Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a motoros max azért hibás,hogy gyorsan ment.
Egyébként most láttam Veresegyházon egy hasonló esetet.
A motoros szépen telibecsapott hátulról egy kistehert.
Lába kicsit rángatózott,asszem fájhatott neki.
Egyedül a choppereseket látom normálisan közlekedni,azoknak respect is!
robogós,sportmotoros csak száguldozik,szlalomozik...
Egyébként most láttam Veresegyházon egy hasonló esetet.
A motoros szépen telibecsapott hátulról egy kistehert.
Lába kicsit rángatózott,asszem fájhatott neki.
Egyedül a choppereseket látom normálisan közlekedni,azoknak respect is!
robogós,sportmotoros csak száguldozik,szlalomozik...
Természetesen itt is a motoros a fasz, nem az aki szabálytalanul, idióta módon akar megfordulni. Kresszen nem tanítják a visszapillantó használatát.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ja akkor ez volt tegnap #14805 :/
sünöknek biztos nagyon fontos dolguk volt...
Pár napja nyugisan mentem volna a kanyarodó sávba be amikor látom,hogy a szemét rendõr a záróvonalat átlépve szembõl közeledik az én sávomba persze megkülönböztetõ jelzés nélkül.Ha nem figyelek és térek ki elõle a barom simán belémjön.
Pár napja nyugisan mentem volna a kanyarodó sávba be amikor látom,hogy a szemét rendõr a záróvonalat átlépve szembõl közeledik az én sávomba persze megkülönböztetõ jelzés nélkül.Ha nem figyelek és térek ki elõle a barom simán belémjön.
a balis üvegben mit tartasz ? hársfa teát ? 😄
tessék
belelógott az ujjam a képbe, szóval kicsit körbevágtam... amúgy naggggyon fasza most is kortyoltam, bár az összetétele és a színe nem vodka XXXXXD
belelógott az ujjam a képbe, szóval kicsit körbevágtam... amúgy naggggyon fasza most is kortyoltam, bár az összetétele és a színe nem vodka XXXXXD
a nagyszõlõs utcai garázsnál szoktam látni, hogy gyakorlatilag reggeltõl estig tárva nyitva van a kapu. Menetlevél minek neki? kulcsot meg valszeg tudta hol van...
szakmám tekintetében a Garázsmester a hibás. nem lett volna szabad a kulcsot/menetlevelet átadni valamint a kapun sem lett volna szabad kiengedni...
"BKV-dolgozóktól származó, meg nem erõsített információink szerint a sofõr munkára jelentkezett a kõbányai telephelyen, de mivel ittas volt, nem engedték a forgalomba. Úgy tudjuk, ez ellen tiltakozva, dacból vihette el mégis az autóbuszt."
Þór vígi þessi rúnar
"...a szabadnapos sofõr engedély nélkül hozta el a menetrenden kívüli csuklós autóbuszt a kõbányai telephelyrõl, a városban céltalanul közlekedett vele, míg végül megállt a Blaha Lujza téren a villamossíneken keresztben." <#wow2>#wow2>
Þór vígi þessi rúnar
4-es nem 4-es itt lakok ismerem .. az a szomorú , hogy a héten annyi busz-teher\kamion ütközés történt mint az évben még összesen nem .. talán a meleg 😞
A 4-es kemény út... mindig is szedte áldozatait, csak most több a halál...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ugy kell ezeket az autokat megtervezni hogy ha borulnak akkor levaljon a tank,igy nincs minek kigyulladnia.<#banplz>#banplz>
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
200nál az agyon könnyített kaszni szart sem ér... ezek nem biztonásgosak és nem is arra épülnek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát hogy ezek a porschék mindig kigyulladnak.Nekem nem is kéne!<#zavart2>#zavart2><#banplz>#banplz>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
pfúú gyerekek...<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
"Születésnapi bulija után, részegen szenvedett durva balesetet egy autós 2006-os évjáratú Porsche 911 Carrera S típusú járgányával nemrégiben Kijevben. A sofõr körülbelül 220 kilométer/órás sebességnél veszítette el uralmát az autó felett, amely megpördült, átrepült egy kerítésen és építési árokba zuhant. A Porsche kigyulladt, a sofõr két utasával együtt életét veszítette"