Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
én se ;de viszont bánom hogy voltam egy modell boltban és nem a DMC DeLorean modellt vettem meg :[ RÁADÁSUL !!! Vissza a jövõbe edisön volt. :D

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

matthias92
mennyémáá' százezreké kerékpár :D
13 évesen vettem egy Hauser fasza ezüstmetál-fekete, 21 sebességes, nemtom mekkora kerékpárt, kulacstartóval meg sebességmérõvel, 35-ért, mégis lebírtam vele tekerni a napi 50-60 km-t nyáron, m nemvolt mit csinálnom. mára sajnos nincs késõ délután, este kedvem kerékpározni, mert még ott vannak azok a tankönyvek is :/
ellenben lebírom mindenféle gond nélkül sprintelni a 100 métert. ;)
az ien méregdrága kerók mit tudnak amúgy? :s

Vaxi
vegyünk el kettõt vágó úr <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

milk4
Az van,de egyszer sem voltam:D

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

vannak barom autósok és barom bringások is
kár ezen órákig vitázni......

matyi0323
most tarkón lõnél vagy egyetértesz? :)
legnagyobb hiba a KRESZ-ben van.. jó persze.. sok a birka ember is.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Vadnokedli
Szerintem tudsz; hát ha én tudom ezt; és az nem ma volt hogy Belgiumba jártam :D Sõt ott van valami éves virág fesztivál is. Ahol ott a fõtérre kiraknak mindenféle mintában virágokat ugye.? :Dxd

milk4
Szerinted én tudok valamit Belgium történelmérõl?:D

Vaxi
az elsõ mondatoddal egyet értek. viszont ez vonatkozik minden jármûre. az emberek NEM tudnak közlekedni, mert balfaszok. és nem csak a bringások nem ismerik a kreszt, hanem az autósok döntõ többsége. vezetek már néhány éve, és a hajam égnek áll néha az úton.

milk4
Ja.Bár az utcán nem ajánlatos szívni,ha beszívva megõrülsz:D Meg 5g-nál többet se hordj magaddal.

Vadnokedli
Az úgy jó; úgy lehet még én is rászoknék; de én utoljára 2004 ben voltam azt hiszem Belgiumban. Ott van az a legenda, hogy egy pisilõ kisfiú oltotta el a tüzet nem? :D

off off off off off off off off

Vaxi
nem.. komolyan nem értem miért kell ennyire primitív baromnak lenni. bazzeg, senki nem várja el tõled, hogy ha szükséges a munkádhoz az autó, akkor bicajjal menjél... nem errõl van szó.. arról van szó, hogy néhány tohonya kreténre ráférne, ha 2 utcát nem kocsival, hanem bicajjal tenne meg. ennyi.

SrAta
belgiumba legális a fû?:D nemis tuttam:D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vaxi
én meg tarkón lõném az összes hozzád hasonló, szellemi fogyatékos faszt, aki ilyen alpári módon mocskolódik.
demagóg barom...

milk4
Itt belgiumban a fû legális,ha azt szívod amit magadnak termesztesz meg:D

Hát,jelenleg 2db 0,5L-es Eristoff és 3db 1L-es Eristoff van a fiókomban:D

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Vadnokedli
ANTI DROG! ANTI DROG! soha semmit; mióta napvilágra jöttem.

Vodkábol meg Nemiroff, vagy milyen? Amúgy én is inkább vodkás vagyok.

DJ RX7
<#eljen><#eljen>

:3

milk4
[email protected]õ egy kúrv@.

éva vagy gigi
gigi vagy éva

milk4
Nemszeressem a sört.Inkább vodka vagy fû.

Vadnokedli
Csönd már<#kuss>;nézzük a fejleményeket(flamet.); milyen sört szeretsz? <#nemtudom>

milk4
Érdekes.Amikor én felülök a bringára(havonta max 2x),akkor az olcsó Carrefour-os(=belgiumi Auchan) bringa is elvisz a célpontomig és már jópár éves.

Vadnokedli
Nem lehet; eltörik az elsõ bukkanóban; de most nézem a további flémeket. Ne reszponzálj <#kuss>

nekünk már az is rossz ha neten fent vagy XDDD

Szabi84
én is tudok neked 50 ezerért autót:D de az 500 ezer azért sok az már félig meddig profi gép, 80-120 ezerbõl megvan egy strapa bicó hétköznapokra

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

milk4
Ki mondta,hogy nem?

milk4
Ellehet vele jutni A ponttól B pontig?Igen.
További hülyeségeidet kérlek tartsd meg magadnak.

Vadnokedli
Normális biciklirõl beszélünk; nem ilyen csöves cigányok által össze hegesztett farigcsált talicskáról.

Nézz utána; sajna a középkategória 200-750 -ig terjed és a felsõ kategória egészen 750-tl akár 5 millióig(bár ezek speciálisak).

