Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti

A buszosnak is a jó anyját, bõven piros volt az..

Így már én is jártam...szerencsére nem csapódtam neki semminek/senkinek,csak az árkot kóstoltam meg egy kicsit. Pillanat alatt megúszott a hátsó kerék,nagyon kell figyelni még esõben is.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bronx South
Ez véletlen amúgy hogy mindkét autóban volt kamera, vagy az oroszoknál érdemes már kamerával mászkálni az igazság érdekében ?

Ulvar
Vissza nézve igazatok van...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Bronx South
Na de a középsõ sávból kell lekanyarodni az útról. <#eljen> Akkor má kanyarodhatott volna a belsõbõl is nem ?

tviktor91
Varosban volt

Autopalyan mit mondanal ugyanerre a szituaciora?Melyik a nagyobb barom aki a belsöben halad 170-el vagy aki olyan segg h nem hasznalja a visszapillantot es beugrik ele egy szar suzukival?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Ulvar
Az aki jobbról elõzi a kocsisort a megengedett sebességhez képest jóval gyorsabban...

tviktor91
Nem tudom melyik a nagyobb segg..aki hirtelen elkezd nidfoszpidezni közuton,vagy aki keptelen belenezni a tükörbe es csak ugy befordul ele-.-

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Idióta barom

bertino
remeljuk akibe belementek, tulelte nagyobb baj nelkul, viszont a kamerasnak jo reflexei voltak.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ulvar
Gratulálok fiam....gratuláááloook...hát ilyet...azt hitte a Taxi filmben szerepel vagy mi?

pajti
Ezt még gyakorolnia kell NFS-el

bertino

Ulvar
Azt hittem hogy a többség öngyilkossági okok miatt van DE NEM! ahogy a híreket olvastam legalább, de hogy mi az igaz azt se tudjuk meg 😊.

bertino
hat gecc ez a forgalommal szembemenes autopalyan bazeg szinte nem vagyok kepes ep esszel felfogni, hogy tud valaki ilyet osszehozni.

hat... azert moszkvat egyszer megneznem, max ezert ha mas dolgom nem lenne ott 😄

Ulvar
Ugyanez megvan itthon is csak más az arány...én is szidtam a ruszkikat amikor láttam ezeket a felvételeket, nem is normálisak az is igaz, a közlekedésük rosszabb mint a miénk, de azért a balesetek többsége amit látok az ugyanúgy elõferdül itthon is...

Pl: Egyre gyakoribbak a forgalommal szemben menõ autósok az autópályán, most egy a sok közül a példák sorában. (amúgy ha ki akarnál menni ahhoz kéne meghívó az országba 😊, szóval tényleg kiakarsz menni ahhoz egy két dolog kell 😄)

bertino
aki nem ismerne: http://streetwar.ru/

bertino
az ziher, hogyha egyszer beteszem a labam oroszokhoz, azt nem 4 kereken fogom tenni, felelmetes kozlekedesi felvetelek vannak a neten, hihetetlen mennyi reszeg maszkal ott az utakon.

Ulvar
Tök mindegy mi miatt késel, ha késel szerintem. Lényegtelen errõl tájékoztatni. "Hölgyeim és uraim a vonat alá ugrott egy fél õrült barom ezért a helyszínelés miatt a vonat nem megy tovább...". Megnéznék erre egy két reakciót emberek részérõl 😊.

Bronx South
Ennek ellenére tavaj nálunk is telibe csapta egymást egy ic + elõvárosi vonat.

