Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt most ilyen titkos (kódolt) randi kérés ? XDDDD

llacee
Tudok ott egy titkos részt, amit csak páran ismernek :)

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

ilyenkor mé' nem mész ki fotózni ???

Ulvar
Na ja...pályán már kijön a tudás is...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szoktam hallani az ipari park felõl is, hogy megy az õrjöngés autóval esténként. Inkább oda tesztelgetni járhatnak komolyabb kocsikkal, mert olyan durrogás van olyankor h csak na:) De ott van egy hatalmas nagy parkoló, max a parkoló kamionnak lehet neki menni. Télen mi is kimentünk oda a hóba eszetlenkedni. Van hely, nem zavarunk senkit, kocsit sem tudjuk összetörni, gyakorolni tökéletes. Mások meg a belvárosba teszik ugyanazt, én ezeken csak röhögni tudok...bezzeg ha versenypályára mennének ki ott hamar letörnék õket és rájönnének h az egyenesen száguldozni a hülye is tud, de ha jön a kanyar jön a baj is...
Az a baj h kicsi ez a város, nemigazán van hagyománya az ilyen pályás rendezvényeknek, meg nagyon nincs is kinek. Józsika nem fog azért fizetni h menjen 2 kört a reptéren kialakított pályán, hanem inkább széthuzatja az ótóját a városba lámpától-lápáig közbe megy egy százas tempót, utána meg csak összetöri a másikat...

Ulvar
Ha ezzel csökkenne sõt akár megszûnne az ilyen fajta "versenyezés" akkor azt javasolnám a városnak hogy a reptérre alakítson ki ilyen pálya részt, akár ingyen, de lehetne egy minimális összegért is, bizonyos idõ közönként. Nem rendes futamként hanem amatõr ökörködés szintjén. Ha ez sem csökkentené vagy szüntetné meg a dolgokat akkor jönne a radikális razziázás, de az senkinek se lenne jó.

Esténként hallani szoktam (közel lakom), hogy a metro luk oil benzinkút közötti szakaszon gyorsulgatnak, legfõképp motorosok, de autósok is vannak szép számmal. Ezek a notórius száguldozók nem egy kihalt útszakaszon fognak száguldozni, mert ott a birkanyájon kívül más nem látja, hogy õk mennyire "ügyesek". De lakott területen belül õ meg tudja mutatni az embereknek, hogy mekkora király csávó, és a sebességgel nõ a fütyi mérete is.

Ez volt az igen... sokat nem láttam belõle mert a keresztezõdésnél terelték a forgalmat meg vezettem is... de az eredmény ugyanaz csak más felállásban... :/
Ulvar

Pont ez az... egy másik topikban pont ezt konstatáltam hogy legalább olyan helyen tennék meg ezt a száguldást ahol viszonylag csekély a forgalom vagy egyáltalán nincs... ilyen még pl. a Nyh-t elkerülõ 403-as út (amelyik az M3-as autópályáról válik le)... vannak olyan szakaszai amelyek gyakorlatilag nyíl egyenesek, tökéletesen belátható szakaszok, nagyon minimális forgalommal, sõt ilyenkor hétvégén a Nyírtura felé vezetõ szakaszon nem is járnak csak elvétve... nyilván én sem vagyok teljesen szûz lelkû, mert ott már én is mentem 150-160-as tempókat de legalább nem a legnagyobb forgalmú és nem a legforgalmasabb szakaszokon.
llacee
Minek? Így is egyre többen vagyunk az utakon, minél több autó lesz elszaporodnak a hülyék is, azzal nem is lenne gond, de sajnos sok ártatlan embert is magukkal visznek, de senki se szent.
Legalább olyan helyen száguldanának, ahol van hely, pl a metro utáni felüljáró, jó hosszú kétsávos szakasz, Lukoil kúttól a metroig fel lehet gyorsulni 160-170-re, és nem tûnik soknak.
A gond ott van ha olyan helyen teszik, ahol nem belátható az út, és kikanyarodnak eléd, és kész a baj.

Már megint volt valami teljes útzáras baleset ezúttal az orosi úton itt szintén Nyíregyházán... sokat nem láttam de két mentõautó volt kint, tûzoltóság és rendõrség, meg ha jól láttam kettõ autó volt az úton csúnyán összetörve... nem igaz... a múltkor a sóstóin volt teljes útzár este... besz*rok... mi a f*szom van? ennyire nem bírnak magukkal? miért kell ennyi embernek értelmetlenül meghalnia? miért nem lehet ésszel vezetni? miért? annyira elszomorító ez az egész... nem lehet valahogy kiszûrni azokat az idegbeteg barmokat akik csak hajtanak mint az eszetlen? talán akkor nem vesztenék életüket annyian közúti balesetben... egyre több keresztet, virágot, és mécsest látok az utak mentén... és igen nagyon rosszul esik látni...
http://www.youtube.com/v/DIw-nw9UazE&version=3

http://www.youtube.com/v/zN3bWfiZdTU&version=3

fõleg hogy lengyelül beszélnek -,-

pajti
lol <#nyes>

Bronx South
nem azt mondta a ruszki hogy "jézus fasza" ? :D

Benel
http://www.youtube.com/v/Y33csgwT-o4&version=3

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Smicy2
http://www.youtube.com/v/4XGd_lcNBjw&version=3

