Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
everything's better with music
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Nem értem az emberek közlekedési szokásait, stílusát, vezetési tudását. Leesik egy kis hó attól miért kell az egész városon 25-el végig jönni? Jó persze.. nehogy neki menjen valakinek, ezt még valamennyire megértem ( na jó.. egyáltalán nem értem meg.. de mindegy. ), de hogy a 4-en basszus 40-el jön. Szerintem ez sokkal baleset-veszélyesebb néha, mintha menne 60-al.
Emberek milliói miért ülnek télen kocsiba? Vagy miért egyáltalán jogsi nekik? Állítom némelyik gyalog gyorsabb lenne..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
10 óra abból 5 film nézés maradék meg az újra élesztés stb...megtanulása.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
csak hogy tudja mit okozhat egy sima zebrán elõzésbõl
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
:3
:3
Amikor megáll a csávó vagy ami maradt belõle látszik még hogy a vér szétkenõdik az aszfalton.
Amúgy errõl vmi infója nincs valakinek?
vótmá? elég durván elcsapja a csávókámat :/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
:) Semmi okosság :P
hülye meg itt is van bõven,nem biztos hogy statisztikailag több balesetet okoznak mint a magyarok
rengeteg román halad rajtunk keresztül és minimum 1000 kilómétert mennek egy seggel
sõt sok lemegy spanyolországba is
a kamionok is,jó hogy román meg ukrán karambolozik,más már nem jön erre mert kinyírták õket az árakkal
Nagyon sajnálom ami történt a rokonoddal, jobbulást és kitartást neki.
A Skodát közeli rokonom vezette, azóta is életveszélyben van. 1-2 másodperccel hamarabb ér oda, akkor nincs semmi. És a házuk elõtt, a parkolótól kb. 30 méterre történt a baleset.
A felvételen a baleset maga nincs rajta, de tisztán látszik, hogy a Jaguar bõven 100 felett megy, záróvonalon elõz, és majdnem csattan egy másik autóval is elõtte. Meg ott a zebra is, amin épp elõtte mennek át többen is.
Nem nagyon tudom még mindig felfogni, egyszerre van bennem miatta szorongás, düh, harag, és leginkább aggodalom. Az említett rokonék pont egy héttel elõtte voltak nálunk.
Hajrá Magyarország!
A férfi egyedül ült az autóban, a balesetben más nem sérült meg
De hála Istennek lehet látni a videón ,hogy a rendõrök is beszálltak a buliba 😉
Gondolom õket nem is fogják megrángatni emiatt.
rábaszott mert videófelvétel van,nincsen ügyvéd ami kihúzza ezek után
bent meg elintézik úgyis ha arcoskodik
everything's better with music
p.s.: Azért a csávó fejét is "behorpasztotta" valaki... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Jól láttam, hogy egy Porsche Cayenne-ak rongyol neki tolatva??? Fizethet a hülye paraszt! Döglene meg az ilyen -> <#violent>#violent><#gun>#gun><#boxer>#boxer>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?