Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
jól elkúrták a karácsonyukat...

Þór vígi þessi rúnar

Ketten haltak meg a fának csapódott suzukiban

Carlos
szép látvány lehetett...

Þór vígi þessi rúnar

bency
Ejj....nah ez már vad azért.

:) Semmi okosság :P

😮
De ahogy elnézem mindegyik satuféket nyom... ne csodálkozzanak hogy még irányítani sem lehet az autót.
Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

tuzfal3
Mi gyulladt ki a kocsiban?

Opel Movano 2.8DTi

milk4
Azért különkiadás mert igazából a 16. szezon csak januártól lesz(remélhetõleg) és a Top Gear mindig dedikált a karácsonynak egy részt.És ami az év vége felé lesz az meg gondolom a "Top Gear Awards" miatt lesz vagy kárpótlás mert sokat csúszik a szezon.😄
Mellesleg a top gearben sokszor van ez,hogy vesznek 1000-1500fontért egy autót amivel megtesznek 1-2000km-t.Pl a karácsonyi különkiadásban amerikában fognak furikázni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ulvar
Karácsonyi különkiadás?
Irakból Izraelbe?

Azért...érzed...😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

milk4
Top Gear😛 Ha jól tudom akkor ma vagy holnap jön a karácsonyi különkiadás BBC2-n és 27-28.-a környékén egy speciális rész amikor irakból átvezetnek izraelbe.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ulvar

SötétBarom
Neked kurva nagy tespedõs verdád van, szerintem azért bírod jobban idegekkel 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
😄:A?S

Hupsz. 😄

Benel
Ez a jobbra tarts eléggé el lett felejtve többsávos utakon, a marhája a belsõben havas úton szüttyög és bele nem nézne abba a kurva belsõtükörbe mert azt pont nem ilyenek miatt szerelték fel áá... de persze haladni az nem akar akkor miazannyának megy ott?? Fél hogy kintreked a külsõben és ott hal éhen, pedig csak a jövõhéten majd egyszer a baloldali sáv kell neki valami lehajtáshoz?

Na eez engem 100x jobban tud idegelni minthogy valaki a szimpla 1-1sávos úton lassan megy.. azt egy belátható helyen odafigyelve meglehet elõzni hóba is, mert ha õ lassú, feltételezhetõen nem kell irdatlanul száguldozni és rángatni a kormányt megelõzése közben

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

matyi0323
ugye milyen idegesítõ amikor zöld a lámpa és csak 40-el mennek....
és oké mondhatjátok, hogy egy lámpa kb. 90 másodperc.. annyit kibír az ember.. aham igen, de mikor ez van 8-9 lámpánál.. mert valaki teljesen indokolatlanul nem megy belsõsávban, ( külsõben sem, de az még annyira nem is felháborító ), aztán mikor rávillogok.. esetleg nyomok egy tényleg rövid dudát, akkor még mutogat...
meg azzal b...nak még fel, mikor tököl a belsõben..kijövök szélre, hogy akkor megelõzöm ott, fogja magát és kijön elém.. könyörgöm.. msot direkt szopa..ja a máasikat, vagy csak nem tud tükröt használni... na ott valóban el szokott borulni az agyam, és ráfekszem a dudára..

és hajráá.. most lehet megint kövezni.. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

pszihopata
havas úton lehúzodni vagy lehet vagy nem

engem is dühít mikor leszarják a másikat,de kevésbé mint az életveszélyes idióták akik egy másodperc alatt kinyírhatják a családomat

szóval ezzel én úgy látszik könnyebben élek együtt,bár azt hiszem jópár évvel idõsebb vagyok-szóval lehet hogy csak ez a különbség

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

én ha meglátom hogy valaki 150-160-al jön mögöttem az elõl szépen kisomfordálok a külsõbe és hagyom had menjen .. nem nekem a tisztem hogy másokat a kötelezõ seességre lassítsak 😊

amúgy engem álltalában a lassan haladók irritálnak .. itt veszprémben rettenetes már 😞 kb 35-45 között haladnak hiába a zöld meg a nyakukban a sor õk ráérnek (vagy nem mernek)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Totti5
Ha jani vagy akkor elõzd meg😊 ha nem akkor marad a nyomkövetés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
tolerál...