Charade GTti

Most jöttem hazafelé kocsival és a sóstói úton pont a felüljáró csomópontjánál volt valami nagy gebasz, kint voltak a tûzoltók, rendõrök, mentõk, teljes útzár volt és forgalomterelés... csak annyit láttam hogy egy Daewoo Tico (ha jól láttam) volt keresztbe fordulva az úton, a többirõl gõzöm sincs... remélem lesz bõvebb infó róla...
ki az a gyõzi ?

xD

desigo
gyõzi lányának a balesetérõl vannak képek már?
tuzfal3
gondolom elrántotta a kormányt,nem?

Opel Movano 2.8DTi

Audi TDI
a másik, hogy a Passat néz ki csúnyábban.<#fejvakaras>
...és ez meglepõ?
Mármint, hogy a rendõrnél elszínezõdött..
N o N a m e
szerencséjük, hogy nem frontálisan mentek egymásba, így nem lehetett nagy bajuk
Hát ha beágyazni nem engedi, akkor itt a link.

http://tv2.hu/tenyek/video/ittas-rendor-balesetezett-tenyek-riport

Az olasz rendszámu ford elõzött, vélhetõen románok és ez lett az eredménye, az elõbb meg bemondták a hiradoba hogy a vétlen autós egy szolgálaton.kivüli rendör volt és mindenkivel fujattak szondát és rendõrnél elszinezodott.

Smicy2
tûzoltók azok már csak ilyenek :D ha egy ajtót simán kilehet nyitni, akkor õk azt is inkább szétvágják :D

Charade GTti

ocskoszilard
milyen finoman nyitották ki azt az ajtót, pedig nem tûnt túl sérültnek :D

Master91
Jó is tud lenni! Valami hülye miatt késel...
Carlos
Emiatt késtem a melóból... örültem nagyon...

Þór vígi þessi rúnar

már megint a nagy sárga volt az erõsebb.....

Komoly baleset történt szeptember 28-án a X. kerületben, a Maglódi út és a Gitár utca keresztezõdésében. Három gépkocsi: egy Volkswagen Passat, egy Skoda Fabia és egy Trabant ütközött egymással, aminek következtében a Trabant felborult. A kisautó idõs vezetõje feltehetõen gerincsérülést szenvedett.

így mondjuk érthetõ .. nagyon látszik hogy vigyáz arra hogy pont egyenesen menjen rá az ugratóra ezért volt érthetetlen hogy elment a hátulja

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bosco05
Daniéknak évek óta gondjuk van a futómûvel. Pár éve mikor ugyanez a szakasz visszafelé volt, akkor is ezen a dobbantón csúszott szét a beállításuk és pár kilométerrel feljebb estek el vele (pont elõttünk :) ). Valami nem okés a kocsi alatt az tuti. Ebben az esetben viszont olajfoltra mentek rá, ha jól hallottam még a helyszínen.
Ulvar
Amúgy végig panaszkodtak a felvételen néha lehet hallani hogy a pilóta mondja hogy rohadtul csúszik a segge a verdának, a motorra meg azt mondták a felvétel végén hogy az halott...és mint tudjuk az a legfontosabb rallynál.

Ulvar
Túl gyorsan ment rá arra a bukkanóra. Nem volt gond mert az útfelület többi részére a keményebb futómû jobb tapadást biztosított. Ott egy picit sok volt ennyi.

ha a kocsi elemelkedik el kell venni a gázt hogy ne pörögjön túl a hajtott kerék mert ha túl nagy a keréksebesség és a talajsebesség különbsége feszültséget viszel bele a hajtásláncba földetéréskor?! ..
pattogás?! akkor ezekszerint nemcsak nekem tûnt úgy mintha túl kemény lenne a futómû??<#fejvakaras>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

llacee
egy pillanatra mintha blokkolt volna a hátsó kerék, vagy csak rálépett a fékre mikor épp levegõben voltak a hátsó kerekek és blokkolt egy pillanatra, slick gumival meg nehéz összeszedni sajnos.
Szerencsére a motornak nem lett baja.

pajti
Csak simán elpatogott. Ugrás után elvette a gázt, aztán forgott is megfele'
Amúgy szerintem nagyon nem okés ez a futómû, lengéscsillapító beállítás..
De ha nem így volt akkor sorry..:D

hm ezt meg mitõl? :O defektet kaptak?