nem nagyon tudom még mindig felfogni, egyszerre van bennem miatta szorongás, düh, harag, és leginkább aggodalom. Az említett rokonék pont egy héttel elõtte voltak nálunk.

Hajrá Magyarország!

milk4
Nem hosszabb.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

22 óra 30 perc körül a Szépjuhászné úton, Nagykovácsi felé, az Ördögárok felett átívelõ hídtól 100-150 méterre fának rohant eddig tisztázatlan körülmények között egy Peugeot személyautó. A sofõr beszorult a roncsba és mire a tûzoltók kiszabadították, már nem tudták megmenteni az életét.
A férfi egyedül ült az autóban, a balesetben más nem sérült meg

Ha az én kocsimba is belement volna az a köcsög orosz,akkor ott nem igazán érdekelt volna ha rendõrök kuksolnak ütöttem volna a tagot amíg lélegzik.
De hála Istennek lehet látni a videón ,hogy a rendõrök is beszálltak a buliba 😉
Gondolom õket nem is fogják megrángatni emiatt.

pszihopata
adtam volna neki én is
rábaszott mert videófelvétel van,nincsen ügyvéd ami kihúzza ezek után

bent meg elintézik úgyis ha arcoskodik

Adaaam
A cayenne-est sajnálom a legkevésbé, annak csak annyi hogy vesz egy újat, mint más új cipõt ha már elhasználta. A többi szegény autós (pl. civices) meg várhat a biztosítóra hogy kifizessék a kárt, már ha volt neki.

everything's better with music

Carlos
dicséretes, hogy a rendõröktõl is kap becsülettel!

p.s.: Azért a csávó fejét is "behorpasztotta" valaki... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Audi TDI
Ezt a gyereket addig kellett volna ütni amíg él!!!!
Jól láttam, hogy egy Porsche Cayenne-ak rongyol neki tolatva??? Fizethet a hülye paraszt! Döglene meg az ilyen -> <#violent><#gun><#boxer>
bakter pont ezen gondolkoztam mikor láttam hogy eltörött a lába 😞 .. vajh mi lesz egy versenyló sorsa szintén bedarálják kolbásznak?? 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pszihopata
részeg

Willi Betz
Bazz,jól ketté tört a lába:S

Willi Betz
Arra nem gyanakodsz hogy megcsúszott bammeg? XD Persze mindenki magából indul ki 😄DD