37137
-
("Sok") pénz van benne.
Kint megveszel pár kartonnal 150 ft/darab áron, itt elpasszolod 400-ér.
Közbe telenyomod az átalakított 150 literes tankot ukrán gázolajjal, 120 litert eladsz, többivel fordulsz 1 hét múlva újra, mivel rögzítik a km állást határátlépéskor.
na meg féláron bevásárolsz a családnak, mert kint olcsóbb a cukor, cukorka, energiaital, sőt minden majdnem feleannyi.
Csak magyar zsaruk nagyon köcsögök. -
st3ve #17213 Ennyire megéri ez a szaros cigi ami amugy is koporsoszög? -
st3ve #17212 Mai nap a cigisek napja!
Két sérülést és tetemes anyagi kárt okozott a cigicsempész Tiszanagyfalunál
Árokba csúszott a menekülő csempész
-
Fuck ebben az esetben = nem törtem össze a vasat + azt a kurva élet egy kamionra kenődést kerültem el és élek. -
a végkifejlet előtt fuck-olgat... szerintem te a helyében be is rottyantottál volna... -
A családi verda meg minek áll meg az út közepén?
-
Nemtudom mit Fuck-olgat, még olcsón meg is úszta. A kamion szép rendet rakott. -
Azért van jó is ezen videóban. A Ford kiütötte a családi verdát középről, különben a kamion trafált volna oda be... -
-

-
n003 #17204 hóesésködnem megfelelősebesség?! -
Igen hírhedt hazai balfasz az fix :) -
Mikor fogjátok már megtanulni hogy a trollokkal nem kell vitatkozni? Tudjátok hogy direkt ír olyat ami nem tetszik az embereknek, erre meg válaszoltok... ubulkát már máshol is ismerik egy ideje
-
Az ilyen férget páncélököllel ölném meg a fostalicskájába zárva. -
ubulka #17200 hát igen biztos szerepet játszott. :D
De autót se vennék tőlle :D:D Sok ugratától mit kap az a felfüggesztés :D -
Tudod ez mi?? Nem tapasztalat hanem hülyeség.. Most úgy nézd meg még 1 a videot hogy ne azt nézd ő mit csinál, hanem azt hogy a Többiek mit tesznek.Egyből rájössz hogy 5 élete nem kevésszer azokon a "balfaszokon" múlott akiket megelőzött. Az ilyen embert falhoz állítani, 2 golyó a fejébe és ennyi..
Ha neked ez tetszik, remélem a büdös életben nem kapsz jogsit. Így is élet veszély ami van az utakon nem kell még 1 ilyen idióta.. -
Elolvastad a leírást? 50 métert zuhant a busz, a sofőr meghalt... -
Azért respect neki,hogy utasok nélkül próbált meg átmenni. -
Blum #17196 Sajnálatos,hogy ezt gondolod
-
"De hát most mit lehet tenni, ha az emberből előjön az állat."
Soroljam? -
Van esély rá hogy túlélte, a videón látszott a szakadék alja ami nem tűnt olyan brutálisan mélynek. Az út mentén vannak olyan szakadékok is amik közel egy km mélyek, na ott ne essen le senki. :O A bolíviai kormány összegyűjthetné a lóvét az út megcsinálására, vagy kérhetne nemzetközi segítséget... -
ubulka #17193 látszik is, hogy érzi az autót, tapasztalt.
meg hát nem volt baleset, az nem az, hogy majdnem volt, nekem is voltak merész helyzeteim, de annyit mondok utána, főleg ha a barátnőm ült mellettem, kicsit megúszik kanyarba 120 nál és majdnem kinyíram magunkat: "hát igazad van, nem sokon múllott." :D
De hát most mit lehet tenni, ha az emberből előjön az állat. -
ubulka #17192 nagyon nagy xD -
n003 #17191 b+ :O
"de megcsúszott" ?? nekem úgy tűnt beomlott alatta az út de lehet rosszul láttam :|
.. úgylátom olcsó arrafelé az élet :( -
Hogy elnyelte a dzsungel :o -
http://hirek.msn.mainap.hu/kulfold/busz-zuhant-a-melybe-a-halaluton-video-7108/ -
:| -
A tudat hogy egyszer ( vagy már azóta ) összetöri magát örömmel tölt el, csak idő kérdése. Remélhetőleg beledöglik mind az 5 és csak anyagi kár keletkezik, mást nem nyírnak ki. -
raptor22 #17186 Csak a kukija kicsi...am meg szimpla tarkólövés:) -
pontosan nem tudom, hogy melyik halál illene neki...talán felgyújtanám...vagy az autójában ülve zúzatnám be... -
Nincs benne crash, csak majdnem.
Piroson át, záróvonal, gyalogos, stb. -
Na ez a csávó sem gyenge
5 személlyel nem gyenge. -
-
-
Akkor már igen...de reméljük nem fog:P -
ha meg balesetet okoz, akkor már késő... -
Szerintem szándékosan csinálta:S Ha igy vágja hadd csinálja ,ameddig nem okoz balesetet nincs gond:P -
Ha csapatni akart akkor FAIL. Bár nehéz eldönteni mi akart ez a mutatvány lenni...
-
Egyetemi sulis társam, ismertem .... Ma lesz a csendes megemlékezés az egyetemen. link -
WTF??? Ez szándékos volt??? Ha igen akkor normális ez az ember?