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Én nem torelárom. Ha nem mer menni, húzódjon le, és elmegyek mellette, még meg is fogom köszönni.

pszihopata
'ha az a mobilos beláthatatlan útszakaszon halad?"

-megvárom míg biztonsággal megelõzhetem

alap hogy mobilozni tilos lassan menni is az a kressz szerint egy határon túl

ha leesik a hó akkor ez a határ nehezen értelmezhetõ

engem is zavar ha feltertanak,de igyekszem tolerálni

matyi0323
Álltam a pakolóban és rám fordultak, összetört a kocsi bal hátulja teljesen. Most így akkor nem vagyok menõ? -.-
Picit gondolkozz már.. nem menõzésrõl beszéltem, csak egy közlekedési morálba való beilleszkedésrõl.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Nohab
Megjegyzem legutóbb a heves hóesésben latyakos úton mentem az óra szerint ~55 km/h-val.
Amúgy is, ki beszélt arról, hogy 70-nel megy havas, latyakos úton? Senki. Te förmedtél rá Matyira, s mikor valaki ellent mer mondani neked már megy is a sírás? Egyáltalán sztároltunk valakit is a 12316-ban leírtakért? Nem nagyon emlékszem (én biztos nem), pedig már a jelenlegi 147. oldaltól olvasom a topikot. Kicsit túlreagáltad a dolgot.
matthias92
a 60-at a helyenként havas, amúgy felolvadt vagy latyakos utakra értettem. de mindegy, bármit mondok, ki lenne forgatva az, amit elmondtam. sõt! az a májer aki mindenhol legalább padlóig nyomja a gázt, me az a menõ <#kacsint> ja meg kézifékkel kanyarodni a hóban, és összetörni az autót, meõ tud vezetni.

Nohab
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen. Csak a nem szeretem. W77d által leírtak miatt.

S ha az a mobilos beláthatatlan útszakaszon halad? Elõzni õrültség. Na azt toleráljad. Nálam speciel egy termetes tehervonat porolta be az utat.
w77d
persze lehet elõzni, csak elég tréfás tud lenni amikor letérsz a nyomvonalról, na most ez egy keskenyebb utcában elõzésnél elég a kocchoz. Nõvéremre tavaly így csúszott rá egy passat...

pszihopata
ugyanmár miért ne lehetne hóban elõzni?

pláne olyat aki csak vánszorog 25-el,simán kikerülöm

Nohab
Mondjuk azon az emberen kiakadtam, aki hóesésben 25-tel döcögött, mobillal a kezében... Nem szeretek havas úton elõzni, kitudja milyen állapotban van az út a hófödte részeken, de szinte rá kényszerít.

12309: Kb úgy ahogy te 60-nál, csak egy kicsit több idõd lenne anyázni.
matthias92
jóvanna, példát mondtam. de lehet elõtted akár baleset is helyszínelõ rendõrökkel, vagy éppen sötétben megálló személygépjármû a sáv közepén világítás nélkül... szerintem mindenki közlekedjen úgy, ahogy érzi. Ha pedig nyáron valaki autópályán elmegy mellettetek 150-160nal, az már barom állat, igaz? 😊))

70nél egy gyerek??? 😮 ahol 70 lehet menni ott ne ugráljon elé gyerek és ha elbassza ott valszeg nem a soffõr a hibás 😞

matthias92
jó, de ha esetleg 70nel ilyen úton elé ugrik egy õz vagy egy gyerek... megmondod nekem, hogy hogy áll meg? <#levele><#conf>

Törölt felhasználó
Az élethez szerencse is kell.
De a rutin,az pláne.
De a rutint te sem az édesanyád hasában szerezted meg!
beleolvasgatta a topicba. még sose jártam itt korábban.

