37137
  • z0ty4
    Beragadt gázpedállal, 190-nel száguldott egy nő az USA-ban

le a kalappal a csaj előtt, főleg a füvön volt necces, de látom, hogy amcsiban is van elég barom aki nem veszi észre a kék lámpát.
  • broman191
    A 20 centi távolság nem is lenne gond, ha csatlakoznának egymáshoz...
  • solo
    Csak én látom úgy, hogy a földön lévő embernek a lábszára meg a lábfeje közt van 20 centi távolság?
  • st3ve
  • st3ve
  • RatBaG #19650
    nekem elsőre ez ugrott be... csak hát ugye rwd.

• Blum
    Az a motor egy kis pofozgatas utan mehet egy E30-ba driftelni :DD
  • solo
    #19638: Elkeserítő, de legalább nem sétál haza csak úgy.
    Remélem beteszik egy jó környezetbe ahol a cigány nők meg jól megdolgozzák:]

#19643:Na, és ez azamit mi józan paraszti ésszel élő emberek sose fogunk megérteni, hogy ez hogy a kurva anyámba lehetséges azért, emrt valakinek pénze van...:\

Ilyen pénzeseket még jobban is bűntetném példa képpen a többi ilyen gazdag tetünek, hogy ti is szopni fogtok, szóval ésszel éljetek.
  • w77d
    a másik fele horror lett :s
  • Adaaam
    Nem sok angol infót találtam, csak ezt.
    még több kép
  • DIESEL DOG #19645
    Házi őrizet a Hiltonban?

Azért álljunk már meg itt egy szóra... ki a f*szt érdekel hogy a kedves Rezesova asszony mennyire van tele pénzzel, meg hogy kinek a kicsodája, ettől eltekintve jelen állásban 4 ember halála szárad a lelkén, ezen nincs mit szépíteni... ergo bedugnám egy szűk cellába ahogyan azt megérdemli.
  • DIESEL DOG #19644
    Ezt még így is ki lehet buherálni simán... eladnám belőle a használható cuccokat... :D
  • desigo
    "A bíróságon, amikor kérvényezték, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessen, azzal is kiegyeztek volna, hogy a budai várban lévő Hilton egyik lakosztályában helyezik házi őrizetbe Évát."

Durva mi más szinten élnek egyesek...
  • pedobear
    Több kép infó van?
  • st3ve
    A ferdeszemüeknek népirtásból csillagos ötös!
  • st3ve
    Nekem még igy is klne :D
  • Blum
    Ha azt nem is,de egy 20-25 evet lazan kilehetne neki osztani.
  • Effe88

de ez azért elkeserítő:S:S:
    "Legenyhébb esetben 3, legdurvább esetben 6 év börtönt kaphat Ruttner György ügyvéd szerint az M3-ason balesetet okozó szlovák milliomosnő."
    4 ember élete ennyit ér???én simán kiosztanám ezért az életfogytot
  • pajti

• solo
    Na, eddig jobb mint amire akárki is számított.:]
  • Pluskast
    Sajna egyre több a barom. Én budapesti vagyok és minden nap kocsival közlekedem. Minden egyes napra jut valami "meglepetés". Hihetetlen, hogy mennyire lezüllött a vezetési kultúra az elmúlt pár évben.
  • Interstate 95
    Volt egy másik majom is VW Bora -val, az meg integet hogy előzzük le, menjünk, és bement az út közepére a csíra. A visszapillantó szinte súrolta az út menti bokrokat de le lett előzve, a legelső lámpánál meg majdnem ki lett rángatva a szarából, nem tudom mit hisznek egyesek.
  • Interstate 95
    Vác környékén volt pár akció mostanában. Ilyenek hogy két sávos úton hárman megyünk el egymás mellett, mert a hülye majom előz de vissza már nem fér be, nem egyszer kellett lehúzódni a susnyásba 120-100 -ról, de hát ilyenek mindig is voltak és lesznek.

