Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te jóég.. hány biciklis fog meghalni, de minimum kórházba kerülni az elkövetkezendõ 5-6 napban :DDD
( mondjuk szerintem csak pesten van ez.. )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
én meg inkább azt vettem észre, hogy a kis biciklis futárhülyegyerekek szeretik osztani az észt a ksi szarjukról, és igencsak sokszor hallottam már ki az irigységet ilyen esetekbõl mert nekik csak két kerékre tellett motor nélkül.. evvan.. érdekes, hogy módosabb biciklist aki tényleg azért biciklizik mert kedve van nem láttam még se szabálytalankodni sem pattogni, az ellenpéldát már túl sokszor...
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
sisakban 50, sisak nélkül 40 km/h a megengedett sebesség.
van még kérdés??
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
és felhívnám figyelmed: "egy autó takarásából kilépett" ha egy autó vagy motor üti el 30al akkor ott kis pech-el kampó van a gyereknek
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A népszerûségbõl adódóan, egyre több az autós vs. biciklis konfliktus is, ami ugye természetes. A kultúránk meg a béke valaga alatt van. Nincs a bicikliseknek infrastruktúra. ha lemegy a járdára, akkor basztatják, hogy a kresz. Ha felmegy az autóútra akkor jön a türelmetlen paraszt a hiteles Suzukijával és osztja a puhos testébõl az igazságot.
Elvárnak dolgokat, de semmi támogatást nem adnak hozzá hogy be tudd tartani. A kerékpáros kresz egy vicc, ami ezer éve elavult. Ha szeretnétek mondok nagyon okos példákat belõle, egy vicc az egész. Átgondolatlan, elavult és betarthatatlan.
Lehet most sokan fogtok anyázni.. de azt mondom:
szívem szerint beleborítanám az összest az árokba, de minimum beküldeném az alváz alá. életveszélyesen közlekedik az összes!!!
A bringások épp azok, akik le sem szarják soha, hogy mennyit ittak..kijönnek a kocsmából.. jobb esetbe nem mászva, és ülnek fel a biciklire.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Én sem értem, ezt hogy gondolta...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mennyivel ment ez az állat,hogy így kettészakadt?
Mert azért masszív egy dög ez nem egy Suzuki.
Érdekes lesz a találkozás a tizenéves meghalt lány és fiú szüleivel majd a sofõrnek...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Amúgy most is ez a véleményem :D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tehát ha a sorompó akkor vált amikor te ottvagy mellette, akkor a vonat még vagy 2 km-e van, szóval hacsak nem állsz meg gondolkodni, hogy mi legyen, akkor átérsz... :)
Þór vígi þessi rúnar
Amúgymeg: "...tilos jelzés ellenére...". Továbbá az esetek 95%-ban a vonat kapcsolja a vasúti átjáró fényjelzõ berendezését, szóval nem könnyû benézni.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.