Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Jó csak egyszer legyen ilyen eseted biztos így fogsz gondolkodni 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tviktor91
és? mit tudsz csinálni? Biztosítod a helyszínt h ne menjenek rá még egyszer kocsival,és kihívod a mentõket.Ennyi.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tviktor91
Nem vagyunk egy véleményen ennyi..és igen én is ezt kérdezem h minek kell elsõsegélyt tanulni mert az emberek többsége úgyse csinálna mást mint h megkérdezik h mi a helyzet és kihívják a mentõket.
Fõleg h nekem 6évvel ezelõtt még kismotorra is kellett elsõsegély tanfolyam..mert ugye egy 14éves gyerek majd ott fog hõsködni a baleset helyszínén..azóta egyébként nem kellett megújítani..és nem is látom értelmét.

Ulvar
pár perc? Megnézem hogy amikor a múltkor egy motoros ott fetrengett a Zempléni hegyek útjain mert belement egy autósba egy kanyarba kíváncsi vagyok hogy 10-15 percen belül ott lesz e a mentõ...mert kb a legközelebbi állomás az olyan 20-25 és akkor még szerencsés vagy ha ennyi idõn belül oda ér....helikoptert baszhatod mert az ott leszállni nem tud.

tviktor91
Ja hát akkor én is megpróbálnám..mert akkor már nem arról van szó h tolószél-v-normális élet hanem élet-v-halál..
De ha nincs semmi ilyesmi akkor azon a pár percen míg kiér a mentõ semmi se múlik.

Ulvar
Mi a fasznak van az elsõsegély oktatás akkor azt tudnám. Egy 8 éves is ennyit megtud tenni, ne legyetek már szerencsétlenek. Mondom még egyszer képzeld magad fordítva amikor te könyörögsz majd az úton az életedért mert egy barom beléd ment...és csak nézni fognak téged és ennyi, hagynak ott dögleni...

istenem ne legyetek már ennyire bambák, ha meg elfelejtitek akkor kérjetek segítséget másoktól hogy tanítsanak meg úgy hogy ne felejtsd el. Olyan nincs hogy nincs egy olyan ismerõsöd aki ne mentõs lenne vagy ne annak tanulna vagy épp nem profin tudja az elsõsegély módszereket...sok esetbe meg se kell mozdítani, de azt tudod mikor szabad is mikor nem csak ki kell tapogatni a kurva gerincet...hát hihetetlen...komolyan ezzel fellehet úgy húzni...

Carlos
Énis ezt tenném.
Az más kérdés, hogyha épp lángolna az autó és hagyom-e bennégni vagy sem...

Þór vígi þessi rúnar

tviktor91
Én se nyúlnék hozzá...az ok h kihívom a mentõket megkérdezem mivan..de nem fogok elkezdeni hõsködni hogy majd miattam legyen élete végéig tolószékben.

Carlos
Továbbá ahogy kirámolták a vasból az embereket és ahogy a nyakukkal bántak szintén csak szívizombénulást okozna egy orvosnak.
Ha meg lebénulnak, kit érdekel?

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ne is, dögöljön meg ahol van, végül is csak emberek vagyunk...

Attila8805
Hát közúti balesetnél nekem se de otthon már vettünk ki belõle ezt azt és találkoztam vele 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Carlos
Elméletileg van benne, sose néztem még meg, nem volt rá szükség hálistennek.

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Fordítva is így gondolod? Ha te véreznél éppen és más is ezt gondolná mennyire örülnél? De ha erre a hülye választ adod akkor meg is érdemled.

Ulvar
bizony.

Attila8805
Az elsõsegélyládában ha minden igaz van gumikesztyû ha a betegségektõl félsz.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Carlos
Én hozzá nem nyúlnék egy vérzõ "ismeretlenhez"...

