Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma voltam ott.. kint volt vagy 4 kocsi biztos.. a sor vége kb. romániában volt, mert egy idióta vagánykodni akart a sünkocsival azt neki ment egy oszlopnak..
omg. komolyan birkák.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a ford csak "arra járt" , hogy kiröhögje a másik sün-t :D
Nekimegyek valaminek megbõgetem a mótórt aztakor utána mekkapartatom aszt bedobom a verdát Sanyinak hogy kalapájja ki.
mercedes E320 CDI owner
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ez burkoltan;
-a cigányok lopták a trafobol a rezet, meg aztán a kábelt is akarták; Ám ekkor egyikük megpillantotta hogy a ladábol folyik az olaj/benzin, félbe hagyták a kábelek szeparálását a többitõl. Ekkor le esett a még feszültség alatt lévõ kábel a betonra, pont az olaj/benzin foltra és így begyújtva azt...<#nemtudom>#nemtudom>
Valaki nem akar komolyan venni?.
Szerencse,hogy nem volt ott egy autó se.
Ilyet se láttam még máig...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a gáz meg ugye fordítva mûködik elõrõl,azt elõtte jobb begyakorolni pár gázfröccsel:)
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
"a MAN teherautó a 63-as fõút lehajtója után az elejével az elõtte haladó Toyota Corolla hátuljába hajtott"
az biztos nem haladt vagy csak épphogy így elnézve :S
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?