Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti

exTrem
A hülye barma ....

pajti

pajti
mázlista 😊

tviktor91
Õõõõ a kis zöld kocsi egy kicsit túlélte?😄D (két busz között megy el miután ütköztek)

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

pajti

Ugranak is ki a busz ablakon. <#vigyor>

Effe88
határozottan jobban áll neki az új külsõ

desigo
"Simán eltudom képzelni hogy az emó az agyukra ment"

azért a körülmények ismerete nélkül butaságokat ne írjunk már...
Willi Betz
Weed miatt történt! Õ volt a méreg<#hehe> Meg különben is,ami rossz dolog az miatta van.

Viccen kívül,lehet,hogy be is voltak drogozva ezek ketten és annak a hatása miatt tették. Mert egy épeszû szellemileg és lelkileg egészséges fiatal nem csinál ilyet.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Totti5
Aki ilyenre vetemedik annak agyilag elmentek otthonról... két fiatal, feltehetõleg egészséges ember... mi vihet valakit ilyenre? nincs olyan elfogadható érv a világon. Simán eltudom képzelni hogy az emó az agyukra ment, mert depisek lettek valamiért...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Morphin
Nos a volt barátnõm apja is öngyilkos lett kb 2 éve.(én már így ismertem meg)Szó nélkül fogta magát az öreg és a garázsban járatta a motort,bent ült a kocsiban.(40-45körül lehetett)
A legszörnyûbb az egészben,hogy ez olyan szinten hazavágta a csajt meg az anyját(szerintem örök életre),hogy kezelhetetlen az ember.Mondjuk nem csak emiatt volt idegroncs a lány...nem is kellett volna erõltetni,de végül is nem tartott sokáig...utóbb kiderült nem is baj.
Szóval nem elég,hogy magával végez...még mások életét is tönkre teszi.Gondoljunk bele a két ~20éves csaj szülei mit éreznek most.Ugyanakkor az említett bnõnek van 2 bátyja és õket annyira nem rázta meg vagy csak könnyebben túltették magukat rajta.Én is próbáltam mondogatni, hogy másfél-két év után már vmilyen szinten fel kellett volna dolgozni ezt...lehet benne is van egy kis suicid hajlam.Nem csodálkoznék...<#whatever><#fejvakaras>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Félreértés ne essék,sajnálom õket,de az,hogy megölték magukat az egyszerûen hülyeség volt. Két fiatal emberi lény,akik elõtt még ott állt az egész élet. Nem hiszem el,hogy ne tudtak volna segítségért fordulni valakihez/valakikhez. Bármilyen dologról is legyen szó.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bronx South
Nem tudod a körülményeket, az elõzményeket, hogy miért tették. Szerintem valaki nem azért vet véget az életének, mert poénos. Persze elismerem hogy az öngyilkosság a gyenge emberek egy lehetõsége, akik nem mernek szembeszállni a problémáikkal.

Két fiatal lány megöli magát egy autóban...bocs,de nálam ez az idiotizmus kategóriájába esik.

tviktor91
Vagy csak egy profi gyilkosságról van szó.

Bronx South
Halottról jót vagy semmit.

Az ostobák..:/

desigo
ez durva :/

Autóban lett öngyilkos két fiatal lány Budaörsön

19 és 21 éves lány
"a lányok figyelmeztetést tettek ki: ne nyissák ki az ajtót, mert méreg van az autóban"
csak részeg

matthias92
szegény autó 😞 na én is pont ezért nem szoktam odaadni senkinek sem az autót...

desigo
szépen leírták neki...
tviktor91
nidfoszpides volt?

ismerõs kocsija

ilyen volt :

és most ilyen (nem õ vezette!) :

A röszkei autópálya-határállomás elõtt átkelésre várakozó jármûvekbe rohant egy személyautó, amelyet egy görög állampolgár vezetett. A hajnalban történt balesetnek hat sérültje van.
A görög sofõr feltehetõen késõn észlelte az átkelõhely közelében álló kocsisort, belerohant egy autóba, amelyet nekitolt egy másik jármûnek. A balesetben hatan sérültek meg, õket a mentõk kórházba vitték, állapotukról egyelõre nincs pontos információ.