Múltkor meg egy hülye ribanc feszített be mert neki BMW -je van. Elkezdtük előzni 80 -ról, de aztán a ribanc is elkezdte nyomni, azt nem fértünk volna be így hagytuk. Majd bementünk a seggébe mert elkezdett togyorogni ismét, erre ránk satuzott párszor, azt utána borult a bili mert megint előzésbe kezdtünk, 140 nél már nem akart többel menni, berántottuk elé, és lesatuztuk szépen 50 -re, kicsit bemajrézott, le is maradt a francba utána nem erőlködött.
  • desigo
    Legalább 36-an meghaltak, amikor egy autóbusz és egy metilalkoholt szállító tartálykocsi összeütközött vasárnap reggel Kína északnyugati Sanhszi (Shaanxi) tartományában

• pajti
    Подборка автокатастроф 2012 (70)
  • Effe88
    :D:D
    hát igen
    nagy g*cik nagy átlagban
    engem legutóbb szedtek ki mert 55el mentem 50 helyett
    5000ft
  • Héeder
    a 2. videóban a Ladás kölyök szépet tarolt, bár a srác fejfogásából következtetve a tag akit elcsapott az nem festhetett valami szépen :S
  • matyi0323
    Van olyan, amikor nem lehet"normálisan" közlekedni.
    Mert igen, rengetegszer fordul elő, hogy város ki-be vezető szakaszán, ahol 50-60-as tábla van, mindenki megy 80-90-et.
    Igen, akkor én is felveszem a tempót, nem pedig beállok 50-re. Mert, a 2 sávon elég gyakran fordulna elő, hogy mint az előbb is leírták, utolér egy szlovák/román rendszámos audi, bmw, vw aztán levillog a picsába vagy rosszabb esetben letol az éterből. Mert volt már olyan, hogy szerencsétlen suzukis nem tudott menekülni és a szlovák dögrácsos navara úgy gondolta, megadja a kezdő lökést neki..
    Vagy a másik, hogy igen, megyek 50-el és kb. halálfélelmem lehet végig, nem gyengén feltartva ezzel a forgalmat is, pluszba megkapok minden pirosat ami létezik, mert ugye azok se 50-hez vannak állítva véletlenül sem.

Na és ilyenkor persze a rend őrei, akik verik a fa*kat az rs octáviában úgy tesznek, hogy hááde főnök, mi nem megyünk ki a pályára, mert 50 fok van, és a klíma nem bírja, meghát nincs kedvünk naponta tankolgatni, így beállunk már egy ilyen útszakaszon a fa alá, aztán megfinngatjuk a pórnép magyar rendszámosokat, és kilökünk egy traffit valahonnan a föld alól.. mert ugye másokkal nem tudunk mit csinálni :)
  • Effe88
    :D:D
    pont most volt vmikor a hírekbe, hogy oroszországba minden 5.ember halála az alkoholhoz vezethető vissza:D:D:D
  • n003
    vajh melyik mozi adását nézte? meg érdekes a reakció ideje mire el kezd fékezni :O

zebrán átmenni kb felér egy oroszrulettel :O
  • pajti

• Effe88
    bazz:SS: a bokáját tuti lekapta:S:S
    de amúgy vhogy nem tudom sajnálni, nem értem miért nem nézett körbe?most egy életre megtanulja:S
  • DIESEL DOG #19623
    Az lehet de szvsz a lábát leszedte... :S
  • nan76
    azért mázlija volt,hogy nem gyűrte be maga alá:/
  • n003
    miért nem figyelt??!
  • Carlos
    Semmi, csak egy hülye fetyázott, hogy 230-al ment és bement elé valami kispolszki és mi van ha lezúzza.
  • pedobear
  • pedobear
  • pedobear

• DJKonya
    Lehet, hogy drasztikus, de nem kell itt súlyos 100ezreket, milliókat költeni az ítélkezésre meg minden. Az ilyet hiába csukják be xy évre, akkor sem annak a súlyát fogja érezni hogy 4 embert ölt meg, hanem hogy a hűvösön kell nyaralnia. Az ilyet inkább helyszínen fejbe kéne lőni.