Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
http://www.youtube.com/v/crCCVKDD6O8&version=3
Bronx South
Feltételezem hogy nem egy suzuki swiftet vezetett, hanem mercit toltak a 17 éves picsája alá. <#levele>

w77d
azé ennek van kevésbé fájdalmas módja is XD

desigo
nah a kis retek szerepelni akart a tvben...
z0ty4
Ezt dobta ki elsõnek pfffff

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

tele van vele a net, nem igaz, h nem vagy képes használni a guglit -,-

femina.hu ? puzievagy ?! %-D

pajti
köszi:)
amúgy meg pffff...

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

pajti
link?

hideg ?!

bosco05
Azt nem tudja valaki mi volt ma reggel csepel környékén?
füstös gyõzi nagyobbik pulyája balesetet szenvedett

b...+ szegény csórikám :(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pajti
Az lement.. <#wow2>

N o N a m e
Aztak...
http://www.youtube.com/v/zqI48JBcmcM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
desigo
ejj szerencsétlen kissrác :(
pajti
Nem tudom hogy történhetett ez meg.Ha egyedül volt ott a 4 éves fiú akkor az nagy felelõtlenség volt..

w77d
úristen, eszméletlen szörnyû az ilyet még hallani is :(

bertino
szinte biztos lehetsz benne, hogy ugyis lesz olyan is...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ulvar
Bronx jól mondta: "ha az van megírva hogy úton fogsz megdögleni, akkor ott fogsz". Erre én is csak ezt tudnám válaszolni. És még valami by Kiss Ádám: "Mitûû fosik fiatalember".

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Máté94
Igazából csak attól tartok, hogy más okoz kárt nekem, de szeretnék vezetni, nem attól félek, hogy én okoznék balesetet.
Bronx South
Távba ue apám, csak õ pár tonna garázskapuval a hátán.

Bronx South
nem kell fosni, ha az van megírva hogy úton fogsz megdögleni, akkor ott fogsz, ha másba akkor másba. én még egy szál cigit nem szívtam mert félek a káros hatásaitól, azt lehet hogy én fogok meghalni tüdõrákban ahelyett aki már 40 éve dohányzik, ennyi.

Nohab
gordon 24
Hát nem sokat::D

Azért én próbálom meggondoltan csinálni nem ész nélkül azért többnyire sikerûl is::D Ritkán van olyan eset hogy huhh ez necces volt..

Igazából gondoltam rá, hogy váltani kéne. Mert az hogy egy Szolnok Pest közötti 60 km en 4 x kell lemennem az útról hogy ne basszanak telibe az azért komoly::D

Simán elõz ha jövök ha nem ::D Múltkor a buszos ki int hogy bocsi, én meg kb 110 el megyek a murván::D A kamionos meg a másik oldalon a murván õ meg középen a busszal kb 70 emberrel. Mondom áá semmi gáz, hát végül is mi bajunk lehet nem??:D

Downhill!!

Ulvar
1, arról nem tehet az egyszerû ember hogy neked a munkád milyen! Ezt sose feledd.

2, Mit tudsz csinálni? Ne adja az ég neked, de úgyis járhatsz mint a Pesti faszi aki már annyira túlteljesítette magát hogy elaludt a belvárosban és a megállóban lévõket eldarálta... magyarul mész börtönbe közúti baleset okozása miatt, mert ilyen esetben bármikor elõfordulhat. Egy apró figyelmetlenség NEM muszáj hogy a te részedrõl és te szívsz...nem keveset... Én emiatt haltam meg majdnem júniusban amikor jöttem haza, szal én picit máshogy látom a dolgokat valószínûleg mint te.

3, Válts melót...mert ebbe beledöglesz. Vagy úton vagy agyban. Komolyan.

Amúgy se kamion se más mögött még ha 90el is megy se vársz...õszintén :D.

gordon 24
Hát persze, hogy türelmetlen sokszor az ember. Amikor aznap már a 29 dik balfaszt fogod ki::D
Értem én is amit írsz, de azért írtam be az elõbb amit írtam, mert sokszor megcsinálom én is ezt. Ugyan is máshogy nem tudod teljesíteni idõre a munkád. Veszélyes? Igen az... De mit tudsz csinálni?

Amikor az ember elindul és egy nap mondjuk reggel Pestrõl elindulok lemegyek Szolnok, Debrecen, Nyiregyháza Miskolc majd Pest::D Ezt csináld meg úgy, hogy minden szabályt betartasz nem vállalsz kockázatot stb stb.. Meg lehet csinálni, csak nem hiszem, hogy 8 órába::D Néha még így sem sikerül..

Tehát én kb 1 percet nem töltök egy kamion mögött. Ahogy van egy kis rés lyuk berakom és megyek.

Downhill!!