Bronx South
Azért mert nyár van, sok a kedvezményes utazás busszal. De a vonat a legcélszerûbb eszköz hosszú távra.

pajti
off:

-Mehetsz busszal is, errefelé jók a járatok <#idiota>

Van arra valami értelmes magyarázat,hogy mostanában ilyen sok buszbaleset történik?
Komolyan mondom félek buszra ülni...hónap végén terveztem,hogy busszal megyek Nyíregyházára,de most erõsen elgondolkodtam rajta,hogy akármennyire is utálom én inkább vonatoznék.

paszmek...

w77d
már megint buszbaleset... a faszom ülne buszra

<#wow2>

Bronx South
Elképzeltelek pedig, épp az a lényeg hogy nem XD Best of SG videó lehetne belõle XD Apropó ! Foggyá le és ne igyá annyit 😄D

w77d
biztos én is átférek egy Lambo alatt XXD

Bronx South
Te nem próbálod utána ? XD

w77d
azanyád 😄

desigo
a kis mákos

Varenga
bázzzeg, pont egy GTO-t.....áááhhh...ráadásul tk szegény :CCC

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bronx South
b+ és pont egy Pontiacot ???? Pénz érdekében megszûntetett márka, minden darabja számít. <#shakehead> Idióta japán qrwa a lexussal. <#boxer>

Egyáltalán nem biztos az sem,hogy az elõzetes átfordulások következtében nem nyert magasságot is magának az autó. Nem biztos,hogy rögtön az elsõ átpördülésnél lett ilyen a tetõ (amit egyébként én is kétlek),hanem valami megdobta vagy csak szimplán a nagy sebesség miatt felrepült kurva magasra és úgy zuttyant pont a tetejére. Youtube-on van rengeteg fellelhetõ versenybalesetes videó,és köztük számos olyat találni,amelyben ugyanez történt. És akkor azokban még bukócsõ is van.
Erre egy remek példa:

Nézd csak meg,hogy a tetõ navigátor felõli része hogy összepréselõdött a bukócsõ ellenére IS!

w77d
nna igen, de én azon vagyok elszörnyülködve, hogy a tetõ így beroskadt. Láttam már tetõn Thaliat (egy kollegám tette tetõre), láttam már Astra-t és láttam már autópályán nagy sebességgel fejre állni Mitsubishit. Mindegyik megtartotta azért valamennyire az autó súlyát.. ez meg egyik oldalt úgy roskadt be, mintha legalábbis már vágva lett volna valamikor...

Pipör
hát ahogy elnézem téli gumi is volt rajta ittas a sofõr is túl lépték sebességet is nem tom mire vártak.. :/

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

w77d
pámmeg hogy beroskadt a tetõ :S elméletileg ezeknek bírnia kéne a fejre állást...

bency
Ezt hogy hozta össze a balfasz Lexusos....

:) Semmi okosság :P

Pipör

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Pipör
eközben külföldön :

Pipör
A rendõrség közleménye

Halálos közúti baleset történt 2011. június 28-án a 44-es számú fõút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán. Egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette, a jármû vezetõje súlyosan megsérült. A Békéscsabai Rendõrkapitányság a személyautót vezetõ 23 éves békéscsabai fiatalembert halált okozó ittas jármûvezetés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vette. A baleset körülményeit és okát a rendõrség szakértõk bevonásával vizsgálja.

A gépkocsi hajnalban Gyula és Békéscsaba között a haladt a 44-es fõúton a külsõ sávban a kamion mögött, elõzni akarta, de ez nem sikerült, ezért ütközött a kamionnak, minden bizonnyal nagy sebességgel.

Ezután többet fordult az autó, végül a feje tetején állt meg. Elterjedt olyan hír, hogy a fiatalok, a sofõrön kívül egy 16 éves lány és egy 23 éves fiatalember — mindannyian békéscsabaiak — dolgozni voltak Gyulán.

Pipör
Egy 23 éves békéscsabai fiatalember és egy szintén helyi 16 éves lány halt meg kedden hajnalban közlekedési balesetben a város határában. A 23 éves sofõrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Hajnali 2 óra 40 perckor egy BMW személyautó és egy kamion ütközött össze Békéscsaba és Gyula között, a 44-es fõúton, a Megyeszékhely közelében. A személygépkocsi két utasa életét vesztette - jelentette a rendõrség.

A rendõrség ügyeletére 2 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy Gyula felõl Békéscsaba irányába tartó kamionnak eddig tisztázatlan körülmények között hátulról nekiütközött egy BMW személyautó.

Képek még

Carlos
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

bency
Nem is ordit róla hogy spam ...

:) Semmi okosság :P