Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
durva a csávó, de így idő után nem veszik őt elő, hogy meg se próbálja elkerülni a balesetet? Már ahol tehetné persze.
hát bazdmeg :((((((((((
desigo
Szerencsétlen kicsi lányok :(
RIP
ximix
Vonat és autó ütközött Kecskemétnél
hirado.hu link
A személykocsiban hárman utaztak, a járműben egy 62 éves asszony és unokái, egy 8 és egy 11 éves kislány is tartózkodott, ők olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy azonnal életüket vesztették.
desigo
Éjszaka Váci úton

Utoljára szerkesztette: desigo, 2020.02.16. 09:41:48
úúúú nagyon király vagy, köszönöm szépen! :D nagyon örülök, hogy meglett :)

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az az, és itt is van az említett körforgalmas videója : https://www.youtube.com/watch?v=bz0gxGgfvmw

Sziasztok! Keresek egy orosz dashcam-es youtube csatornát, de sajnos nem találom. A fickó többnyire saját videókat rakott fel és egy SUV-ja, vagy pickupja volt, illetve, ha jól emlékszem, akkor sötét színű (talán zöld). A kép valamelyik sarkában ott volt vízjellel a neve is azt hiszem. ... Olyan videói voltak, amiken ő szabályosan közlekedik és ha valaki pl. be akart pofátlankodni szabálytalanul elé, annak szándékosan, lassítás nélkül nekiment.

Ez tuti a Санитар Леса lesz :)

Utoljára szerkesztette: veszettróka, 2020.02.14. 02:14:56
első.............nemár basszameg!!!!!! :(((((7
ximix
//www.youtube.com/embed/6WgmFpZ_juY
ximix
//www.youtube.com/embed/wPDAVKNinR4
Sziasztok! Keresek egy orosz dashcam-es youtube csatornát, de sajnos nem találom.
A fickó többnyire saját videókat rakott fel és egy SUV-ja, vagy pickupja volt, illetve, ha jól emlékszem, akkor sötét színű (talán zöld). A kép valamelyik sarkában ott volt vízjellel a neve is azt hiszem.
Olyan videói voltak, amiken ő szabályosan közlekedik és ha valaki pl. be akart pofátlankodni szabálytalanul elé, annak szándékosan, lassítás nélkül nekiment. Aki büntetőfékezett, annak szintén nekiment. Volt egy olyan is, hogy egy körforgalomból szabálytalanul ki akart hajtani egy (talán fehér) Dacia (talán Logan), és úgy belement ez a fickó, hogy fel is borította a Daciat.
Ha esetleg valaki ráismer erre, akkor meg tudna osztani velem egy linket? Az is lehet, hogy itt láttam először, de ennek már vagy két éve.

Tuvok
"Naberezsnye Chelny (város). Részeg társaság próbált elmenekülni a rendőrség elől. A letartóztatás után a rendőrség a kamera flash-kártyát lefoglalta rajta a felvétellel."
Ennyi.

Caliph
a végén mi történt? valaki fordít? :D

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tuvok
Aztamocskoseget, rögtön az első <#csodalk><#csodalk>

//www.youtube.com/embed/mkMGruqLX0M

SimaSuna
Mad Max-nek rendben volt a kocsija. Ha a stílusra gondol sincs köze hozzá :D
Tuvok
Kolompár Leonszió a Cinka Panna utcából ?

Alien69
Nem tudom, hogy az adott fénykép-e a mérv adó, de ha igen, a Golf nem adta meg a jobb kezet. Ennek ellenére. Egy oktató kórház területe, elvileg valszeg (https://www.google.hu/maps/@47.9513169,21.7334155,3a,79.3y,287.56h,87.77t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRumWq9fwvV1Cd2DJ7UWi_Q!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu) korlátozva is van a sebesség. Látszólag 5-s tábla van, azaz, egy gyalogos sebessége kb. Elvileg, ekkora sebességnél még erős fékezésnél sem történhetne komolyabb baj, ha mindenki rögzítve van... De ettől függetlenül, a Golf okozta a problémát, alap helyzetben. Mint ismeretes, egy gyorshajtónak ha elsőbbsége van, attól, hogy gyorsan hajt, még elsőbbsége van.

RatBaG
Tuvok
//www.youtube.com/embed/u5_E6awM2UA

Alexease
"Elhalado" jarmuvet irt, valszeg keresztezodes volt, macisajttal, amit nem adott meg az autos.
Tinman
https://index.hu/belfold/2020/02/03/betegszallito_halalos_baleset_nyiregyhaza/

Ezt értelmezze már nekem valaki pls!

Kezdjük azzal, hogy betegszállító kutya kötelessége úgy szállítani a beteget, hogy az rögzítve legyen rendesen biztonsági övvel, vagy hordágyon adott esetben, beszíjazva.