SrAta
persze trabantot is kapsz 10 000ért...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Igen barátom! Totál egyetértek a sõt aki évente sok kilómétert tesz meg (magyarul ha még a retyóra is kocsival jár) azt mégjobban megadóztatnám. Azért talán a szomszédba gyalog is lehetne menni.(Nem mondtam h te ilyen vagy!)
Na de most te károsítod a környezetet, én nem.
Neked építenek utat és biztonságosan közlekedhetsz rajta, ellenbe bicikliút nincs, pedig én is fizetek adót!
Amúgy meg énis cserélek gyakran alkatrészeket, mert használom rendesen.

MÁS:
A másik meg a KRESZ hiányossága!
Na most anyázzátok a bicósokat, hogy pl nincs fék vagy világítás.
Na most nekem 1 fékem van, de az úgy fog mint a barom és nem kell nyélig húznom mint a nagypapinak aki még úgy se tud 2 kilóméter alatt se megállni.
A rendõrök meg nagyon gerincesek.... A szuzukis nagymamival meg velem geciznek, velem pl h nincs elsõ világítás vagy h nincs elsõ fék... De a szlovákrendszámos sötétített BMW-t nem meri igazoltatni, mert még valaki véletlen kilõhet belõle.... Hát gratulálok...

Vadnokedli
Persze értem; Biztositás meg benzin stb..
Én spec Motort vennék csak, a fogyasztás miatt(mert ugye könnyû; csak 1 személyt kell szállítania(max 2-t), és ebbõl adódóan keveset fogyaszt.)

milk4
Lemegyek az Auchan-be és veszek neked egyet 10.000Ft-ért.Igen!TÍZEZER forintért!:)

matyi0323
Nem általánosítani akartam.
( bennem van a hiba, de nekem mindig csak az idiótája jut ki.. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
elõzõ hsz-ben leírtam.. én és a többi autós 4-5 havonta veszünk ilyen bicajokat gyakorlatilag :)

Vadnokedli
Sajnos ez amúgy téves; egy normális bicikli ára 500 ezernél kezdõdik.

(De tényleg;500 Mátyásból csak egy vázat kap sajnos az ember, szerintem a motor jobban megérné.)

(Amúgy semmi közöm az itteni témához csak látom egy jó kis flame war kezdõdik és szeretnék nézõként részt venni.<#lookaround>)

w77d
az lehet hogy egyszerre többet fizettél érte és ezt páran megteszik még, nna de abban nincsnek benne, hogy adót, benzint, CASCO-t meg kötelezõt fizessenek. Egy motornak vagy autónak nem elég kifizetni a vételárát azt fenn is kell tartani. Én kb hetente 15ezret fizetek benzinre, biztosításra egy vagyont, súlyadóról nem is beszélve..

SrAta
kívánom hogy az árokba köss ki vagy az alváz alatt:)
Most attól, hogy páran részegen mászkálnak és nem figyelnek még nem mindenki hülye...
Engem is ütöttek el úgy, hogy gurultam át a zebrán intett a nõ h átmehetek, leugrott a kuplungról és nekemjött.... na most én se anyázok tudom hogy az az 1 balfasz (meg még jópár, de szerencsére csak 1 ilyenhez volt szerencsém) és fogta magát és elhajtott... pedig a kár amit csinált jópár 10 000 ft-omba került, sõt lehetett volna több is ha reped a váz...
Meg dudáltak már le út szélérõl úgyis, hogy felfestett bicikliút volt... Sõt piros vasúti átjárón mentem át és a nõci telefonálás közben olyan faszán letette az autót a füves részre engem meg fel a szalagkorlátra mint a csuda....
Szóval nem csak a bicósokat kell anyázni...

SrAta
hmm csak 2 kerékre van pénze motor nélkül??? ejj barátom lehet drágább a bicóm mint egyesek motorja....

Vadnokedli
Egy új vissza pillantó tükör mennyibe fáj? átlagosan?

Szabi84
igen bringások és mindegyik parasztmontival jár svájcisapkában kopott zakóban kapával vagy gázpalackkal a csomagtartón

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

w77d
az úgy jó ahogy van XXD

matyi0323
Nem.
mondjuk ráférne a sörhasadra egy kis tekerés.:DD XDD <#eplus2>

milk4
Te mit szívsz,hogy ennyire pattogsz?Mellesleg,ha nincs bringaút akkor ne akarjon senkisem bringázni.

matyi0323
Tanuljon meg mindegyik kulturáltan közlekedni és nem fogok ilyet írni.
De amíg jobban félek egy rohadt kis dög bicajostól, hogy mikor borul össze elõttem, mint egy 40 tonnás kamiontól.. addig nem érzek semmi rosszat..

Effe88
+1<#eljen>

DannyL
Nem vagy rossz, sokan vannak ezzel így. Napi 50km-t kéne mennem nagyon rossz terepen, ha biciklivel szeretnék bejárni. Tudom, mert célom volt hogy néha azzal járjak be, de elég horror az út. :)

DannyL
Ha a hozzád hasonló intelligens egyedek az úton lesznek, akkor sokan.

Idézhetlek?
"szívem szerint beleborítanám az összest az árokba, de minimum beküldeném az alváz alá."

Büszke lehetsz magadra!

w77d
én attól még autóval megyek, mert bringával kivitelezhetetlen a következõ hetem... most akkor rossz vagyok?