Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
Korán reggel ilyet kell olvasni. 5 év 3 emberért. Nem is idegesítem magam tovább.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

sajnos ennek a lehetõsége nem korlátozódik kecskemétre 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Vadnokedli
Na így buszozok én máskor Kécskére; ki tudja milyen S. Tamás ütközik bele a buszba oszt fejelem meg az elõttem lévõ ülést.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
😄DDDD!

w77d
persze körülnézni nem kell

desigo
durva alkatrész halom maradt 1-1 baleset után...
Totti5
Megérdemelte...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tuzfal3

Opel Movano 2.8DTi

Pipör

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

z0ty4
Megbénult a belváros forgalma, két Suzuki ütközött

Itt kijelentem, hogy Szolnokon egy percre sem szabad kikapcsolna 1 lámpát sem. Itt akkora tehetségek vannak, hogy ihaj. Csoda, hogy a sok körforgalmat tudják használni.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Attila8805
Köszi

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

juj

Morphin
+1<#idiota>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Ulvar
xDDDD...rohadt nagy 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Morphin
És akkor ezektõl (is) sajnálják a korkedvezményes nyugdíjat!!?? Na menjenek a picsába...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

desigo
Pár hete volt hasonló Veresegyházon is.
Ha nincs biztosítás akkor ez eléggé cumi.
Vadnokedli
MEKKORA NYOMORULT KIS FIATAL DISZKÓS FÉRGEK! PHÖJJ!

desigo
milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Attila8805
Én nem látom a vidit.
Linket kapok?
elõre is köszi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

milk4
Szerintem a motoros.De fölöslegesen vitatkozunk,hogy ki a bûnös,mert magát a balesetet nem láttuk.Lehet,hogy a Golfos külsõbõl vágott át,de lehet,hogy belsõbõl akart megfordúlni.Azt sem tudjuk,hogy a motoros mennyivel ment és mennyi ideje volt reagálni.Illetve,ha télleg versenyeztek,akkor az a motor rohadt lassú.

w77d
én mindkettõt, de inkább az autós vétkezett nagyobbat ezzel az elzárt területen fordulóval..

milk4
Igen,szabálytalan.Ezt a balesetet ellehetett volna kerûlni,ha legalább az egyik fél megy szabályosan.Igazából én a motorost b@sznám meg.

w77d
ehhez párosul az autó szabálytalan fordulója..

milk4
Ha elesik,akkor inkább ne nyúlj a sisakjához.Lehet,hogy éppen csak a sisak tartja össze koponyáját(<-documentingreality-n volt egy story ilyen esetrõl képekkel és videókkal)

Ulvar
A videón hallani lehet hogy beszélgetnek az esetrõl, és a Golf meg a motoros versenyzett (ha jól értettem), majd a Golf befordult élesen, nagy menõzni akart, de a motoros elé ment aki tempóval belement, majd alá szorult. Igazából mind kettõ hülye volt de akit leginkább hibáztatni lehet az az autós hülye gyerek.

milk4
Féktáv+sebesség=motoros hibája.

Ulvar
Az egyik leghalálosabb fõút. Gyûlölöm pedig röpke 50 km Nyíregy Debrecen, de rettegek...annyi barmot .... hát eszméletlen. Valamelyik hétvégén mentem haza fele fater Jettájával, szép nyugis tempóban mikor egy motoros több kocsit akart egyszerre megelõzni, de nem nagy sebesség különbséggel, tehát még oké is volt a dolog, erre egyik autós kiment MELLÉ! Azt hittem leszorítja az útról, úgy beszartam csávókámért szorítottam nekik egy kis helyet, már majdnem a vonal alá mentem, de még mindig nem vette észre a faszi hogy egy motoros ott van ám MELLETTE! Hiába dudáltam csak ment a barom, de szerencsére a motoros megúszta, megköszönte nekem, majd a faszi mellé ment mutogatott neki egy sort aztán elhúzott.

Már az agyamban az járt hogyan kell levenni a bukót ha borul....

w77d
márpedig látszik, hogy megfordult, nem csúszott vagy hasonló odáig. Szépen meg akart fordulni a motoros meg telibe kúrta.. azért remélem túlélte mindenki, bár a motoros elég necces :S

desigo
Rühellem a sportmotorosokat de így látva eléggé sajnáltam a szerencsétlent.
Golfos ha ott megfordult akkor egy idióta.
w77d
az hogy a golf egy akkora felfestett választón fordult meg mint egy járda az nem számít ugye?

4-es fõúton én is nagyon utálok vezetni. Csak ha nagyon muszáj. Mikor megyünk Kaposvárról Vásárosnaményba,akkoris inkább Fegyverneknél elmegyek és kerülök Tiszafüred fele..(Persze füredig nem megyek el.) Aztán kiérek Debrecenben.
Annyi állat van azon az útszakaszon,hogy valami borzasztó. Fõleg a sok Román,meg Ukrán.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

két záróvonalon +forgalom elõl elzárt területen keresztül megfordulni .. ühüm tényleg csak a motoros hibája

w77d
az kemény... sok hülye.. a barom azé még az eset után hazafelé tolja neki rendesen...

milk4
Istenem...amúgy szerintem a motoros lesz itt a hibás.

Ulvar
Hjajjj...még hogy régi szép idõk...mai napig fosok ezektõl a barmoktól...azt hiszik hogy NFS-nek ... aztán mégsem...

Általában Nyíregy-Debrecen közt szokott menni a verseny. Volt hogy álltunk pirosnál Nyíregyi Metrónál 4es Debi felé, Audi + Bömös versenyzett egymás ellen..., hát volt hogy valamelyik nem ért célba...azért a 4es az 4es...

Pipör
hát jah

MÁsik fórumon ez most a téma: 7perctõl nézzétek

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

desigo
Pont belefér az apróbetûs részek egy eldugott sorába,hogy átnézted és átvetted õk pedig szentek és sérthetetlenek.
Pipör
akkor lenne csúnya ha télleg tõrve volt és úgy kapná meg szépen lehetne õket perelni

desigo
Azért az csúnya lehet amikor egy új autó vásárlásakor a tulaj rétegvastagság mérõvel a kezében érkezik az autó átvételéhez.
na erre kíváncsi volnék mik a tapasztalataik 😄

hmm eléggé elszomorító .. mondjuk egy ismerõsömet is át akarták így baszni az volt a szerencséje hogy volt kontaktja az importõrnél így pontosan tudta hogy mikor hozzák le a kereskedésbe a kocsit és mikor már második napon is azt mondták hogy még fenn van pesten bement hozzájuk és kérdõre vonta õket mire bevallották hogy sérült a motorháztetõ arra várnak hogy lefényezzék

desigo
A lagermaxhoz érkezik be az új autók 80%-a.
A Budaörsi telepen van fényezõ meg mindenféle mûhely.
Olyan,hogy szállítási sérült autó nem létezik <#hehe>
w77d
a többit is 😄 utólag derült ki hogy az én kocsimnak is törve volt a hátulja még mielõtt a szalonba ért volna. Nem pazarolnak ezek..

gondolom az elsõ kettõt simán átadják újként 😊

w77d
há a skodák picit késnek, de az opelek és a citroenek idõben jönnek 😊