Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TomSolberg
Pffff, vagy mert a legtöbb autó Suzuki M.O-on

shumika
Jah...mer ha van olyanja valakinek azért vigyáz rá

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Szabi84
bugatti baleset viszont kevés

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

shumika
Sok a suzuki baleset!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Cegléden két férfi halt meg motorbalesetben, közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje, Beluzsárné Belicza Andrea. A motoron ülõk még péntek éjszaka ütköztek fának, de csak szombaton találtak rájuk. Egyikük sem viselt bukósisakot.

Egy nyerges kamion tartott a 36-os fõút felõl a Mezõ utca irányába csütörtök délután. A jármûszerelvény a balkanyarban kettészakadt, a vontató rész terhétõl megszabadulva iramodott a Rákóczi utca felé, a nyereg pedig önállósította magát és egy parkoló Suzukira feküdt rá.

csak h nyugodtan aludj, az NINCS letalpalva

elé ugrott a parkolóóra, van ilyen 😄

"..az ellen nem véd"

pszihopata
a talpain áll nem a suzukin,csak kilökte a parkolóból

gondolom megvezette a padka a pótot

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Szabi84
és még fikázzák a suzukit

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

pszihopata

Totti5
Nekünk volt

régi sedan
ignis
SX4

most lett lecserélve 09es Grand Vitarara

egyikkel sem volt gond, egyik sem lett még csak megkarcolva sem, persze az ellen nem tehet senki ha szembe belerongyolnak és az ellen semmi sem véd...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Minõséget nem adnak olcsón.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
w77d
persze hogy nem lehet, de azért akkor nézhettek amikor meglátták hogy ott van elõtte...
amúgy érdekelne hogy mi volt az eset...

matthias92
annak ellenére persze, hogy az egyik legjobban felszerelt autóról beszélünk - ismételten kategóriáján belül -. Nem tudom miért, de én az Opeleknél már megszokott óra-dátum-kinti hõmérséklet dolgot hiányolom a legtöbb autóból.
naés persze bocsi a dupláért

matthias92
lehet, hogy nem rosszabb, de eddig azért vettek az emberek Suzukit me' az ócsó, mostmeg én speciel méregdrágának tartom.

pszihopata
te most komolyan azt hiszed hogy rá lehet akasztani egy 30 tonnás pótót egy személyautóra?

<#wilting>

w77d
ez mekkora XXD azé a rendõrök elõször nézhettek...

Varenga
elhúzza így is vazze ^^

pszihopata
látom még az se zavarja hogy le van talpalva😄

Ulvar
Ny.h.-n belül hol volt? 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nyíregyházán nemrég egy suzuki felcsapott nyerges vontatónak

<#vigyor3>

A tetõt a tüzoltók általába levágják, de van mikor nincs is mit levágni, mert kiskanállal is elég összeszedni a roncsot.

matyi0323
Én nem szidom.. ne szutykozom le..
Nekünk volt suzuki, habár még az elõzõ széria, 3 ajtó, 1.3 gs ( ezres váltó volt benne, 1.3 helyett ), két lámpa közt ( ha picit nagyképû leszek ) nem volt ellenfele.😄D
Ütközésre meg azt mondom amit már mások is, hogy 80 km/h után szerintem szinte tökmindegy miben ülsz... halt már meg ismerõsöm a "piszok biztonságos " volvoban 90-nél, és be volt kötve az öv.. tehát. 😊
Egy kocsit szerintem nem ütközésre kell venni, hanem, hogy eljuss A pontból B pontba, na erre szerintem tökéletesen megfelel egy ( mások szerint ) szutyok suzuki is.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

pszihopata
ha országúton 90 a megengedett szinte bármilyen szituban lelassulsz 60-ig mielõtt eléred a fákat ha jól vezetsz

még egy frontális ütközésnél is van pár másodperc taposni a féket és akkor már bõven nem 90-el ütközöl

ezek a képek csak azért "csalókák" mert ezek már a levágott tetõ utáni képek

ennyi..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

tudnám miért kell ész nélkül nyomni a gázt........... ilyen takony idõben

még asszem nem volt aki ezt elmondhatta volna 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nekem az szúrta a szemem hogy szutykozza valaki az új stiftet pedig semmivel nem rosszabb mint a póló vagy fiesta vagy bármi más a kategóriájában .. ennyi 😊

Willi Betz
Hát nem szeretnék így meghalni:S

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Carlos
Az adrenalin fájdalomblokkoló.