Þór vígi þessi rúnar

Nem valami segitõkészek a többiek.Legalább a vérzõfejünek amelyik ott ül a piros kocsinál a földön.

solo
Akkor rosszul tudtam.:\

Viszont a 80-90 el menés nállam nem a mayerkodás kategóriába tartozik.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Effe88
pedig de

2003-ban történt egyébként a srác a K-speed autóépítõ mûhely tulajdonosa volt
azért 80-90el minimum tolta neki azon a szar úton aztán bele ment egy kátyúba és eldobta a gépet aztán az oszlop kettévágta
a legdurvább meg hogy a barátnõje követte kocsival

solo
Ebben az esetben tudtommal nem mayerkodás okozta a balesetet.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ezzel a balesettel kapcsolatban régebben hallottam hogy a motoros srác valami übernagytudású fazon volt, motoros klub elnök, stb... Fogalmam sincs hogy hozta ezt össze.

Durva...

Errõl csak annyi a véleményem hogy lehetne kulturáltan is motorozni, nem rodeózni, fõleg nem a városban, és akkor talán kevesebb ilyen és hasonló baleset történne...
Effe88
kb ilyen lehetett
tudom ezeréves képek +18 szigorúan erõs idegzetûeknek

+18!!! motoros

Carlos
rotten.org-on (asszem ez a címe) szoktak ilyesmik lenni, erõsen 18+ -os oldal, énis csak 2-3 évente nézek fel rá 1-2 percre...

Þór vígi þessi rúnar

w77d
valamelyik durva honlapon volt régen olyan, hogy ruszkiknál darabokra szakadt ember után takarítottak, olyan természetesen és hétköznapi arccal szedték a beleket és az agyat, hogy méh simán dumáltak és poénkodtak közben. Akiket ilyen helyzetekben küldenek ki, azok már megszokták.

desigo
durva lehet egy helyszínelés ilyenkor :/
Volt Debrecen határában 2010 december 23-adikán a hosszúpályi úton egy halálos baleset. Tudna nekem valaki válaszolni arra vonatkozóan, hogy az áldozatok - az internetes portálok szerint 24 éves férfi és 24 éves nõ - hosszúpályiak voltak-e?
tviktor91
Ennyit is ér.<#idiota>

Apropó a suzuki elég hajlékony ahogy elnézem a képeket xDD

azt nem írják, hogy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a motoros 3 felé szakadt

a baleset kb olyan éjjel 2 és 3 között történt, reggel 7-ig helyszíneltek

<#rinya>

tviktor91
Megteheti..xD

Ulvar

Pukkk....

Attila8805
MEr hajt mint az ökör!

tviktor91
Úgy érzem jelentõs az anyagi kár.

pajti
desigo
A Ferrari 599 GTO in the rain of the Czech Republic has met a sorry end.

sovatalevi
Koszi.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

z0ty4
Na az ilyenért nem lenne kár, de szokás szerint mindig az vétlen szopja be ( ez valami Murphy törvénye? )

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Effe88
Részvétem!Kitartást a továbbiakban!

sovatalevi
Koszi.Nem elsõ eset a sofõrnek,faluban történt.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

tviktor91
három ember- öt év
Én nem tudom mennyi nálatok a büntetési tétel,itt azt hiszem 2-8év ha halállal járt.
De azt is figyelembe veszik h hányadik eset,hol történt stb stb...

Ja és részvétem!

sovatalevi
Kérdésem lenne: Bátyámat elütötték,részeg volt a sofõr.2 hétig komába volt bátyám,ma meghalt.Kérdésem az lenne,hogy a sofõr ezert milyen büntetést kap?Persze nem az a lényeg,hogy ki,mit kap,de azért kíváncsi vagyok,hogy-hogy fogja megúszni szárazon.(Romániáról van szó)

tviktor91
Túlélték

pajti

<#falbav>

#56mx5 😮 wattafakk meg az a szivar alakú kiskocsi(nemtommiaz)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

CoD23
ha ezt mindenki így gondolná , akkor elég gyorsan kihalna a föld

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II