Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
vagyis sose lesz a regi
egyelore nincs infom, amint lehet megyek majd latogatni de ez mar nem sg tema. tragedia, nem ertem miert eppen veluk tortent
tenyleg nem szeretnek semmit jobban most mint ottlenni es nezni ahogy alszik, de ez lehetetlen
anti hero
Ha esetleg tudsz többet majd írd be légyszi.
Én személyesen ott voltam mikor még nem volt teljesen szétvágva az autó meg a mentõk valakit stabilizáltak az autóban.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
anti hero
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mákja van, hogy anyóson nem ült senki, az most alulról szagolná az ibolykát két darabban.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
viszont utálom ha feltartanak és általában suzukisok szoktak döcögnek 70el (90 helyett)pff
dde mondjuk egy abrams tankba már más a helyzet😄😄😄
De gondolom te se haltál bele abba hogy beírtad hogy boon.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A Csávó szépen vérzik az anyóson....
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kamion egy opel astra c sedannal találkozott:S
Ha jól láttam a sedan oldalról ment bele.
Valakinek valami infó?
Az eset az orosz fõváros belsõ körútján, a Szadovoje gyûrûn történt, egy kétszer hatsávos szakaszon, ahol a kora reggeli órákban az autósok egy része rendre száz kilométeres tempóban hajt.
Ezért a kihágásért azonban Moszkvában nem büntetnek, mert olyan csekély a bírság, hogy a rendõröknek nem érdemes vele veszõdniük. Egyes lapok szerint arról van szó, hogy mindenki a helyszínen kifizeti a csekély bírságot, és a rendõröknek esélyük sincs arra, hogy a vezetõ a máskor szokásos vesztegetéssel próbáljon szabadulni.
Az Interfax hírügynökség úgy értesült, hogy a balesetet okozó Mercedes rendszámtábláit azonnal eltávolították, ugyanis olyan rendszámot viselt, amilyen a fõhatóságok, illetve magas beosztású hivatalnokok autóin van. A közlekedésrendészet szerint viszont a Mercedes eleve rendszám nélkül vett részt a forgalomban.
Az utóbbi idõben több, nagy felháborodást kiváltó baleset is történt az orosz fõvárosban úgy, hogy a különleges rendszámú, sietõs autók dugóba kerülve a szembejövõ oldalon hajtottak tovább. Ezúttal a rendõrség szerint nem ez történt, hanem a vezetõ elveszítette uralmát a kocsi felett.
A keddi baleset okainak tisztázását nehezítheti, hogy - mint az egy hasonló ügy kapcsán kiderült - a hatalmas költségekkel felszerelt moszkvai térfigyelõ kamerák jelentõs része helyén csak üres dobozok vannak, a létezõ kamerák egy része pedig nem mûködik.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
hmm .. miért annak mutogat akinek szétesik a kocsija?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
""This incident occurred when I was returning from a trip from Stavropol home in Rostov-on Don. I'm with bulging eyes, that is already prisypaya, flying at all sites where some 120-130 km / h on the highway to the nearest parking lot. About a mile Safe from the village (some moron call it?) Stavropol region I with a few not unrolled on the way the girl Lena, 19 years old. She said she hanged her husband, my mother died, and she was left with the Pope and the five-month-old child. And this "Chicken" has decided to commit suicide, but for one thing, I think so, and someone put in jail, that was fun. And here's how it was. Writing is cut, there are many more mate ..."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.