37099
-
#35202 Lezuhant egy F-22 Raptor Floridában ma reggel 9 óra körül.
-
#35201 Videó a balesetről
FB link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.05.15. 14:05:14 -
#35200 Már elnézést, de nem én írtam a cikket csak beraktam, mert talán passzol a baleset témához, nem? Mi bajod van neked? -
nordan #35199 rosszabb vagy mint a Blikk....nem lett semmi bajuk -
#35198 Brutális baleset Dunaújvárosnál: 25 méteres szakadékba zuhant két tinédzser az elkötött autóval – drámai videó -
Utoljára szerkesztette: sorler, 2020.05.15. 08:41:02 -
#35196 Nem feltétlen balfasz módon, hanem, a KRESZ ugye önmagában kevés... De, megoldás ugye qrva egyszerű lehetne, mert ugye akár egy nagyobb "lufi" is megtenné, amit kiraknak kb 50 méterrel hamarabb... -
nordan #35195 nem azt firtatom,hogy balfasz volt-e a VW transporteres,mert az volt,de a Sárgák is beleszarok módon vonultak ki útmérésre -
#35193 Tökmindegy, volt-e kint tábla: követési távolság és sebesség betartása. A videón látszik, hogy szinte fékezés nélkül belevágódott. Az a Peugeot nem vészfékezve állt meg a táblás ember előtt, már ott volt egy ideje. Egyszerűen nem vette észre, hogy előtte már állnak, nem vette észre a feltűnő, naracsszín autót, semmit. -
-
nordan #35191 jól leírtad ,de bármibe lefogadom,hogy semmilyen figyelmeztető tábla nem volt ott................. -
#35190 #35187
Amikor a hosszú műszak után szeretnéd ha a busz a házatok előtt állna meg. . . de nem így
Ez megint több összetevős dolog.
A videóból nem derül ki volt-e kirakva 100-150-200- méterre figyelmeztető tábla
Az autós részéről meg
ha "váratlanul" kell megállni egy forgalmas útesten, és te vagy az első avagy az utolsó a sor végén,
akkor elakadásjelző bekapcs, hogy felhívd a figyelmet
és lábad a féken tart vagy ciklikusan nyomogat, hogy a mögötted érkező "ha épp nincs a toppon" időben észrevegyen.
Pl . Amikor az autós megállt és levette a lábát a fékről esetleg kéziféket használ a mögötte lévőnek semmi nem jelzi,
hogy áll az útesten, csak a köztük lévő távolság és idő arányából tudja következtetni a mögötte érkező,
hogy az előtte lévő autó az bizony ott áll, és erre a helyzettől függően csak x méter áll rendelkezésre megállni.
-
nordan #35189 nem azért ,de fantasztikus ésszel választották ki,hogy a kanyar után állítsák meg a forgalmat ahonnan olyan 70-90-el érekeznek ki az emberek.....ettől független nagyot hibázott a kisbusz sofőrje,de a küzút is sáros a storyban -
#35188 -
#35187 -
#35186 A Ford Focusoknál is van hasonló gond. Az MK 1 manuális klímás ventilátor ellenállása szokott elszállni. Aztán kókányhoz kerül az autó és szimplán beforrasztanak egy darab drótot a helyére és kész is az időzített bomba. -
nordan #35184 huu neki rohadt mákja volt,hogy letudta fullasztani és ott volt az a slagg -
#35183 Kösz az infót.
Rákeresve elvileg.
"De hogy miért gyulladt ki? Egészen pontosan a hűtőventilátor motorja lett zárlatos, kigyulladt és onnan kezdve égett az egész motortér. (A gyúlékony zselével kiöntött BSM modulnak már komoly szakirodalma van, ha valaki mindent szeretne megtudni.)"
YT link
-
#35182 ez a "kultúra" már nálunk is egyre erősebb... tudtok valami jó minőségű dashcamet, jó felbontással, jó éjszakai képpel? -
#35181 2:38 ?
a főúton közlekedőnek akkor is elsőbbsége van, ha előz, mit dudál a majom? -
gotchaaa #35180 2:15-nél a motorost nyugodt szívvel felborítottam volna, nem kezdem el rángatni a kormányt 130-nál. Repül egy kicsit és még börtönbe is megy a kamerafelvételek alapján. -
#35179 -
nordan #35178 dizel, gondolom.....nem igaz,hogy nem tudnak mit kezdeni ezekkel a dízeles kigyulladásokkal...állítólag valami filléres alkatrész okozza -
#35177 "a gépkocsit épp most javították és a szervizből tartottak haza"
-
nordan #35176 teljes agybetegség
-
#35175 Ott is ugyan az a baj, mint itt. Rendőr hol van? Sehol... Takarító személyzet, semmi több a rendőrség... -
nordan #35174 ez ugye főleg lengyel....ezek is olyan hülyék mint az oroszok, esküszöm ránk mondják,hogy bunkók a magyarok,de akkor azok még nem láttak ilyen szláv népeket a volán mögött....ez valami katasztrofális vezetési morál és vezetői tudás ami ott van
-
nordan #35173 szerencséje a szerencsétlenségben,hogy lerepült és nem a ház falának csapódott -
#35172 szegény motoros :(
-
nordan #35171 aztakurva :D itt naponta mennyi frontális kocc van? -
#35170 Kicsit belezavarodtak a vonalakba a szakik :)
-
#35169 -
#35168 Ja, a francokat wazze! Oktató filmet, hogyan kell tajparéjnak lenni? Szerintem, ezek a lentebb linkelt orosz videók is mind-mind oktató videók. Ilyeneket kezdek látni itt is. Tegnap pl kisfurgon húzta rám a kormányt, ma egy másik nyominger vágott be elém irányjelző nélkül, illetve, reggel jobbra kis ívben fordultam be egy utcába. Szemből egy szintén nyomingegyökkkér ballra, nagy ívben, de húzta rám. Ugye, ezzel az a baj, hogy ha megállok, tuti lekoccol. Pedig, gyalogos is volt a közelbe, ha a zebrára lép, meg kell álljak. Utána felgyorsítottam 50-re (kicsit fölé mentem). Ez meg kielőz, persze, kereszteződés is volt közben, rá dudálok (tudom, mi a francnak, ugyebár), és még értetlenkedik. Ja, bocsi, én vagyok a suttyó, mi a francnak próbálom a KRESZ-t nagyjából betartani. -
#35167 Kresz oktatáson kötelezővé tenném a megnézését,elemzését. -
#35166 https://www.vezess.hu/vezetunk/2020/05/06/napjaink-legkemenyebb-balesetet-rogzitette-egy-fedelzeti-kamera -
nordan #35165 -
#35164 -
#35163 Amikor az én autómra az van írva Hummer a tiedre meg . . .
-
#35162 Nehézgépszállító utánfutóval fennakadt a magasabb vasúti átjárón.
Nem tudom kinek telefonált, de lehet kevés volt az idő, hogy szóljanak a masinisztának, mindenesetre egy sárga mellényel elindulhattak volna mindkét irányba lobogtatni, hátha.
Kicsit magas lesz az önrész.
-