Folytassuk azzal, hogy a forgalom már csak olyan, hogy az előttünk levő miatt gyakran kell fékeznünk. Aki nem tart megfelelő követési távot, annak NAGYOT kell fékeznie. Na nehogymá' az legyen a hibás, aki miatt fékezni kellett? A cikkben szó nincs arról, hogy szívatta volna a betegszállítót, büntetőzött volna, stb. A KRESZ teljesen világosan fogalmaz arról, hogy az előttünk haladó jármű mögött olyan távolságra kell haladunk, hogy annak fékezése esetén, mi is biztonsággal megtudjunk állni. Ez konkrétan a KRESZ egyik alappillére, a STOP tábla szintjén... faék és vitathatatlan.

Remélem ez valami áprilisi tréfa csak előbb ellőtték.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/02/03/egy_kutatas_szerint_tenyleg_idiotak_a_bmw-sek_es_az_audi-tulajok/

2 durva dolgot láttam az elmúlt 2-3 napban. Az egyik egy Audista volt, aki büntetővel játszott + 150 alá nem adta, a másik egy Betanított Munkás a WV-nél aki meg kanyarban, forgalomtól elzárt területen agyon záróvonalazott részen előzött egy tehergépkocsit, szemből meg jöttek, integettek, félrehúzódtak majdnem az árokba. Szeretnék annyi 20 ezrest most ide, amennyit ezekből az elmúlt 20+ éve láttam mióta van jogsim. Nyilván vannak kivételek, de az extrém szabályszegésnél túl gyakran kerülnek elő ezek...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.03. 18:09:29

Sippie
úgy tudom oktatásnál elmondják, hogy kanyarodásra várakozásnál egyenesbe hagyjuk a kormányt, pont emiatt. Vagy legalábbis nekünk anno elmondták.
RatBaG
//www.youtube.com/embed/ysnas8q1fAo

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Egy nyomorult 1000 Ft-os kötelet kellett volna a derekára kötni, a másik végét meg hozzá a kosárhoz. Ha a munkáltató nem biztosítja, akkor megveszem saját pénzből. Ez így Darwin-díjas.

Igen, 28 éves volt, a holttestét megtalálták később a romok között.

★★★★★

desigo
//www.youtube.com/embed/X3XJO3ZH1Rs
bazzeg de hülye :(((( gondolom meghalt csórikám
Alexease
Az otlet jo volt, csak nem kellett volna kimaszni a kosarbol:/
RatBaG
//www.youtube.com/embed/WxZlUdWRKKo

Per Aspera Ad Inferi.

0ppika
A kocsis és a ló megúszta...

//www.youtube.com/embed/tlaeU6PFAcg

http://epica.nl

nekem első muzdulatom amint indulok

a végén mekkora hülyeséget mond......mégis ki a fakk lenne a hibás ha nem a sofőr?!
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.01.31. 08:55:05
desigo
Biztonsági öv <#ijedt>

//www.youtube.com/embed/ttk7K02JPdQ
desigo
Meghalt Kobe Bryant, legendás kosaras
A Los Angeles Lakers klasszis játékosa helikopter-balesetet szenvedett - jelentette a Russia Today a TMZ Sport értesülésére hivatkozva.

az ilyen nagy cégeknél ez bevett szokás sajnos..."fárasztják" a pereskedőket,hogy vagy teljesen leálljanak vagy drasztikusan csökkentsék a követelésüket...hiszen egy magánszemély nem teheti meg,hogy évekig járkál a bíróságra, kikészíti sajnos
desigo
Torstein Hagennek filléres dolog lenne kifizetni a pénzt amit kérnek.Nem inkább pereskednek majd 5 évig.

"A Viking Sigyn úgy gondolja ugyanis, hogy ezt a dél-koreai, magyar és svájci hivatkozású ügyet egyedül Londonban lehet elbírálni"
Mit szóltok hozzá hogy a VIKING nem ismeri el a felelősségét és nem akar fizetni
Tinman
A céged kötelező felelősség biztosítása emiatt emelkedni fog. Kérdés, hogy mennyire jó fej a főnököd. Nálunk MINDEN sérülést ki kell fizetni a sofőrnek!

Alexease
De az nem is egy "auto", hanem egy auto formaju csovaz, amire autoszeru elemeket raktak korbe:D
Munkahelyi autóval tolatàsnàl belementem egy parkoló jàrmübe, amin lett egy kis horpadàs a hàtsó sárvédőnél. Kérdés ezt a biztosítók elintézik egymàs között vagy szàmithatok valamennyi összegre amit ki kell fizetnem?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Minden nap erre járok, szörnyű ez a szakasz a 10-es úton. Hetente többször kerülök olyan szituba, hogy húb*zmeg, ez közel volt. Rettenetesen megnőtt a forgalom, tele van kamionokkal, azok is egymást előzgetik, nem csak a személyautók, mert bezár az időkapu a Suzukiban, sietni kell. Mindenki feszült, ideges a tömeg miatt, ha nem 90-nel zúgsz végig Leányváron, Piliszjászfalun, akkor a s.ggedbe jönnek és előzgetnek. Elkerülő meg kb. soha nemg fog megépülni, de az új M0 szakasz igen, úgyhogy még ennél is rosszabb lesz a helyzet. Alig várom!

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

desigo
Egy törésteszten etalon autó <#guluszem1>
Mit kibírt.
PetruZ
Nem élte túl a sofőr: "...there were 3 people, the driver was a woman, she didn't make it. The other was seriously injured."