Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Mondjuk hülye vagyok..-.- 😄
Nekem is volt balesetem 50 körül mentem, mikor szinte frontálisan szembõl belém jöttek ( közel 90-el ), mégis 160-nál volt a mutatóm😄

Akkor az elején jól mondtam, hogy hülye az, aki 140el abba a kanyarba beleküld egy autót.. így már érthetõ.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
az hogy mennyivel akad ki az óra az nem igen számít, ugyanis egy erõs ütéstõl simán elfordulhat annyira a tengelye hogy a 0 értéke elcsúszik máshová...

matyi0323
Nem tudom érdekel-e valakit, de a csávónak csodával módon csak a lába tört el, plusz pár zúzódás, lila folt itt-ott.
Állítása szerint közel se ment 140-el, furcsa miért ott akadt ki az óra, pillanatra lenézett.. valami leesett, következõ pillanatkép, hogy szedik ki a kocsiból.. és valóban nem volt bekötve :/

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Már volt de azért yo 😄

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

tipp: egy kóbor kerék

Vadnokedli
2:40 nél az mi az?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

f.szszopó indavideó, de gyûlölöm.....

video

nem fûznek hozzá,,...

matyi0323
Uuuufff..
Most mondja szomszéd csaj, hogy a bátyja.. csak már elköltözött a csávó a családtól pár éve.. ( ja, mert az ismerem dolgot csak így láttam már sokszor-ra értettem, de igazából nem tudtam hova tenni magamba.. )
Aztán mondja a csaj, hogy túlélte, de intezíven van, pár nap és eldõl az élete :S nem bíznak hozzá sok reményt :/

matyi0323
Ismerem a tagot, Székely itt van hozzám 20km-re.
Bátor volt 140el bemenni ebbe a kanyarba..
Mondjuk egy viszonylag jól belátható, széles, jó minõségû útról van szó.. de akkor is..
Gyakran járok itt, max egy forma 1-es kocsit tolnék bele ennyivel.
( nem vagyok rossz akaró, de városba is 100-120-akat ment mindig a fiestával, megérett a gyümölcse... )

pszihopata
erdõgazdák kapják be,szóltam a közeli faluban hogy intézze el valaki,el is vitték

még az orvosnak sem mondtam meg hogy vaddal ütköztem,még rámhívta volna a rendõröket

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Bronx South
Biztonsági öv dísznek van.

Carlos
ehhh...megmaradt?

Þór vígi þessi rúnar

A megengedett sebességhatárt túllépve akadt ki annak a személygépkocsinak a kilométerórája, amely árokba csapódott vasárnap délután a 4-es fõúton. A Székely felõl Nyírtass felé haladó Ford Fiesta Berkesz magasságában a 301-es és a 302-es kilométer között egy balkanyarban a jobb padkára hajtott. A sofõr ekkor visszarántotta a kormányt, a kocsi átsodródott a szemközti sávba, majd a bal oldali árokba hajtott. A Ford itt megpördült, a hátuljával és az elejével is az árokpartnak csapódott. Az autó kilométerórája 140-nél kiakadt. A sofõr a csomagtartó ajtaján félig kirepült és a karosszérián lógott.

Ulvar
Jobbulást, és tényleg fejezd be...mi a helyzet az erdõgazdákkal? Õk mit tettek a te esetedben, mert velünk baszakodtak, hogy mi vagyunk a hibásak, amiért az állat kijött az útra és elütöttük...biztosítás ilyesmi?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SötétBarom
Aztakurva bro 😮

HBD!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

jobbulást 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pszihopata
kösz,ez már a második állat,itt befejeztem a közúti motorozást egy életre

desigo
kemény egy ilyen még autóval is
jobbulást !
pszihopata
úgy értem 30m-re voltam tõle mikor megálltam a gurulásból

pszihopata
kb. 100 km/h,30 méter,bal csukló,motor KO

ha nem a fejét találom el,lehet hogy már nem írok

desigo
uhh :/
Mennyivel mentél kb?
Több méteres repülés,idomok törése,stb?
pszihopata
szombaton elbasztam egy szarvast motorral😞

desigo
bár itt nincs baleset de ha lenne szembejövõ forgalom az büntetne

Bronx South
Ez nekem is fájt.

bertino
ezt a barmot...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

az egy szép medencetörés... O.O

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Veled lehet 😄

w77d
megesik

szép .. bár szerintem inkább motorhiba lehetett az egyiknél akkor meg aztán már mindegy ki irányítja

Bronx South
Az igen. Elvileg az irányítók nõk voltak. 😊)

Kicsit megtolták egymást:

bency
Abból se sok maradt...

:) Semmi okosság :P

Ulvar
Upsz....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

w77d
1 perces néma csenddel és 3 korsóval emlékezek meg a tragédiáról.... isten veletek gyermekeim!!!

Bronx South
Problem ? Egy hülyével kevesebb lenne. XDD Weed nyereséget hoz a szeszgyáraknak, másra nem jó. 😄

SötétBarom
Hülye vagy, ott halna meg a sokktól. 😄

Bronx South
Weed kolléga már megérkezett a helyszínre ??

SötétBarom
OH NOES

pszihopata

Bronx South
xDDDDD

Vadnokedli
VICC<#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

desigo
5 km kerék nélkül