Ulvar
Ki mondta hogy a 60-70 el közlekedõk is normálisak fõúton? Olyan is volt már, nem errõl volt szó a témában. Arról volt szó hogy agybeteg módjára megy néhány ember mikor NEM LEHETNE normális körülmények között. Tülekednek mikor más is menne de nem tud hiába baszom ki azt a kurva indexet hogy mennék bakker ha kivág és a 2000es motorjával bevág és megy utána a sok barom...tudod ez a problémám hogy türelmetlenek az emberek. Én is levezettem már 700 kmt egy huzamba, geci fárasztó tény és való és türelmetlen lesz az ember egyre inkább (én is sokat pofázok meg anyázok a kocsiban) de akkor is ha normálisan megy a forgalom faszomnak kell még rátenni egy lapáttal? (Kisteherautózást is megértem egy szempontból hogy idõ az egy fogyó eszköz, bár láttam már olyat is abból ...., hogy inkább a raktárban hagytam volna aznap ládát pakolni, mert olyan debil módjára ment).

gordon 24
Nem akarok nagyon bele menni::d De én pl kisteherautózom nahh most amikor egy nap 670-700km-et vezetsz hát rohadtúl nem érsz rá 70-80 al tökölni.. Szóval, hát ilyet nem kevésszer csinálok, tam...D

Amikor megy egy kamion 70 el a sok bírka meg beáll mögé és kb 600 méteres sor van mögötte, senki nem jön szembõl de megyünk 70 el az kikészít.. Ilyenkor vissza 4 trepni aztán amíg nem jönnek megyek::D Ha jönnek be oda ahova sikerül, majd újra..

Downhill!!

Ulvar
jajajaja...kegyetlenek...jövök Rakamaz felõl vasárnapi forgalom megyek 90el látom neccesen lehet elõzni ezért nem megyek, de elém betolakodik egy gyökér és éppenhogy kikerül egy frontálist majd tovább elõz...ilyenkor csak lesek hogy ... ez mi??? És akkor csodálkoznak hogy sokan hallnak meg...persze, de ne az utakra fogják már mert haverom elhûlt hogy amilyennek beállítottam keletet nyugathoz képest azért annyira nem gáz a helyzet. És valóban!

Múltkor itt Nyh-n a Tesco-nál egy Ukrán minden gond nélkül tolatott belém... a gond ott kezdõdött hogy álltak mögöttem ergo menekülni sem tudtam sehova, a delikvens meg vagy nem nézett hátra, vagy csak egyszerûen ritka bamba volt, tolt egy rükvercet a furgonnak és belém jött... a szerencse az volt hogy nem lett komolyabb kár, csak vehettem egy új rendszámtábla tartót... amikor a fazon kiszállt arra hivatkozott hogy látott egy parkolóhelyet és azért tolatott vissza, de nem látta azt hogy én mögötte vagyok... mondom wtf... pedig volt köztünk távolság bõven...

A másik amin mindig nevetek egy jót amikor a sóstói úton a Nyíregyháza tábla elõtt megelõznek, a ferenc körúti csomópontnál meg ott áll mellettem a piros lámpánál... valamiért mindig vigyorgok magamban, gondolom marhára megérte neki, pláne úgy hogy semmivel sincs elõrébb... :D
Ulvar
Jah Keleten sok barom van, fõleg gyökér motoros, aki nem tud megülni a seggén és a 600-800as gépét csak kihúzatja már 200ra 90 helyett fõúton meg elõzget fékezget összevissza nagy forgalomba, mert õ úgy gondolja megteheti... nem szokatlan a ráfutásos baleset, egyszerûen nem tartják a követési távolságot, állandóan seggembe vannak...azt nem értem miért??? Mennyivel lesz elõrébb??? Mivel lát többet??? Ááhhh...és erre még rápakolnak a Románok, Ukránok a vezetési tudásukkal és gyönyörûen rendbe rakott verdáikkal ahol sokszor világítás sincs.

Itt Sz-Sz-B megyében van a legtöbb idióta az utakon szvsz... legalábbis ez az én személyes tapasztalatom... :D
pajti

Ulvar
Ja és NO OFFENSE, csak megjegyeztem.

Ulvar
Na, ha tényleg így gondolod akkor meg se csináld, az a legrosszabb fajta az utakon. Én fosok a repüléstõl nem is repülök :D.

Komolyan, mindig mondom embereknek akik épp kezdenének jogsit csinálni, hogy biztosan jó neked megcsinálni? Félsz az utakon? És sokan azt mondják hogy félnek, azoknak ha nagyon muszáj a jogsi akkor azt mondom hogy kurva sokat mászkáljanak az utakon, hogy szokják és gyakorolják, úgy hogy nincs mellette oktató, akinek nem fontos annak simán annyit hogy hagyd még a francba :D.

