37137
  • mflex #19409
    Én voltam kint, még anno a kommunista rendszerben (1983) gyerekként. Amire emlékszem, hogy a volga taxival városban minimum 100, de inkább 120 volt amivel közlekedtek ezek a barmok, persze 6 meg 8 sávos utak voltak már akkor is. 2 rubelélt a világvégére elvittek, nagyon olcsó volt. Szóval akkor még volt szigor, mert aki bűnözött rögtön akasztófára dobták.

Viszont a közlekedés így visszaemlékezve is szörnyű volt már akkor. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy a nagy szovjet kommunista birodalomban már akkor is leszarták a közlekedési morált, akkor mi lehet most!

Ez, amit szinte naponta látunk videón, mindegy hol mennek, város, vagy országút, nyomják, mint ha az életük függne tőle és persze sok baleset. A KRESZ-t ezek távolból sem ismerik. Nem csodálom, hogy mindenki kamerával járkál.
  • Pluskast
    Komolyan mondom, ezek az oroszok hihetetlen, hogy micsoda egy állat mód vezetnek.
  • n003
    szerencsétlenek :((
  • pedobear
  • pajti
  • pajti
    Porsche crash...
  • Blum
    Rogton az elso...Eltalalja a robogost az a csatornafedel,akkor annak kapaltak.

• RealCián
    LOL! Először a gázoló menekül el, utána a mentőautó.

http://www.liveleak.com/view?i=074_1343141518&p=1
  • GerY5

#19400:
  • n003
    nem baleset de vegyétek le a hangerőt! :))
  • milk4
    Narancssárga pólós csávónak mekkora tokája van már
  • raptor22
    Azért nehéz, mert a gumiban lévő fémszálak átforrósodnak, izzanak és addig még nem sikerül ezeket lehűteni állandóan be fogja újra és újra gyújtani a gumit. Poroltó itt nem játszik, csak a folyamatos vízzel hűtés, vagy nyakig habbal beborítani talán még az működhet
  • Benel
    azért tudnak segítőkészek is lenni az oroszok :D
    nem semmi hogy csak egy gumi és alig lehet eloltani.
  • n003
    wipeout s5
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kis-hijan-elgazoltak-egy-ferfit-a-benzinkutnal-2097985
  • st3ve
    Egy jobb láb rendel.
  • nan76
    a hangot vegyétek le mert elég zavaró
  • desigo
    Autójában égett egy pár egy olasz ralin

• pedobear
  • pajti

• pajti
  • nan76
    most,hogy mondod..tényleg észre se vettem
  • w77d
    ég a gumi... lehet látni, hogy folyamatosan max gázon pörög
  • nan76
    0:27-től igazán impozáns látvány :)...am mi történt?kigyulladt a kocsi????
  • pajti
  • st3v3
    Nézd meg melyikhez szóltam hozzá!Fegyverviselésről beszéltek meg a batman film vétitéséna mészárlásról.
  • GerY5
    Melyik témánál? Hogy jön ez ide?
  • st3v3
    Akkor link ha nem ugy hozza be ahogy szerettem volna.

http://www.youtube.com/watch?v=HU027aWcLFw
  • st3v3
    Egy kis OFF!De hogy témánál legyünk!

• st3v3
  • FrezeR
    Uhh 1:46-nál durva :O
  • zzeN
    Közel volt:
  • nan76
    nah ja a nagy almában ezt sajna másképp gondolják..bemegy egy 11 éves gyxerek a fegyverboltba és simán kiszolgálják olyan fegyverrel anivel simán kiolt életet..aztán meg sápítóznak,hogy tutti a videójátékok miatt van...na de ,hogy a topickhoz is hű legyek :
  • Interstate 95
    Nem tudom, valószínűleg a törvény az oka. Magyarországon pedig nem hiszem hogy a fegyvertartáshoz szóló engedélyek megszerzését kéne megkönnyíteni. Elég lenne ha nem valamelyik öreg bácsit ítélnék el, mert védte a tulajdonát, a bűnöző ne adj Isten pedig belehalt.

Nekem például itt van egy baseball ütő, még engedély se kell hozzá, de ezzel is meg lehet ölni valakit önvédelemből, még is engem ítélnének el. A probléma valahol itt rejtőzik, nem az eszköz fajtájában.
  • nan76
    szerintem mind2-en megkapják a büntetést hisz mind2-en hibáztak/Az ikernek aki túlélte szvsz így is hatalmas bünti lesz ezután élni/

de azért utállak :D
  • nan76
    jó-jó de pl Franciaországban vagy Magyarországban/on/ vagy Kínában,vagy Törökországban,vagy Hollandiában,vagy Brazíliában,vagy Svájcban..vagy...vagy máshol miért nem történik hasonló??(tudom,hogy van csak max a média nem fújja fel ennyire/ mégiscsak érdekes,hogy sok ilyen van Amerikában...(IGEN SOK PL: PLvagy...és sorolhatnám napestig a hasonló eseteket..ez azért érdekes,hogy ..."majmoljuk az USA-t mert de kurva jó lesz"..hát remélem nem!

remélem érthető amit nem értek,ha nem privibe válaszolok szívesen csak ez nem az a totyik :)
  • Effe88
    ikrek motoros baleset

ilyenkor mi van??mert gyorsan ment a srác a motorral jogsija se volt rá és ittas is volt de a kocsi szabálytalanul kanyarodott ki eléjük tehát a sofőr is hibázott?!
  • Effe88
    Nem bevándorló volt...de igazából mindegy is nem hiszem, hogy ez a baleset topikba való...attól függetlenül elmebetegek mindenhol vannak sajnos
  • Interstate 95
    Igen, 300 millióból majdnem minden évre akad 3-4 bevándorló köcsög, aki mészárolni kezd. (Hatalmas arány !)
  • nan76
    ez igaz..de nem nagyon hiszem,hogy ezt az állatot bárki is megtámadta volna a moziban..