Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Szerintem hibás a hír. A környéken laktam. TUti hogy a Bentley jött a Victor Hugon és a Dákó a Visegrádin. A visegrádin van macisajt. Ha a visegrádin jött volna a Bentley akkor nem a jobb eleje lenne összetörve és a Dákónak pedig nem a bal eleje hanem fordítva. És a Bentley felcsúszott a járdára. Ez is azt támasztja alá hogy a Bentley volt a Victoron.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Opel Movano 2.8DTi
Opel Movano 2.8DTi
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Þór vígi þessi rúnar
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A suicid hajlam véleményem szerint örökölhetõ is...ráadásul tuti idegileg sem volt toppon a fazon.Ez könnyebb útnak tûnt neki.
Érdekes, hogy egy pesti áruház tetejérõl ugrott le...akkor milyen lelki állapotban vezethetett fel Pestre...szerencse, hogy az alatt sem csinált balesetet.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Þór vígi þessi rúnar
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