Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
és looooool:D most van a híradóban a " bringázz hétköznap is ", holnaptól egész héten arra bíztatják a népet, hogy bicajjal menjenek dolgozni/suliba/oviba..

te jóég.. hány biciklis fog meghalni, de minimum kórházba kerülni az elkövetkezendõ 5-6 napban :DDD
( mondjuk szerintem csak pesten van ez.. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
"Ha felmegy az autóútra akkor jön a türelmetlen paraszt a hiteles Suzukijával és osztja a puhos testébõl az igazságot. "

én meg inkább azt vettem észre, hogy a kis biciklis futárhülyegyerekek szeretik osztani az észt a ksi szarjukról, és igencsak sokszor hallottam már ki az irigységet ilyen esetekbõl mert nekik csak két kerékre tellett motor nélkül.. evvan.. érdekes, hogy módosabb biciklist aki tényleg azért biciklizik mert kedve van nem láttam még se szabálytalankodni sem pattogni, az ellenpéldát már túl sokszor...

ez már volt, nem ? ..

DannyL
És a szülei hol voltak vajon? Ja tudom,az udvarban mosták a hiteles Suzukit. Hogy kerül a gyerek az útra egyedül? Hol vannak a szülei? Ezen morfondírozzon inkább a nagyrabecsült szûklátókörû publikum.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Kerékpárral lakott területen belül legfeljebb 40 km/óra sebességgel szabad közlekedni, azon kívül
sisakban 50, sisak nélkül 40 km/h a megengedett sebesség.

van még kérdés??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kb 30al ment .. rendõr a vétlenséget állapította a részére
és felhívnám figyelmed: "egy autó takarásából kilépett" ha egy autó vagy motor üti el 30al akkor ott kis pech-el kampó van a gyereknek

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DannyL
Tudjátok mi a szitu? Egyre népszerûbb tekerni, mert egészséges. Az autósok nagy része 100m-t nem bírna lefutni szívroham nélkül, de a pofája akkora mint a bécsi kapu. Szánalmas hájpacnik. :D

A népszerûségbõl adódóan, egyre több az autós vs. biciklis konfliktus is, ami ugye természetes. A kultúránk meg a béke valaga alatt van. Nincs a bicikliseknek infrastruktúra. ha lemegy a járdára, akkor basztatják, hogy a kresz. Ha felmegy az autóútra akkor jön a türelmetlen paraszt a hiteles Suzukijával és osztja a puhos testébõl az igazságot.

Elvárnak dolgokat, de semmi támogatást nem adnak hozzá hogy be tudd tartani. A kerékpáros kresz egy vicc, ami ezer éve elavult. Ha szeretnétek mondok nagyon okos példákat belõle, egy vicc az egész. Átgondolatlan, elavult és betarthatatlan.

DannyL
Sose ittam mielõtt biciklire ültem. Hagyjuk már az általánosítást.

DannyL
Egyébként meg ha autó elé lépett volna ki a gyerek ugyan így, szerintetek mi történik? Akkor nem az intenzíven lenne szegény.

matyi0323
<#eljen><#eljen>

Lehet most sokan fogtok anyázni.. de azt mondom:
szívem szerint beleborítanám az összest az árokba, de minimum beküldeném az alváz alá. életveszélyesen közlekedik az összes!!!
A bringások épp azok, akik le sem szarják soha, hogy mennyit ittak..kijönnek a kocsmából.. jobb esetbe nem mászva, és ülnek fel a biciklire.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

DannyL
Gondolom te még életedben nem ültél beciklin. Én mindkettõt aktívan használom és elárulok egy titkot. Mindkét bagázsban óriási parasztok vannak, mert egyik se ismeri a kreszt. Az autós se jobb.

w77d
a kerékpárosok 80%-a hírbõl sem ismeri a KRESZ-t, csak az autósokra tudnak mutogatni meg bunkóskodni. Nem egyszer volt már konfliktusom tipikus fröcsögõs raszta biciklisekkel, mert mi az hogy nem engedem át zebrán mikor rajta ül a cangán, meg mi az, hogy rádudálok, mikor nekem van elsõbbségem. 2 éve sikerült egyet feldöntenem de hála a magasságosnak rendõrautó jött utánam és szépen ki kellett fizetnie a hülyegyereknek a motorházon keletkezett kárt ( balról jött keresztezõdésben, nem állt meg)

matthias92
errõl hallottam :SS durva :S

matthias92
külterületen. belterületen 25 asszem

milk4
Ja,40km/h környékén van.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

matthias92
uhh :S ment mint az õrült? :S pedig a kerékpárosoknak is megvan szabva a maximum sebesség :o

w77d
4 nap intenzív? szarni a biciklire, a gyerkõcnek ne legyen súlyosabb baja...

