Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utólagos okoskodás tudom. Itt valszeg a reflexek dolgoztak. Ijedtében az ember mindent marokra fok. Ahogy a féket is. Esélytelen volt a motoros 😞
heineken vagy gösser
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
respect to the man in the ice cream van
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ok hogy usa, meg hogy ott elõfordul, de ez már a sokadik a héten 😄 Ha jól megnézitek ezt a videót, a csávó szórakozást csinál a dologból, és a héten majdnem az összes ilyen üldözés kissé mókás volt. Sok GTA, vagy nyáriszünet, vagy mi vezérli ezeket az embereket ? XD Az unalom ha meleggel keveredik... 😄
-Meg értem ha mondjuk németbe laksz; akkor az okéj.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
9 millió hoz 9 élet-
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
De a hátsó sarka sérült.
Gondolom kanyarodott balra a motoros meg elõzte ki az álló autókat mögötte és késõn vette észre az autót.
Egyébként most láttam Veresegyházon egy hasonló esetet.
A motoros szépen telibecsapott hátulról egy kistehert.
Lába kicsit rángatózott,asszem fájhatott neki.
Egyedül a choppereseket látom normálisan közlekedni,azoknak respect is!
robogós,sportmotoros csak száguldozik,szlalomozik...