nos, tolerancia kell. egészséges félelemérzet kell, vagy legalábbis önkontroll

DE :

tényleg nagyon balesetveszélyes helyzeteket teremt, amikor a különbözõ kocsik mûszaki adottságaiból, felszereltségüktõl, a sofõr vezetési tudásának eltéréseibõl az indokolatlanul lassú vezetõk idegesítik, elõzésre, szabálytalankodásra "kényszerítik" a mögöttük haladókat.

erre jogilag nem lehet megoldást találni, a kresz óvatosan fogalmaz ilyen esetre...

én is leelõzõm, letolom az ilyen vezetõket... nem vagyok rá büszke, de ez van. tanuljon meg vezetni, vegyen jobb autót vagy mittudomén, csak ne tartson fel így...

matyi0323
Ébredtem már fel 6 hónap kómából öntudatlanul..
Mert belém jött egy terepjáró 65-el, és mikor magamhoz tértem, elsõ dolgom volt, hogy mentem egy kört..
Szerintem a para nem megoldás, és még mindig fent tartom, hogy aki fél, ne üljön kocsiba, veszélyezteti önmagát is és másokat is..

matthias92
pontosabban nem is fél, hanem óvatos. és bocsi a dupláért

matthias92
nagy májer lehetsz. én sem szoktam tökölni (városban mondjuk 35, azon kívül 60 kb, de Abs nélkül), de megértek másokat. Anya is fél azóta amióta egyszer kishijján magához szólította a jóisten, és meg is értem.

pszihopata
az hogy te hol érzed biztonságosnak a tempót az egy dolog

mások a képességek-gumik-életkor-futómû stb.

aki inteligens az tolerálni is tud,te is tudsz?

tolt már le az útról valami böszme nagyteljesítményû autó?

gondolom igen,jólesett?

aztk*rvaélet 😮
Willi Betz
Hétvége van,plusz havazik is. Ilyenkor nem kell semmin csodálkozni 😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Ztech
elég érdekesen látjátok a hóban való közlekedést a gázt minden idióta tudja nyomni általában a megállás okoz problémát és ha csúszik az autó a talpad alatt meg csattog az abs lehetsz te schumacher is a fizika törvényeit nemtudod legyõzni, ezzel természetesen nem azt mondom hogy nincsenek az utakon túlzottan óvatos emberek akik indokolatlanul lassan mennek.
Adaaam
Ez a másik hiányosság a vezetés oktatásban hogy nem készítik fel az embereket a téli körülményekre. Sokan épphogy átcsúsznak így is a rutin és forgalmi vizsgákon és nem alkalmasak arra hogy nagyobb forgalomban vezessenek. Ha még hozzájön egy kis hó akkor ott már végképp leblokkolnak.

everything's better with music

shumika
Jogos, aki fél vagy nem tud vezetni télen ne üjjön be kocsiba.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

matyi0323
Egy picit lehet off, és szidni is fogtok érte, egyik közösségi portálra már kiírtam, ott majd hogy nem megköveztek a véleményemért, kíváncsi vagyok ti hogy látjátok? Valóban csak én fogom fel rosszul a dolgokat.?

Nem értem az emberek közlekedési szokásait, stílusát, vezetési tudását. Leesik egy kis hó attól miért kell az egész városon 25-el végig jönni? Jó persze.. nehogy neki menjen valakinek, ezt még valamennyire megértem ( na jó.. egyáltalán nem értem meg.. de mindegy. ), de hogy a 4-en basszus 40-el jön. Szerintem ez sokkal baleset-veszélyesebb néha, mintha menne 60-al.
Emberek milliói miért ülnek télen kocsiba? Vagy miért egyáltalán jogsi nekik? Állítom némelyik gyalog gyorsabb lenne..

shumika
<#eljen>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Ulvar
mondjuk e.ü.-n

10 óra abból 5 film nézés maradék meg az újra élesztés stb...megtanulása.