Þór vígi þessi rúnar

TomSolberg
a becsapódás és halál között azért párezred másodperc eltelik, nemtom ennyi idõ elég e hogy eljusson az érzékszervekig, vagy meghal azelõtt, hogy érezne valamit.

Carlos
Nem érez fájdalmat, ha meghal.

Þór vígi þessi rúnar

TomSolberg
Szerintetek egy ilyen becsapódásnál hány tized vagy ezredmásodpercig érez fájdalmat az ember, vagy egyáltalán érez-e?

TomSolberg
Ahogy nézem olyan 160-170-el mehetett, biztos az elõtte lévõ autó után akart menni, mert ketten egyszerre elõztek egy kocsit, elég volt egy hirtelen kormányzás , hátulja megcsúszik, ekkora sebességnél, ilyen keskeny úton lehetetlen volt megfognia, ezért teljesen alátekert kerekekkel minimális lassulással telibe kapta a fát.

Én merem azt állítani, ha a széria autókat is versenyüléssel és 4, vagy 6 pontos biztonsági övvel szerelnék fel, akkor az ilyen esetek felét túl lehetne élni. Csak ezzel meg az lenne a baj, hogy még kevesebben kötnék be magukat lustaság miatt.

Carlos
Pontosan.

Þór vígi þessi rúnar

matthias92
az ÚJ swift kategóriájának legjobbja nyilván a felnõtt utasok esetében. persze attól még egy ugyanolyan ... autó marad a szememben.
mellesleg, bizonyára ez nem zsírúj swift volt, tehát ez egy csupán 4 csillagos törésteszttel rendelkezõ darab lehetett. Az a minimum követelmény a mai autóknál, szerintem.

Kicsizoli
Nos igen az elégé szomorú hogy nem 100-120 km/h sebésséggel csapják õket a falhoz..csak bele kell gondolni ugyebár országúton 90 a megengedett...szinte mindehol az EUban...1.5* több mint a 60..így aztán tönkmindegy mennyi jó 60 nál..ha már 90nél miszikre szakad..

Készülget a gép lassan, de biztosan..

desigo
Nyilván ha bármilyen autóval csapsz telibe 130-al egy fát ugyanez lesz az eredmény.
Attól még a Swift biztonságos nem úgy mint az itthon sokak által istenített szutyok Navara ami fél ! csillagot kapott elsõre,késõbb meg hármat.
milk4
120-nál szinte mindegy,hogy mit vezetsz.Ott már csak a szerencse menthet meg.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Carlos
mennyivel szoktál õket tesztelni? 63 km/h.
Namost igen, szép és jó, hogy igy törik 60-nál. De a duplájánál?

Þór vígi þessi rúnar

desigo
pont mellélõttél ezzel

"Az EuroNCAP öt csillagot adott az új Suzuki Swift töréstesztjére"

Kicsizoli
Ez a szutyok ugyan olyan mint az elõdje...még mindig a kategória alját képviseli..

a másik: Vicc hogy egy jó karban lévõ 1,3 8v szedán megeszi a 68 lovcskájával..inkább röhejes..

Készülget a gép lassan, de biztosan..

ez a szutyok ma már ugyanazt tudja mint a többi szutyok a kategóriájában 😊
130-140 + a fa nem jó kombináció 😞

tesómnak volt ilyenje fúrcsa volt hogy alulmotorizáltnak éreztem ahoz képest hogy 93ló valszeg a váltóáttétel megölte az erejét .. nem tudom

desigo
Az idióták szerencsére nem másik autóssal ütköztek.
Az komoly azért,hogy a hátul ülõ utas túlélte.
matyi0323
Fuu.. azért olyan minõségû úton, esõben ( legalábbis látszik, hogy vizes ) 140-el rongyolni.. látszik nem egy életbiztosítás, fõleg nem egy "mondhatni erõs motorhoz járó " 0 kasztniban.. :/

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

whiskeyman
140-nel ezzel a szutyokkal, ilyen úton, szerencsére nem másnak ment neki az idiótája

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;