Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Miért óbudára rendeled az alkoholt meg a drogokat? amúgy Óbudajivagyokhej.hej.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

w77d
azt végül nem ittam most pl, me azért fel kellett kelnem reggel, már mentem egy óbuda-Fehérvár-óbuda kört reggel...

Vadnokedli
Persze tudom, csak úgy írtam. Vodka.

w77d
nem kell azt megjátszani jön magától...

Vadnokedli
vagy csak nem vagy elég menõ hogy meg játszad!cöhh<#nemtudom>

w77d
ámúgymeg úgyis túl fáradt vagyok hogy hasson a pia XXXXXD

w77d
ittam naés de számolni holtan is tudok XXXXXXXXXXXXD

Bronx South
...mint amennyi idõ alatt sikerült ezt kiszámolni. Aszontad részeg vagy nem ? XD Legalábbis a másik tápigban.

w77d
39 emeletet zuhant, nem tarthatott azért olyan kurva sokáig...

Bronx South
Hány méteres körzetben kellett takarítani ? Nemsemmi.

desigo
valaki számolja ki,hogy mennyi ideig zuhant...

Leugrott a Burdzs Kalifa 147. emeletérõl
és még 1 az M5-ösrõl

Egy Mercedes kamion ütközött össze egy Lachetti személyautóval kedden délelõtt az M5-ös autópálya Pest felé vezetõ oldalán az M0 autóút közelében. A személyautóban egy fiatal hölgy utazott kisgyermekével, akik szerencsére nem sérültek meg a balesetben. Mindkét jármûvet a tûzoltók áramtalanították. A kamion a belsõ sávban "bebicskázott" majd a szalagkorlátnak ütközött és a forgalommal szemben állt meg. A daru segítségével visszaállították a teherautót az úttestre. A mûszaki mentés idejére a belsõ sávot lezárták, csak a külsõ és a leállósávban haladhatott a forgalom.

Három külföldi rendszámú kamion ütközött egymásba május 9-én délelõtt az M5-ös autópályán, Budapest felé. Az utolsó, román rendszámú kamion vezetõje a fülkébe szorult, õt kollégáink feszítõvágó segítségével szabadítottak ki. A súlyos sérültet mentõhelikopterrel szállították kórházba.

Carlos
Értem én... :D

Þór vígi þessi rúnar

Mármint nem én ,de érted a pasi helyébe :D .....Nyilván én járnék rosszul. :D

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Carlos
Nem biztos, hogy én járnék rosszabbul. <#mf2>

Þór vígi þessi rúnar

Én kocsimra csaptál volna rá én biztos szájab ba*talak volna<#nyes><#eplus2>

Carlos
nálam volt egyszer, hogy mentem az akadémiára és a mélygarázsból állt ki valami középkategóriás autó, keresztezi a járdát, zebra felfestve.
Mennék át, két lépést már megtettem a zebrán erre elmegy elõttem, majdnem átment rajtam a faszkalap. Olyat basztam a csomagtartóra, hogy csak kongott aztán mentem tovább. Csóka meg félreállt és nézegette a horpadást és csodálkozott, hogy mi lehetett az.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Ma megállok a a zebránál, mind a két oldralról szerettek volna átjönni, állok, s szembõl jön egy mercis 15el, az én oldalamról elindultak, a másikról még csak indultak volna, de a mercis szépen 15el átment mindenki orra elõtt mint ha senki sem lenne ott... hihetetlen komolyan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jah hogy rosszúl lett, akkor storno:)

Totti5
Épnek tünik az utastér... gondolom nem volt bekötve és ez lett a veszte.

Carlos
engem is érdekelne, de lusta vagyok keresni.

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Video link?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bronx South
Bronx South
Nagy nehezen találtam róla egy normális videót, hát tényleg nem volt sok esélye... :/
Ha 100 -al nem is, de 70 -el én már zúgtam le lejtõn, tényleg észnél kell lenni és rossz belegondolni hogy akár én is eshettem volna ekkorát a pedál miatt, vagy akármi közbejöhetett volna, rip neki.

Bronx South
3:15 -nél mi a jófrancot csinál az a majom ? Kiakar ugrani ? XD
5:01 -nél ki kellett volna szállni, és duda helyett állon baszni a hülye gyereket.
7:30 -nál meg felröhögtem xD az hatalmas !

desigo
szerencsétlenje :(
RIP
cement
ezek az oroszok bazmeg mintha némelyiket direkt csinálnák komolyan mondom

respect to the man in the ice cream van

OrioN the S
esélye nem volt... mellkasa, hogy kinézett? meg orrából nem az, hogy csordogált, hanem kb. ömlött a vér :| az már ott kampó volt kórház ide vagy oda :\ :(

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

[HUN]Crassus
ismerõs csajhoz megyek nyáron Moszkvába....már õ is horror történeteket mesélt a közlekedésrõl,de most,hogy ezt megnéztem már halálfélelmem van:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Köszi szépen ezt a ''jó'' videót..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
hát igen a vodka hazája :) azért a full gázos tolatásokat bírom XXXD nekem ne mondja senki, hogy nem direkt van egy pár.

5. perc, a gyalogos milyen tökös gyerek volt amikor elé ugrott hülyeségbõl.
Egy-két söfõrnek de nehéz elhinni, hogy ni-ni van szélvédõüveg meg visszapillantó és csak körbe kéne nézni, hogy lássa a forgalmat.
Vagy pusztán a farkastörvényhez alkalmazkodik, vagy szeretné, hogy a másik vigyázzon rá illetve fékezzen helyette.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Giro-n most volt egy hatalmas baleset :(( helyszíni újraélesztés + mentõhelikopter

Benel
http://www.youtube.com/v/ZJTApioaUdU&version=3

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Totti5
Szerencsés a fickó, pár millát be is húzhat és el van felejtve a dolog:)

Ezt mondom nem volt az 150.

Bronx South
Ez még tavaly volt, és 100 körül csapódott a falba, a km óráról készült kép viszont már nincs ott...

desigo
volt már nagyon hasonló halálos baleset a reptérre vezetõ úton...
TomSolberg
érdekes.
Azért ha nem ismerte az útszakaszt odafigyelhetett volna, ha meg ismerte, akkor nem értem, hova az a nagy sietség.
Én is törtem már össze autót, végül is hibáiból tanul az ember, de ez ment vagy 160-nal legalább. :S
Azért sajnálom, hogy abba a konzervdobozba halt meg.

Krapo
"Kõhídnak" csapódott az audis, itt megtaláljátok .

Bronx South
Kösz hogy szóltál mester, gondoltam megspórolom azt a két betût és hejette írok egyet. :))

tavaly az ly.

Bronx South
Volt ilyen azthiszem tavaly, Ferihegytõl nem messze, a Ferihegyi út egyik hídpillérének ment neki vki 100 -al, ott is maradt.