Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hirado.hu link
A személykocsiban hárman utaztak, a járműben egy 62 éves asszony és unokái, egy 8 és egy 11 éves kislány is tartózkodott, ők olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy azonnal életüket vesztették.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sziasztok! Keresek egy orosz dashcam-es youtube csatornát, de sajnos nem találom. A fickó többnyire saját videókat rakott fel és egy SUV-ja, vagy pickupja volt, illetve, ha jól emlékszem, akkor sötét színű (talán zöld). A kép valamelyik sarkában ott volt vízjellel a neve is azt hiszem. ... Olyan videói voltak, amiken ő szabályosan közlekedik és ha valaki pl. be akart pofátlankodni szabálytalanul elé, annak szándékosan, lassítás nélkül nekiment.
Ez tuti a Санитар Леса lesz :)
Utoljára szerkesztette: veszettróka, 2020.02.14. 02:14:56
A fickó többnyire saját videókat rakott fel és egy SUV-ja, vagy pickupja volt, illetve, ha jól emlékszem, akkor sötét színű (talán zöld). A kép valamelyik sarkában ott volt vízjellel a neve is azt hiszem.
Olyan videói voltak, amiken ő szabályosan közlekedik és ha valaki pl. be akart pofátlankodni szabálytalanul elé, annak szándékosan, lassítás nélkül nekiment. Aki büntetőfékezett, annak szintén nekiment. Volt egy olyan is, hogy egy körforgalomból szabálytalanul ki akart hajtani egy (talán fehér) Dacia (talán Logan), és úgy belement ez a fickó, hogy fel is borította a Daciat.
Ha esetleg valaki ráismer erre, akkor meg tudna osztani velem egy linket? Az is lehet, hogy itt láttam először, de ennek már vagy két éve.
Ennyi.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Per Aspera Ad Inferi.
Ezt értelmezze már nekem valaki pls!
Kezdjük azzal, hogy betegszállító kutya kötelessége úgy szállítani a beteget, hogy az rögzítve legyen rendesen biztonsági övvel, vagy hordágyon adott esetben, beszíjazva.
Folytassuk azzal, hogy a forgalom már csak olyan, hogy az előttünk levő miatt gyakran kell fékeznünk. Aki nem tart megfelelő követési távot, annak NAGYOT kell fékeznie. Na nehogymá' az legyen a hibás, aki miatt fékezni kellett? A cikkben szó nincs arról, hogy szívatta volna a betegszállítót, büntetőzött volna, stb. A KRESZ teljesen világosan fogalmaz arról, hogy az előttünk haladó jármű mögött olyan távolságra kell haladunk, hogy annak fékezése esetén, mi is biztonsággal megtudjunk állni. Ez konkrétan a KRESZ egyik alappillére, a STOP tábla szintjén... faék és vitathatatlan.
Remélem ez valami áprilisi tréfa csak előbb ellőtték.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2 durva dolgot láttam az elmúlt 2-3 napban. Az egyik egy Audista volt, aki büntetővel játszott + 150 alá nem adta, a másik egy Betanított Munkás a WV-nél aki meg kanyarban, forgalomtól elzárt területen agyon záróvonalazott részen előzött egy tehergépkocsit, szemből meg jöttek, integettek, félrehúzódtak majdnem az árokba. Szeretnék annyi 20 ezrest most ide, amennyit ezekből az elmúlt 20+ éve láttam mióta van jogsim. Nyilván vannak kivételek, de az extrém szabályszegésnél túl gyakran kerülnek elő ezek...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.03. 18:09:29
★★★★★
a végén mekkora hülyeséget mond......mégis ki a fakk lenne a hibás ha nem a sofőr?!
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.01.31. 08:55:05
A Los Angeles Lakers klasszis játékosa helikopter-balesetet szenvedett - jelentette a Russia Today a TMZ Sport értesülésére hivatkozva.

"A Viking Sigyn úgy gondolja ugyanis, hogy ezt a dél-koreai, magyar és svájci hivatkozású ügyet egyedül Londonban lehet elbírálni"
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Per Aspera Ad Inferi.