Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
hmm .. miért annak mutogat akinek szétesik a kocsija?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
""This incident occurred when I was returning from a trip from Stavropol home in Rostov-on Don. I'm with bulging eyes, that is already prisypaya, flying at all sites where some 120-130 km / h on the highway to the nearest parking lot. About a mile Safe from the village (some moron call it?) Stavropol region I with a few not unrolled on the way the girl Lena, 19 years old. She said she hanged her husband, my mother died, and she was left with the Pope and the five-month-old child. And this "Chicken" has decided to commit suicide, but for one thing, I think so, and someone put in jail, that was fun. And here's how it was. Writing is cut, there are many more mate ..."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Üszõ nem lehet élni, és vadászni rá, és még mindig kiabált, valószínûleg ezt követõen beszélgetés durva vénák kiderült, a bolygó szállító és ugrott 11. emeleti, hogy a huzal kerítés kalyuchuyu csapok éles, mint lándzsák ............... ........."
:SS
Charade GTti
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Vasárnap jöttem haza fele erdei úton nõvéremmel és sógorommal (Regéc után Óhuta felé tartva, aki ismeri a Zempléni utakat az ismeri a helyzetet).
és az erdõ kellõs közepén motorosok lassítatta minket, és közelebb értünk láttunk ütközött az egyikük egy autóssal...
Kipattantunk sógorral megkérdezni hogy jól van e srác de mondták hogy dolgoznak rajta...mentõ rendõr még ott nem volt tehát friss volt a dolog. Info nincs neten róla.
azt írják, hogy az utolsó 10-20 méteren fékezett...ha 100-zal megy akkor is, le tud annyira lassulni, hogy elkerülje az ütközést, vagy legalábbis nem ekkora lenne a becsapódás ereje...
szóval, ezt az idióta donort sem tudom sajnálni...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Jellemzõ hogy ész nélkül hajtanak ki, anélkül hogy körül nézne jól hogy jön-e valami jobbról illetve balról, nem ehelyett kiteszik az autó orrát mintha mi sem történne... az állatkertnél meg jellemzõ, tavaly én is majdnem belecsusszantam egy külföldi rendszámú szgk-ba pont ugyanitt, és pont ugyanígy tolta ki az orrát, iszonyat mákom volt szerintem hogy nem gurultam lefele a felüljáróról gyorsabban, és nem jött szembe senki sem.
Ám ugyanakkor azokat a vadhülyéket sem értem akik ezen a szakaszon tolják mint az eszelõs figyelmen kívül hagyva hogy az egész szakaszon végig 60km/h sebességkorlát van, és ha én megyek kereken 60-al akkor még tol lefele, villog, dudál, pofázik... hányinger némelyik ember...
Egyébként ott voltam, terelés volt de az állatkert elõtti parkolóban leálltam és elõre sétáltam, már csak a roncsokat láttam, meg az árulkodó krétával rajzolt jeleket az aszfalton...
A mai gépek mennek 250-el is ha jól tudom.
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
ez régi video de nekem nagyon tetszik, a sebességérzet brutális 😄
everything's better with music
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Itthon továbbra is a románok vezetnek a legjobban.
Folyton az az elõzés, tuti a temetõbe sietnek ennyire.
http://www.langlovagok.hu/kepek/6457_teherauto-zuzott-szet-egy-szemelygepkocsit-az-m70-esen