Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Mellesleg a top gearben sokszor van ez,hogy vesznek 1000-1500fontért egy autót amivel megtesznek 1-2000km-t.Pl a karácsonyi különkiadásban amerikában fognak furikázni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Irakból Izraelbe?
Azért...érzed...😄.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hupsz. 😄
Na eez engem 100x jobban tud idegelni minthogy valaki a szimpla 1-1sávos úton lassan megy.. azt egy belátható helyen odafigyelve meglehet elõzni hóba is, mert ha õ lassú, feltételezhetõen nem kell irdatlanul száguldozni és rángatni a kormányt megelõzése közben
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
és oké mondhatjátok, hogy egy lámpa kb. 90 másodperc.. annyit kibír az ember.. aham igen, de mikor ez van 8-9 lámpánál.. mert valaki teljesen indokolatlanul nem megy belsõsávban, ( külsõben sem, de az még annyira nem is felháborító ), aztán mikor rávillogok.. esetleg nyomok egy tényleg rövid dudát, akkor még mutogat...
meg azzal b...nak még fel, mikor tököl a belsõben..kijövök szélre, hogy akkor megelõzöm ott, fogja magát és kijön elém.. könyörgöm.. msot direkt szopa..ja a máasikat, vagy csak nem tud tükröt használni... na ott valóban el szokott borulni az agyam, és ráfekszem a dudára..
és hajráá.. most lehet megint kövezni.. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
engem is dühít mikor leszarják a másikat,de kevésbé mint az életveszélyes idióták akik egy másodperc alatt kinyírhatják a családomat
szóval ezzel én úgy látszik könnyebben élek együtt,bár azt hiszem jópár évvel idõsebb vagyok-szóval lehet hogy csak ez a különbség
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
amúgy engem álltalában a lassan haladók irritálnak .. itt veszprémben rettenetes már 😞 kb 35-45 között haladnak hiába a zöld meg a nyakukban a sor õk ráérnek (vagy nem mernek)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
-megvárom míg biztonsággal megelõzhetem
alap hogy mobilozni tilos lassan menni is az a kressz szerint egy határon túl
ha leesik a hó akkor ez a határ nehezen értelmezhetõ
engem is zavar ha feltertanak,de igyekszem tolerálni
Picit gondolkozz már.. nem menõzésrõl beszéltem, csak egy közlekedési morálba való beilleszkedésrõl.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amúgy is, ki beszélt arról, hogy 70-nel megy havas, latyakos úton? Senki. Te förmedtél rá Matyira, s mikor valaki ellent mer mondani neked már megy is a sírás? Egyáltalán sztároltunk valakit is a 12316-ban leírtakért? Nem nagyon emlékszem (én biztos nem), pedig már a jelenlegi 147. oldaltól olvasom a topikot. Kicsit túlreagáltad a dolgot.
S ha az a mobilos beláthatatlan útszakaszon halad? Elõzni õrültség. Na azt toleráljad. Nálam speciel egy termetes tehervonat porolta be az utat.
pláne olyat aki csak vánszorog 25-el,simán kikerülöm
12309: Kb úgy ahogy te 60-nál, csak egy kicsit több idõd lenne anyázni.
De a rutin,az pláne.
De a rutint te sem az édesanyád hasában szerezted meg!
nos, tolerancia kell. egészséges félelemérzet kell, vagy legalábbis önkontroll
DE :
tényleg nagyon balesetveszélyes helyzeteket teremt, amikor a különbözõ kocsik mûszaki adottságaiból, felszereltségüktõl, a sofõr vezetési tudásának eltéréseibõl az indokolatlanul lassú vezetõk idegesítik, elõzésre, szabálytalankodásra "kényszerítik" a mögöttük haladókat.
erre jogilag nem lehet megoldást találni, a kresz óvatosan fogalmaz ilyen esetre...
én is leelõzõm, letolom az ilyen vezetõket... nem vagyok rá büszke, de ez van. tanuljon meg vezetni, vegyen jobb autót vagy mittudomén, csak ne tartson fel így...
Mert belém jött egy terepjáró 65-el, és mikor magamhoz tértem, elsõ dolgom volt, hogy mentem egy kört..
Szerintem a para nem megoldás, és még mindig fent tartom, hogy aki fél, ne üljön kocsiba, veszélyezteti önmagát is és másokat is..
mások a képességek-gumik-életkor-futómû stb.
aki inteligens az tolerálni is tud,te is tudsz?
tolt már le az útról valami böszme nagyteljesítményû autó?
gondolom igen,jólesett?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
everything's better with music
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Nem értem az emberek közlekedési szokásait, stílusát, vezetési tudását. Leesik egy kis hó attól miért kell az egész városon 25-el végig jönni? Jó persze.. nehogy neki menjen valakinek, ezt még valamennyire megértem ( na jó.. egyáltalán nem értem meg.. de mindegy. ), de hogy a 4-en basszus 40-el jön. Szerintem ez sokkal baleset-veszélyesebb néha, mintha menne 60-al.
Emberek milliói miért ülnek télen kocsiba? Vagy miért egyáltalán jogsi nekik? Állítom némelyik gyalog gyorsabb lenne..
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!