Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is volt balesetem 50 körül mentem, mikor szinte frontálisan szembõl belém jöttek ( közel 90-el ), mégis 160-nál volt a mutatóm😄
Akkor az elején jól mondtam, hogy hülye az, aki 140el abba a kanyarba beleküld egy autót.. így már érthetõ.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Állítása szerint közel se ment 140-el, furcsa miért ott akadt ki az óra, pillanatra lenézett.. valami leesett, következõ pillanatkép, hogy szedik ki a kocsiból.. és valóban nem volt bekötve :/
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Most mondja szomszéd csaj, hogy a bátyja.. csak már elköltözött a csávó a családtól pár éve.. ( ja, mert az ismerem dolgot csak így láttam már sokszor-ra értettem, de igazából nem tudtam hova tenni magamba.. )
Aztán mondja a csaj, hogy túlélte, de intezíven van, pár nap és eldõl az élete :S nem bíznak hozzá sok reményt :/
Bátor volt 140el bemenni ebbe a kanyarba..
Mondjuk egy viszonylag jól belátható, széles, jó minõségû útról van szó.. de akkor is..
Gyakran járok itt, max egy forma 1-es kocsit tolnék bele ennyivel.
( nem vagyok rossz akaró, de városba is 100-120-akat ment mindig a fiestával, megérett a gyümölcse... )
még az orvosnak sem mondtam meg hogy vaddal ütköztem,még rámhívta volna a rendõröket
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
HBD!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ha nem a fejét találom el,lehet hogy már nem írok

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.