Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
minek az öv..
USAMEN: azért az addendumban is vannak baromságok, mint ahogy minden ilyenben, de pl a pénzügyi rendszert tökjól mutatja be, az tetszett 😊
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Nem kis hõ volt ott, a levegõ fodrozódásából ítélve.
Ezeket a videókat én diszkréten szoktam kezelni, sokat gondolkoztam hogy ide beszúrjam -e, ugyanis az emberek nagy része még nem elég felvilágosult ahhoz hogy ezeket megértse. Én nem akarok senkit se gyõzködni hogy mi igaz mi nem, figyelni kell a híreket, leszûrni a fontos infókat, és összerakni a képet. Sokan erre nem képesek a zsúfolt életükben, vagy éppen leszarják mert kezdõdik a maunika sóder.
Felvannak az emberek háborodva a hajnalban történtek miatt, és legfõképpen az miatt hogy a hírekben látottak, és a szemtanúk által látottak valahogy nem egyeznek. Az emberek kerek szemekkel nézik hogy a rendszer hazugságokat közöl a médián, és ezt az orruk elött teszi. De istenem, erre most kell rájönni ? 3 ember halála kellett ahhoz hogy a nemzeti tudatba, valami fény jusson ? Az ennél is nagyobb probléma hogy ez pár nap alatt feledésbe merül majd, fõleg az elkövetõk bõre színe miatt. Ennyi. Amikor meg két gay kinyírta magát szex közben azt egy hétig tolták a hírekben, ahelyett hogy azt adnák hogy az USA uszít keleten, és az ezzel kapcsolatos háttérinformációkat. Nevetséges ez az egész.
Tehát megint csak mi magyarok basztunk el valamit..! ( nem nehéz szerintem rájönni, hogy mit, amit általában mindig, kilopjuk mindig mindenbõl a maximumot..)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
rosszabb lenne a szitu ha alufelni lenne
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.