Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
azért a körülmények ismerete nélkül butaságokat ne írjunk már...
Viccen kívül,lehet,hogy be is voltak drogozva ezek ketten és annak a hatása miatt tették. Mert egy épeszû szellemileg és lelkileg egészséges fiatal nem csinál ilyet.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A legszörnyûbb az egészben,hogy ez olyan szinten hazavágta a csajt meg az anyját(szerintem örök életre),hogy kezelhetetlen az ember.Mondjuk nem csak emiatt volt idegroncs a lány...nem is kellett volna erõltetni,de végül is nem tartott sokáig...utóbb kiderült nem is baj.
Szóval nem elég,hogy magával végez...még mások életét is tönkre teszi.Gondoljunk bele a két ~20éves csaj szülei mit éreznek most.Ugyanakkor az említett bnõnek van 2 bátyja és õket annyira nem rázta meg vagy csak könnyebben túltették magukat rajta.Én is próbáltam mondogatni, hogy másfél-két év után már vmilyen szinten fel kellett volna dolgozni ezt...lehet benne is van egy kis suicid hajlam.Nem csodálkoznék...<#whatever>#whatever><#fejvakaras>#fejvakaras>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Autóban lett öngyilkos két fiatal lány Budaörsön
19 és 21 éves lány
"a lányok figyelmeztetést tettek ki: ne nyissák ki az ajtót, mert méreg van az autóban"
ilyen volt :
és most ilyen (nem õ vezette!) :

A görög sofõr feltehetõen késõn észlelte az átkelõhely közelében álló kocsisort, belerohant egy autóba, amelyet nekitolt egy másik jármûnek. A balesetben hatan sérültek meg, õket a mentõk kórházba vitték, állapotukról egyelõre nincs pontos információ.
Komolyan mondom félek buszra ülni...hónap végén terveztem,hogy busszal megyek Nyíregyházára,de most erõsen elgondolkodtam rajta,hogy akármennyire is utálom én inkább vonatoznék.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Erre egy remek példa:
Nézd csak meg,hogy a tetõ navigátor felõli része hogy összepréselõdött a bukócsõ ellenére IS!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Halálos közúti baleset történt 2011. június 28-án a 44-es számú fõút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán. Egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette, a jármû vezetõje súlyosan megsérült. A Békéscsabai Rendõrkapitányság a személyautót vezetõ 23 éves békéscsabai fiatalembert halált okozó ittas jármûvezetés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vette. A baleset körülményeit és okát a rendõrség szakértõk bevonásával vizsgálja.
A gépkocsi hajnalban Gyula és Békéscsaba között a haladt a 44-es fõúton a külsõ sávban a kamion mögött, elõzni akarta, de ez nem sikerült, ezért ütközött a kamionnak, minden bizonnyal nagy sebességgel.
Ezután többet fordult az autó, végül a feje tetején állt meg. Elterjedt olyan hír, hogy a fiatalok, a sofõrön kívül egy 16 éves lány és egy 23 éves fiatalember — mindannyian békéscsabaiak — dolgozni voltak Gyulán.
Hajnali 2 óra 40 perckor egy BMW személyautó és egy kamion ütközött össze Békéscsaba és Gyula között, a 44-es fõúton, a Megyeszékhely közelében. A személygépkocsi két utasa életét vesztette - jelentette a rendõrség.
A rendõrség ügyeletére 2 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy Gyula felõl Békéscsaba irányába tartó kamionnak eddig tisztázatlan körülmények között hátulról nekiütközött egy BMW személyautó.
Képek még