Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Hát csak ez ovál versenyzés ami rohadtul messze van az F1tõl.

Az Indycar autók jóval nehezebbek, mert erõsebb alkatrészekbõl áll, egyen széria, tehát minden autó egyforma. Egyforma motor kasztni stb... az F1 innen vette át a biztonsági cuccaik nagy részét.

Oválon ezek az autók átlag 280 km/h-val mennek (persze ez átlag, versenykörülmények között 300 alatt nem mennek!)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

matyi0323
Ez azért komoly..
De elvileg a Forma 1-es autók a világon az egyik legbiztonságosabbak, gondolom, hogy ezek a kisebb kategóriák meg ugyan az a koncepció..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ulvar
Tavaly ennél durvább baleset volt futamon, srác az idén újra indult a bajnokságban és már futamot is nyert. A palánk igen faszán van megcsinálva, valami speckó, ami jobban felfogja a becsapódást. Valamint igen biztonságosak már ezek a modern versenygépek.

desigo
másodfokú égési sérülésekkel került kórházba
Bronx South
Mákos volt szerintem mert nem csattant sehova "nagyokat" az autó, meg nem is pörgött akkorákat ami már káros lehetne az emberi szervezetre.
Igaz a tûz nem kellett volna.

matyi0323
uhh..
meghalt?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
Simona de Silvestro , Indy 500 edzés ma
(300 kmh felett)

<#banplz><#wilting>

Bronx South
Sehogy mert ha jól megnézed a képet, egy katonai légi utántöltõ gép hátsó törzse látható rajta. Azokat is tankernek hívják.

Vadnokedli
Tehát drágulni fog az üzemanyag? Vagy hogy érint ez?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

desigo
Bronx South
Weed az sose fog változni, max a környezete változik, szõröshasú qrwák, és a szesz mennyisége. 😄D

w77d
rohaggyále XXD

matyi0323
Végre te is hetero vagy?

XDDDDDDDDDDD

w77d
új ember lettem XXD

matyi0323
elrontottad, a "rohaggyále" kellett volna XDD

w77d
ez kölcsönös XXD

matyi0323
én meg téged XDDDDDDDDDDDD

w77d
mindenki mást utál. én a régi szar BMW-vel janizó hülyegyerekeket utálom....

matyi0323
Rendben, nem vitatkozom, biztos megvan az oka. 😊

Én speciel a gallytörõvel az elején vigyorgó terepkáró(-sokat) utálom. 😊

Ulvar
Akármit mondasz gyûlölöm a kamionosokat. Rossz élmény. De ez én vagyok.

matyi0323
Az állomásról ( ami általában a városok szélén helyezkednek el ) a belvárosba, boltokba gyalog vinnék az árút, ugye?! Valószínû..
Tehát akkor hova is lyukadunk ki megint..?!

Ulvar
Rola tehervonatokat nem ismered? 😊

2:20-nál lOOL 😄

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

pszihopata
a kigyulladt szarokat is õk oltják el rendre

az úton töltött idõre lebontva is sokkal kevesebbet karamboloznak mint a személyautók

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

matyi0323
Megnézném mi a retket csinálnál ha 4 hétre minden kamion megállna.
Egyébként meg a németek kimutatták ( de már más országokban is), hogy amikor a kamionok közlekednek, jóval kevesebb a balesetek száma.
Ergo nem tudnak menni az emberek, mint a faszparasztok.

😊 jó látni hogy nem csak én 'szeretem' õket

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ulvar
van isten...

mivan ma? hullanak a kamijonok? 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Tomászító
csak a másik kocsi javítását fizeti a kötelezõ, a saját kárt a casco fizeti ki ha van kötve

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

ha van érvényes biztosításotok akkor igen
nektek meg emelkedik a havi díj

milk4
Pontosítok a kérdésemen:A biztosító fizeti a mi és a másik autó javítását,ha apám elismerte,hogy vétkes?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Faterom összetõrte az audit...ma vagy holnap dõl el a sorsa.Remélem,hogy javítható még.Ha apám elismerte a felelõséget,akkor a biztosítónk fizet vagy azt nekünk kell?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Két tehergépkocsi ütközött össze a kora délutáni órákban az M5-ös autópálya M0-ás bevezetõ szakaszán. Az egyik kamion vezetõjét a tûzoltók szabadították ki a roncsok közül, hidraulikus feszítõ-vágó berendezéssel.

<#mf1>

off:

solo
*más<#crazya>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Carlos
ms = microsoft?

Milyen a microsoftos krinolin? <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

solo
Szafaládé? Olyan mint a krinolin, csak ms ízesítéssel, kicsit más kinézetben.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Bronx South
Szilánkra tört.

a szafaládé milyen ? (csak h értsük a "hasonlatot")

pszihopata
afrika twinnel,csuklóm mint a szafaládé a röntgen nem egyértelmû
triál nem lesz egy ideig,talán nyitrán már tudok versenyezni

Benel
"egy helikopteres utazásra a leggyorsabb módszer" 😄 az a szöveg
Amúgy milyen motorral kaptad el a szarvast? Csukló mennyire KO? Triálozás most pihen egy darabig? :S

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pszihopata
a vectrás 3 percig álló autóval ült a sávban,nem tudom mire számított
egy helikopteres utazásra a leggyorsabb módszer

pszihopata
na ezt pont láttam élõben,egy óra múlva meg perec

Carlos
90+50 = 140. Egy ekkora ütéstõl simán megugrik a mutató.

Þór vígi þessi rúnar