Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Indycar autók jóval nehezebbek, mert erõsebb alkatrészekbõl áll, egyen széria, tehát minden autó egyforma. Egyforma motor kasztni stb... az F1 innen vette át a biztonsági cuccaik nagy részét.
Oválon ezek az autók átlag 280 km/h-val mennek (persze ez átlag, versenykörülmények között 300 alatt nem mennek!)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De elvileg a Forma 1-es autók a világon az egyik legbiztonságosabbak, gondolom, hogy ezek a kisebb kategóriák meg ugyan az a koncepció..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Igaz a tûz nem kellett volna.
meghalt?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
XDDDDDDDDDDD
Én speciel a gallytörõvel az elején vigyorgó terepkáró(-sokat) utálom. 😊
Tehát akkor hova is lyukadunk ki megint..?!
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
az úton töltött idõre lebontva is sokkal kevesebbet karamboloznak mint a személyautók
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Egyébként meg a németek kimutatták ( de már más országokban is), hogy amikor a kamionok közlekednek, jóval kevesebb a balesetek száma.
Ergo nem tudnak menni az emberek, mint a faszparasztok.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
nektek meg emelkedik a havi díj
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
triál nem lesz egy ideig,talán nyitrán már tudok versenyezni
Amúgy milyen motorral kaptad el a szarvast? Csukló mennyire KO? Triálozás most pihen egy darabig? :S
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
egy helikopteres utazásra a leggyorsabb módszer