Bronx South
Ezt még csak mostanában építették nem ?

desigo
Minden mozdonyon van GPS hazánkban is.
Pontosan tudják a központban,hogy mikor mi történik.
Az már viszont egy szánalmas dolog a mávtól,hogy az utasokat de még a saját alkalmazottaikat (kaller) sem tájékoztatják ha késés,mûszaki hiba stb történik

katt: http://iemig.mav-trakcio.hu/3.0/
Totti5
Oké, de itt ríl tájm látnak mindent az irányítók, még azt is hogy a vezetõ mikor fingik... ( ismerõs mutatta múltkor a hazai rendszert, mert vasutas és mindent lehet követni ami egy vonattal történik legyen akárhol és csináljon akármit 1:1ben ríl tájm mutatja neki a gépén ), ha megáll egy vonat a hídon, vagy eltûnik, mert pl a villám tönkrevágta a kommunikációt, akkor a mögötte jövõt csak értesítem és jelzek neki hogy valami baj van...

Kíváncsi leszek mi lesz a vizsgálat vége.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nohab
Lehet a villám nem csak a szerelvényben tett kárt.
pajti
Kínában bármi megtörténhet <#zavart1>

Totti5
Ezt nem értem, hogy futhat bele egy álló vonatba a másik, amikor GPSel és minden egyéb biztonsági berendezésekkel követik, irányítják a szerelvényeket, mert nyilván nem 100 méterre követte mögötte a másik... fel nem tudom fogni ilyen hogy történhet meg 2011ben, hacsak nincs valami súlyos emberi mulasztás.

desigo
ez durva...

Totti5
Ez az eset már azon is túlmutatott... vagy meg akart dögleni, vagy nem volt magánál egyéb szerektõl. Nem véletlen van ott a 30as tábla ( amit amúgy nem szoktak betartani... ) de már a kanyar után a fürdõnél állított meg ott a rendõr este, azóta szigorúan fix 30!

Pipör
hát jah és azóta is volt már ott baleset

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

KBazsi
Szerintem ez sokakban hagyott kitörölhetetlen emléket. Hihetetlen, hogy egy ember hülyeségének milyen következményei lehetnek 😞

w77d
hát az nem olyan könnyen feltakarítható... emlékszem itt a környéken 6-7 évvel ezelõtt volt egy baleset, egy autót szépen összehajtott a fa.. a sofõr agyvelejét napokig lehetett csodálni a fa kérgén...

Pipör
csak ennyi adat van róla én másnap jártam arra vérnyomok még sokáig látszódtak :S

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

solo
Az is mit mûvelt, ahhelyett, hogy a másik kocsit csapta volna picsán és maximum enyhébb sérülésekkel megúszta volna mindenki berántja a kamion elejébe a kocsit:'DDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Hát, ehez csak gratulálni tudok.:\

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

w77d
szerintem is.. a ladás szarabbul járhatott

Azért ezt viszonylag szerencsésen megúszta. (Mármint a kamerás)

pajti

-ÁáááÁ

pajti
russian boyracer <#duma>

Smicy2
apum mentõs, és ha jól emlékszem akkor õ is kint volt ennél az esetnél

Charade GTti

tuzfal3
Tipikus ruszki vezetési morál...

Opel Movano 2.8DTi

w77d
alá tudnám, ha a hírportálok kb 3-4 évente nem gyalulnák a híreket...

KBazsi
Ezt alá tudnád támasztani egyetlen cikkel, riporttal is?

w77d
4 éve tele volt vele a net meg a média...

KBazsi
Okos játék... A gyalogosokat sajnálom, a hozzászólásokban olvastam, hogy késõbb meg is halt az egyik.

Effe88
ez a baleset 4 éve történt a srácok szórakoztak hogy be tudnak venni egy 40es kanyart akár 180al is hát ez lett a vége

KBazsi
Sziasztok!
Valaki nem tud esetleg infókat az alábbi balesetrõl?
BMW - ESZTERGOM
Nagyon durva eset, mégis mintha valaki nyomott volna egy központi cenzúra gombot a médiában, még a neten sincs fent több anyag róla...

w77d
nakuss, ez is a szakma része XXD

Willi Betz
Mégis összehordtok akkora faszságokat,hogy az ember falnak megy tõle! 😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

jah 😄D bírom azokat az emberkéket akik a szarban is meglátják a 'szépet' 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.