Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A Budaörsi telepen van fényezõ meg mindenféle mûhely.
Olyan,hogy szállítási sérült autó nem létezik <#hehe>#hehe>
2011. június 14., kedd 16:06
(5 percig néztem mire leesett,hogy miért írtak keddet amikor hétfõ van...)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RIP 😞
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
respect to the man in the ice cream van
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
jobb minõségben
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
mostanában minden csak így megy -kampányszerûen
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Mondjuk 50-el nekimégy, simán bemégy a pót közepéig..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nem nehéz elképzelni hogy egy védett fõútvonalon mész mondjuk 90-el egy szuperbiztonságos valamivel ami 2 tonna mondjuk és kihajt eléd egy nyerges és pont derékban kapod el a pótot fékezés után 60-al
szerintem simán lefejez bármelyik,holott ha betonfalnak mennél megúsznád
több tesztben bebizonyították hogy csak kis sebességnél hatásos mert mind túl gyenge és hosszirányban nincsenek rendesen megtámasztva
mintha a 20-30 tonna alá olyan megoldhatatlan feladat lenne egy normális vaskeretet felcsavarozni😞
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C