Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"A kamion a fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott be a vasúti átjáróba, úgy ütközött neki a vonatnak"
(amúgy miért van gördeszka a fán ? 😄)
Þór vígi þessi rúnar
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
/épp errõl beszélgettünk a biciklis barátokkal tegnap.
aki x+1 ezret elkölt a kerékpárjára. és már nem is számolja a nullákat. az nem egy biciklit vesz, hanem egy verseny szintû professzionális sporteszközt, amivel, amennyiben a saját teljesítõképessége is ezt megengedné.
bátran indulhatna a világ bármely, legnívósabb és keményebb versenyén is... ezek a kategória csúcsai. még jó hogy drágák 😊 lehúzás persze van. mindenhol van 😊
u dont have to listen anybody else but me
akkor.. én sem kívánom a halálát.. még azt írom, akkor sem.
Csak azt kívánom, kérem, hogy tanuljon meg kulturáltan ( ahol lehet ) legjobb tudása szerint a KRESZ-t betartani.. az a szerencsétlen biciklis.
De ha elcsapják.. akkor meg ne sírjon a szája.., hogy ez meg az..
Tisztelet a kivételnek.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De attól még nem barom, és nem kell halált kivánni a másiknak, mert más a fontos számára...
A Bringában nem az kerül sokba mint egy autóba.
Ha megnézel egy 1 milla vagy feletti bringát, mindegyiknek vannak olyan értékei amelyek indokolják az árát.
Az országútiknál a Karbon és egyéb nagyon mags árú felhaznált anyagok indokolják azt, hogy 2 millió körüli áron sõt drágább áron adják õket.
A Dh gépeknél (ezek azok amik lefelé száguldásra valók) pedig a telók, a vázak anyagai határozzák meg azt az iszonyat magas árat.
Egy teló 500 ezer ft.. Mint egy motornál, drága mert ahhoz képest, hogy iszonyat sokat mozog, és nagyon nagy darab irtó könnyü.
Szóval ezért kerül egy dh gép is 1.5-2 millió forintba.
Egy autó az nagyon más tészta.. Azzal nem lehet bringázni.. Azok a bringák amik ennyibe kerülnek nem közlekedési eszközök, hanem sport eszköz.. A Sport eszköz mindenhol méreg drága.
Egy sima BMW 320 i. 4 millió forint.. Ennek a pálya autó változata 20-30 milló.
Egy sima Monti 100 ezer, egy verseny változat 2 milló.
Ennyi ezt kel megfizetni.. De ezzel senki nem megy közértbe.
És nem hülye aki ennyit költ, csupán más az értékrendje😄
Nekem kb 900 ezerbe van a mostani gépem, és imádom. Ha tehetném még ráköltenék egy vagyont hogy jobb legyen😄
Downhill!!
Arányaiban ugyanott vannak az árak.
Míg 100e-ért megkapsz egy átlagos bringát, addig autóból ez 1-1,5 millió.
A felsõkategória 1millió felett van egy bringánál, míg egy kocsinál 10 körül.
De én itt be is fejeztem. Van egy elképzelésed, és azok közé az emberek közé tartozol, akiket a világért sem lehet meggyõzni a valóságról. Amit te hiszel, az úgy is van természetesen.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
és ez még csak pár dolog, a lista kegyetlen hosszú. Egy autó ennyibe kerül igen, de egy bicikli ne legyen már több százezer...
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
De az,hogy pl éjjel is nekem kell vigyázni a körúton keresztbe száguldozó bicajosokra az botrány.
Persze figyelmes voltam elengedtem és full normális módon megköszönte.
De ha egy paraszt vagyok és elütöm akkor lenne egybõl botrány.
Mindkét tábor figyelmesebb lehetne.
Ilyen erõvel akkor miért is kerül az a porsche annyiba? Hát egy trabanttal is eltudok menni A-ból B-be, nem? 😊
Témához pedig..Mindkét félen vannak barmok. De valljuk be, az autósok többen vannak, így nagyobb arányban vannak jelen a birkák..