Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
gondolom megvezette a padka a pótot
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
régi sedan
ignis
SX4
most lett lecserélve 09es Grand Vitarara
egyikkel sem volt gond, egyik sem lett még csak megkarcolva sem, persze az ellen nem tehet senki ha szembe belerongyolnak és az ellen semmi sem véd...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amúgy érdekelne hogy mi volt az eset...
naés persze bocsi a dupláért
<#wilting>#wilting>
<#vigyor3>#vigyor3>

Nekünk volt suzuki, habár még az elõzõ széria, 3 ajtó, 1.3 gs ( ezres váltó volt benne, 1.3 helyett ), két lámpa közt ( ha picit nagyképû leszek ) nem volt ellenfele.😄D
Ütközésre meg azt mondom amit már mások is, hogy 80 km/h után szerintem szinte tökmindegy miben ülsz... halt már meg ismerõsöm a "piszok biztonságos " volvoban 90-nél, és be volt kötve az öv.. tehát. 😊
Egy kocsit szerintem nem ütközésre kell venni, hanem, hogy eljuss A pontból B pontba, na erre szerintem tökéletesen megfelel egy ( mások szerint ) szutyok suzuki is.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
még egy frontális ütközésnél is van pár másodperc taposni a féket és akkor már bõven nem 90-el ütközöl
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Én merem azt állítani, ha a széria autókat is versenyüléssel és 4, vagy 6 pontos biztonsági övvel szerelnék fel, akkor az ilyen esetek felét túl lehetne élni. Csak ezzel meg az lenne a baj, hogy még kevesebben kötnék be magukat lustaság miatt.
mellesleg, bizonyára ez nem zsírúj swift volt, tehát ez egy csupán 4 csillagos törésteszttel rendelkezõ darab lehetett. Az a minimum követelmény a mai autóknál, szerintem.
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Attól még a Swift biztonságos nem úgy mint az itthon sokak által istenített szutyok Navara ami fél ! csillagot kapott elsõre,késõbb meg hármat.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Namost igen, szép és jó, hogy igy törik 60-nál. De a duplájánál?
Þór vígi þessi rúnar
a másik: Vicc hogy egy jó karban lévõ 1,3 8v szedán megeszi a 68 lovcskájával..inkább röhejes..
Készülget a gép lassan, de biztosan..
130-140 + a fa nem jó kombináció 😞
tesómnak volt ilyenje fúrcsa volt hogy alulmotorizáltnak éreztem ahoz képest hogy 93ló valszeg a váltóáttétel megölte az erejét .. nem tudom
Az komoly azért,hogy a hátul ülõ utas túlélte.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."