Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uh, Desigo, most nézem, amit küldtem képeket MR2 Petõfi meg Bartók van beállítva... 😄 amúgy nem ezeket hallgatom, nem vagyok b*zi xDD
van napfénytetõ, kidughatod a fejed a pöcsöddel meg kormányzol, na az a menõ.... 😄
Nem is az, csak a BMW ket viszik mint a cukrot :S enyémet is teleraktam minden szar biztonsági cuccal gps meg ilyenek. Utcán látják, semmi gáz, de itt sokkal többen, koncentráltabban nézik, kinézi valaki erre szakosodott, rendszámról könnyû leinformálni a címet (úgy is, hogy enyém bécsi), aztán viszik is... Vagy te viszed, aztán azzal pózolsz SGn 😄
baszódjámeg XXXD
na de komolyan? mi a fasz lehet vele ha ide berakod??? az utcán is látni lehet, ott sem tudod rejtegetni...
na de komolyan? mi a fasz lehet vele ha ide berakod??? az utcán is látni lehet, ott sem tudod rejtegetni...
Wartburg-Opel kinek kéne? 😄 <#vigyor3>#vigyor3> 😊) Ne vedd ám komolyan...
miért nem rakod publicba? mi a fasz történhet vele? kitakarod a rendszámot aztán kész... az én verdámmal is tele van az sg ráadásul rendszámosan, nem féltem én ilyen szinten XD
lehet mert 6 mega gesendet: [email protected] -keine Betreff- 20.01.11 19:01 5871kB
megkaptad?
nekem fekete-zimt 😊 mindjárt küldöm.
fehérben és bordóban nagyon bejövõs <#eljen>#eljen>
[email protected]
[email protected]
publicba nem, de ha annyira szeretnél dobj egy mail cimet..
Amúgy, ahogy nézem, sakhir orange belsõ kék színhez... kissé ízlésficamos lehetett az ürge. Vagy svéd volt. Megkerestem az X6M katalógusomat, gyorsan lõttem egy képet a belsõ színekrõl. Van sok szép, fekete meg ezüst jól megy a kékhez, de kiválasztotta az eygetlen rondát... Nem?!
Belsõk
Belsõk
Bency haver, ez M, nekem is X6M van, csak felismerem öregem... Nézd meg az elsõ légbeömlõt, a hátso difit az M es kipuffal, oldalsó indexbúrán ott virít az X6M felirat, M es felni mint amilyen az enyémen is, ez sima X6 ra nem rendelhetõ, hátulján ott virít az X6M felirat...
Willi Beetz..: persze hogy mûanyag, nagyon sok elem az, így is baromi nehéz az autó... majdnem 2.5t
Willi Beetz..: persze hogy mûanyag, nagyon sok elem az, így is baromi nehéz az autó... majdnem 2.5t
Nekünk a teherautón az van, a rovert szarrá vágtuk vele, a lökhárítónkon meg lett egy kis horzsolás<#idiota>#idiota>
Ja és ez 2005-ös konstrukció<#idiota>#idiota>
Ja és ez 2005-ös konstrukció<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
10-es kazánlemez ökölnyi vascsõvel merevítve és megtámasztva, az a nyerõ<#eljen>#eljen>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Persze, már egy csomó autónak mûanyag. Nem csak a sárvédõ
a csomagtartó ajtó is. Az életben soha nem fog rohadni és könnyebb. Sérülésnél kalapálni ugyan nem lehet, de hát valamit valamiért. Mindenesetre jó megoldás sztm.
a csomagtartó ajtó is. Az életben soha nem fog rohadni és könnyebb. Sérülésnél kalapálni ugyan nem lehet, de hát valamit valamiért. Mindenesetre jó megoldás sztm.
Érdekes,hogy mûanyagból van az elsõ sárvédõ<#wilting>#wilting>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
az bizony X6M
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
X6M...

õ akart a Jani lenni
Két személygépkocsi ütközött össze a XII. kerületben, a Stromfeld Aurél út és a Levendula utca keresztezõdésében január 19-én a délutáni órákban. Az ütközés következtében a német rendszámú BMW az út szélén lévõ domboldalra felhajtott, majd ott erõsen megdõlve egy fának ütközött. Csak a szerencsének köszönhetõen nem borult az oldalára, majd vissza az útra. Utasa nem sérült. A Fordban utazó hölgy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, õt a mentõk kórházba szállították. A kiérkezõ rajok áramtalanították a jármûveket, majd a veszélyesen megdõlt BMW-t mentõkötél segítségével rögzítették a daru kiérkezéséig. A helyszínelés és mûszaki mentés idejére a Stromfeld Aurél utat teljes szélességében lezárták. Az anyagi kár mindkét jármûben jelentõs.

muhahaha 😄 Gyõrben, egy hülyegyerek úgy gondolta, hogy raj, és tud vezetni, a nagykörforgalomban (régebben volt cikk errõl a keresztezõdésrõl, mert átlag driver nem tudja értelmezni, nem átlag driver elõszeretettel driftel itttotalcar cikk a gyõri körforgalmakról😊 ez lett a vége:
😄 csajjal vóóóólt. 😄
😄 csajjal vóóóólt. 😄
Ugyanúgy fognak inni az emberek, és ugyanúgy elsimítják a dolgot majd...attól hogy ez a bünti, az igazán bûnös emberek sose fognak ülni vagy fizetni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Két monokli. BMW fantól
Ennek legalább lesz visszatartó ereje... még több ilyet! Vagy iszol vagy vezetsz, egyszerû mint az 1*1 és ártatlan életeket menthet!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mert Orban hatalom,es valahogy csökkenteni kell a hianyt...most ittas vezetes lesz max 1milla,a helyszini birsag 100 ezer mar most (!) is lehet.Biciklin ha nincs csengö az 20 stb stb.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070