Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Egy Mercedes kamion ütközött össze egy Lachetti személyautóval kedden délelõtt az M5-ös autópálya Pest felé vezetõ oldalán az M0 autóút közelében. A személyautóban egy fiatal hölgy utazott kisgyermekével, akik szerencsére nem sérültek meg a balesetben. Mindkét jármûvet a tûzoltók áramtalanították. A kamion a belsõ sávban "bebicskázott" majd a szalagkorlátnak ütközött és a forgalommal szemben állt meg. A daru segítségével visszaállították a teherautót az úttestre. A mûszaki mentés idejére a belsõ sávot lezárták, csak a külsõ és a leállósávban haladhatott a forgalom.
Három külföldi rendszámú kamion ütközött egymásba május 9-én délelõtt az M5-ös autópályán, Budapest felé. Az utolsó, román rendszámú kamion vezetõje a fülkébe szorult, õt kollégáink feszítõvágó segítségével szabadítottak ki. A súlyos sérültet mentõhelikopterrel szállították kórházba.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Mennék át, két lépést már megtettem a zebrán erre elmegy elõttem, majdnem átment rajtam a faszkalap. Olyat basztam a csomagtartóra, hogy csak kongott aztán mentem tovább. Csóka meg félreállt és nézegette a horpadást és csodálkozott, hogy mi lehetett az.
Þór vígi þessi rúnar
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha 100 -al nem is, de 70 -el én már zúgtam le lejtõn, tényleg észnél kell lenni és rossz belegondolni hogy akár én is eshettem volna ekkorát a pedál miatt, vagy akármi közbejöhetett volna, rip neki.
5:01 -nél ki kellett volna szállni, és duda helyett állon baszni a hülye gyereket.
7:30 -nál meg felröhögtem xD az hatalmas !
respect to the man in the ice cream van
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egy-két söfõrnek de nehéz elhinni, hogy ni-ni van szélvédõüveg meg visszapillantó és csak körbe kéne nézni, hogy lássa a forgalmat.
Vagy pusztán a farkastörvényhez alkalmazkodik, vagy szeretné, hogy a másik vigyázzon rá illetve fékezzen helyette.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(