Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még egy õrült...
Bronx South
Azt nem vágom ha valaki ennyire gyenge hogy öngyilkosságba menekül a gond elõl, mi a jó francért mások elõtt csinálja ?? Tavaj az esti fáklyás mûsor az nem volt semmi, ez meg fun... Ha valaki nagyon öngyilkos akar lenni akkor ne okozzon másnak maradandó élményt amit esetleg nehéz feldolgozni, de a közlekedést se akadályozza basszameg. Nem lehet kimenni valami erdõbe hogy felhúzza magát, vagy otthon belefeküdni a késbe, vagy fõbelõni magát ?? Számos hely van ahol illegálisan fegyverhez lehet jutni..

w77d
bement a szélvédõn?? az fail...

Nohab
Budapest | Magyarország — Kedd délután nem közlekedett a hármas metró, a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között. Az esemény kiváltó oka egy Klinikák állomáson történt gázolás volt. A bal vágányon érkezõ szerelvénynek öngyilkossági szándékkal nekifutó férfi nem a vonat alatt landolt, hanem a homloküveget betörve a kocsiba érkezett, életveszélyesen megsérült. Ráadásul még a vonat vezetõállásán tartózkodó biztosítóberendezési szakember is könnyebb sérüléseket szenvedett.

Forrás: Indóház
Súlyosan megsérült egy motoros a 6-os fõút becefai elágazójánál, amikor egy szembejövõ teherautó defektet kapott, és a gumijából leváló darab eltalálta - közölte a rendõrség hétfõn.
A 6-os fõút Szentlõrinc és Szigetvár közötti szakaszán a motoros a nekicsapódó gumidarabtól elvesztette uralmát a jármû felett, és elesett; mentõhelikopterrel szállították kórházba.

bency
Azt nem irja a szerencsétlen cikk amit máshol igen hogy törmelék volt a pályán abban a kanyarban és pont ráment egyre azért szált el,nem azért mert nem tudta bevenni a kanyart....

:) Semmi okosság :P

SötétBarom
Elsõ versenyen a második hely is szép eredmény :DDD
Az, hogy lezúzta a vasat mellékes. :>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Carlos
vagy miért nem vette el a gázt és gurult be...
Túlizgulta a dolgot szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

desigo
szerencsétlen srác
nem értem ha lekörözés van miért neki kell lemennie az ideális ívrõl...
Carlos
Willi Betz
Gondolom a Peugeotos fazon baszott bekötni magát és képen nyalta a légzsák :D Bár meg van nyúlva az öv a Pezsóban.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pszihopata
'A Peugeot-t vezetõ székesfehérvári férfi súlyos, a Suzuki sofõrje könnyebb sérüléseket szenvedett"

-ennyi!:)

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Bronx South
Épp egy mentõhelikopter szált el most Üllõ/Monor irányából, valamerre gebasz van ?

cement
az orvosi vizsgálatról csak annyit hogy nagyapám aki mostmár 89-ediket tölti idén, 2-3 éve még vígan megkapta az orvosától az igazolást. kb ennyi volt: "csókolom peti bácsi hogy tetszik lenni, tessék itt a papír aztán óvatosan ám". holott nagyon nem volt már alkalmas, anyámék szószerint elvették tõle az ezerkettest mert féltették hogy kárt tesz magában és/vagy másban

respect to the man in the ice cream van

Vadnokedli
BTW: 4:55 nél, asszem motoros.. az úgy jó :D

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
A hangok hogy alá vannak vágva (vagy én nem tudom, de ugyan az ismétlõdik..) :D nagyon gagyi :D De jó balesetek.

Mintha ez már egyszer lett volna :D
de azért jó

Bronx South
Volt egy pár amin felröhögtem. :D

SimaSuna
egész durvák :)
http://www.youtube.com/v/9Z00HHCB630&version=3
Bronx South
Ez elektromos autó verseny ?

Ez kurva nagy.
Dodzsem!!!!<#violent><#nevetes2><#guluszem1><#idiota>

Vadnokedli
Ilyen versenyt közvetítenek tévében? Vagy hol közvetítenek, milyen oldalon (HA közvetítenek.)? :D

http://www.youtube.com/v/KBPFgnCgkuY&version=3

Norbi1990
http://www.youtube.com/v/rm2BMM71S14&version=3 <#idiota>
Vadnokedli
Én a braille írást kerestem; de nem találtam, ezért csak azt a kis videót néztem, bocsánat.

én füllel olvasok
az baj ? <#eplus2>

hondash3
Szemmel elolvasni esetleg a cikket?
Focista. Bár nekem is noname, mint a foci úgy ahogy van általában. :)

The Power of Dreams

Vadnokedli
Biztos valami hazai gagyi; még amatõrnek se nevezhetõ rally versenyzõ. <#nemtudom>

kb semmit nem mond ez a név nekem

Effe88
Stiber Zoliék balesete
audi vs. renault

w77d
mi? hova?? az FKF igazgatóság az Alföldi útnál van :D

solo
És az ecseri útra jár be minden nap a Gundel elé?: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pár hete olvastam h eladja az fkf az összes régi szar vasat, miért nem okosítasz egyet ?

w77d
mondtam neki már hogy nekem kell egy, igazi csajozós verda lenne XXD

w77d
az XD

múltkor beszúrta az összes kocsijukat egy fotón
egy kukásautót miért nem vett már ? :D

Willi Betz
Tehát kukás XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
akkor rohaggyále XXD

én csak a baglyoknak és a Lajos keresztnevûeknek nem adnék jogosítványt :D

w77d
majdnem... FKF vezérigazgatója, hozzá tartoznak a kukáskocsik...

apád kukás ? :D

desigo
w77d
ffffffffuuuuuuuuuuujjjbazdmeg XXXXXXXXXD

Bronx South
xD az nem tenne jót a szervezetem egyensúlyának, és egészségkárosodáshoz vezetne. De ajánlhatom neked õt, a nap 24 órájában rendelkezésedre áll ócsón :DD