egy jóbarátom kerékpározott és egy autó takarásából kilépett elé 4-5 éves gyerek .. kisgyereknek kiesett 2 foga és valszeg 4nap intenzív .. neki meg bordatörés + a kerékpárban ~200k kár :(

Totti5
Helyes, ez a minimum.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
150 km/h, kanyarban(!), esõs idõben.
Én sem értem, ezt hogy gondolta...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ulvar
Az hogy õ életben maradt a legnagyobb büntetés ami csak lehet! Egy életen át nyomasztani fogja. Amikor egyik barátom halt meg hasonló balesetben, a sofõr srác tucatszor próbált végezni magával...sikertelenül.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
20 évesen erõs Audival nagyon kell csapatni.
Mennyivel ment ez az állat,hogy így kettészakadt?
Mert azért masszív egy dög ez nem egy Suzuki.
Érdekes lesz a találkozás a tizenéves meghalt lány és fiú szüleivel majd a sofõrnek...
RS

desigo
haha <#idiota>
Pipör
ez most fájt :D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Kár érte...
Máté94
350z...
sox79
Árokba borult kamion az M0- áson

desigo
buta nõ elintézte magát...
Nemrég pont ezért estek nekem mert ilyen volt a felfogásom...
Amúgy most is ez a véleményem :D

Krapo
Túlsok filmet néztek akik azt hiszik(ték) "még átférek elõtte" mert ugyanis nem nemférnek át :S!

Totti5
Max akkor nem veszi észre, ha az egész vasûti átjáróról lemaradt agyilag, de az már elég gáz, mert ennyi erõvel bármelyik piros lámpánál átmehet az illetõ, mert csak "nem vette észre" alapon. Amúgy meg aki nem lassít és nem néz körbe akármilyen züld is az út az csak a maga ellensége...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
Hát az haljon is meg. Ha nincs 3 perce várni...

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Azt gondolják,hogy "gyorsan még átérek elõtte"
Carlos
Naja, az én környékemen 10-20-as sorompók vannak... ;)
Tehát ha a sorompó akkor vált amikor te ottvagy mellette, akkor a vonat még vagy 2 km-e van, szóval hacsak nem állsz meg gondolkodni, hogy mi legyen, akkor átérsz... :)

Þór vígi þessi rúnar

w77d
az hogy emnnyire lassítasz le az változó, én is van amikor átmegyek 50-el, de van amikor látom hogy kitépné a futómûvet a sín, akkor lemegyek 20-ra... a fénysorompó viszont távolról látszik ha valaki nézi.. ha meg nem nézi akkor magára vessen

Carlos
És ha jól sejtem le kell lassítani 10-re és körbe kell nézni (mármint a kresz valami ilyesmit mondott annó).
Amúgymeg: "...tilos jelzés ellenére...". Továbbá az esetek 95%-ban a vonat kapcsolja a vasúti átjáró fényjelzõ berendezését, szóval nem könnyû benézni.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és nem veszed észre, hogy piros a jelzés. Bár egy kicsit tapasztaltabb autós ha vasúti átjárójoz közelít nézi a jelzést rendesen...

Carlos
soha nem értettem, hogy miért nem fogják fel egyesek, hogy a vonat NAGY és ERÕS trancsírgép!

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Gratulálok...szép volt...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Március 29-én délután egy Volkswagen Beetle közlekedett Mátészalkán a Móricz Zsigmond utcán az Ipari út irányába. A Vasvári Pál utcai keresztezõdés után lévõ vasúti átjáróban a vezetõ a tilos jelzés ellenére (szemtanúk szerint mûködött a fénysorompó) a sínekre hajtott, és a Nyírbátor felõl érkezõ motorvonat a gépkocsinak ütközött.

http://www.youtube.com/v/T26H9Nh1rXE&version=3
w77d
hárman is ültek abban a kocsiban, amelyik forgalommal szemben haladt és senki nem vette észre? ezt nem hiszem el... ezt csak direkt lehet csinálni "poénból", csak rossz vicc lett...

Pipör
mi ez a szembe a forgalommal, ennyire divat lett??

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.