Legegyszerûbb ha nem fosol és megszokod hogy kurva sok barom van (mert ezt fogod látni itthon is).

cement
angliaban eltem idaig 2 honapja jottem haza, az ottani kozlekedessel csak annyi volt a rossz tapasztalatom hogy akkor is nyomjak ha piros van es inkabb fekeznek nagyot a lampa elott. ami minden szempontbol okorseg. de udvariasak legalabb pl a zebranal

respect to the man in the ice cream van

Máté94
Már kezdek félni megtanulni vezetni... ennyi idiótát.
bertino
angliaban csak az autopalyan nem hasznaljak oket altalaban :D
persze varosban is elofordul neha, de ott sokkal inkabb hasznaljak, autopalyan tenyleg csak disz, mennek amerre akarnak.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

cement
en kb 7-8szor voltam eddig olaszorszagban, nem tudom te hanyszor, de eddig mindig ez volt a tapasztalat. plusz naponta 30-40-50 olasszal beszelek (probalnek beszelni) munkambol kifolyolag, es nagyon rossz termeszetu emberek, borzasztoan kikeszitenek. az egy dolog hogy angolul nem tudnak, de nemetul sem. teny, hogy a konyhajuk kituno, az orszaguk szep. a ferrari, lamborghini, maserati mind remek autok, de ettol mint embereket meg nem fogom szeretni :)

http://www.youtube.com/v/J6JcN753lZE

Ulvar
Ez Magyarországon sincs máshogy. Kisebb a létszám de az arány ugyan az... megyek a járdára lépek le szétnézek elõtte senki nem fordul le, egyszer csak a semmibõl jön egy verda irányjelzõ nélkül és majdnem elcsap...

Én szeretem az olaszokat (mondjuk mindent ami olasz). Ferrari buzi vagyok, imádom az olasz kaját, és kurva kedvesek voltak velem amikor ott voltam. (ja és tudott a pultos csaj angolul amikor kocsmába voltam). Tény hogy lusták, de tudnak élni a maguk módján. (Ja és ha olaszt akarsz megszólítani más nyelven akkor az mostanában Német legyen. Háború után az volt hogy fúújjj német nem beszélünk azt soha...ahha...csak hogy több száz ezer német fordul meg évente Olaszországban, míg angol...hm...nem sok a többiek nagy része meg vagy mutogat vagy beszéli a németet vagy próbál angolul motyogni valamit amit vagy megértenek vagy nem).

cement
az olaszok tenyleg balfasz gecik. azon kivul hogy emberkent kiallhatatlanok (uvoltoznek, lustak, onteltek es egy kukkot nem tudnak mas nyelven) vezetni plane nem tudnak. az autogyarak oriasi osszegeket meg tudnanak sporolni, ha az olasz piacra szant autokba nem tennenek iranyjelzot. ugyanis NEM HASZNALJA SEMELYIK AZ ISTENNEK SE :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ulvar
ja, de tényleg. De autópályán se normálisak. Jöttünk haza fele még anno nyaralásból és látszódik hogy fékezni kell, de az utolsó pillanatba fékez, és pont egy ilyen turnus váltásnál amikor senki nem lát elõre csak megy a másik után az nem egy jó megoldás mert jön a domino effekt, és a hátsók nem fix hogy megállnak. Na most mi megúsztuk kb 5 cm hiányzott hogy nekünk pukkanjon egy Merci...de ahogy haladtunk láttuk hogy elõttünk azért fékeztek mert pont volt egy ilyen baleset...úgyhogy észnél kell lenni, de még akkor se te leszel a hibás sok esetben.

w77d
Olaszoknál, Franciáknál és Spanyoloknál teljesen elfogadott eljárás a lökhárító használata, annak segítségével helycsinálás. Még csak nem is szólnak érte. Mindhárom helyen szembesültem ezzel a módszerrel, aztán taxisokat megkérdezve mondták, hogy ez teljesen természetes, erre van a lökhárító. Persze egy Ferrarit vagy hasonlót nem kezdenek el lökdösni, de az átlag autók így megoldják a parkolást...

Ulvar
Az Olaszok és Franciák nem tudnak parkolni, és õk is kibaszott életveszélyesen vezetnek. Nem egyszer voltam Olaszországban és a szemem elõtt történtek olyanok hogy csak lestem...pl: szûk bolti parkolóban állt a faszi a mi szállásunk az pont szembe volt ezzel jól rálehetett látni. A faszi ahelyett hogy simán kitolatott volna addig amíg eltudja fordítani a verdát, hogy ne kapja el az oszlopot ami pár centire volt attól ahova beállt, nem õ egybõl elfordította, kidöntötte az oszlopot vagy táblát ... lehet tábla volt...mindegy ... simán leszarta és tovább ment. Franciák meg úgy parkolnak szûk helyre hogy neki mennek a másiknak...

Az oroszok kocsiján nincs fék, a románok meg csak a gázpedált ismerik :D <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>

Krapo
Ez nem az az eset itt délutánról írnak 14 óra körüli idõpont , és Csepel felé repültek ! Amit én láttam az 19-20 óra körül volt(16. án) és Ferihegy-Tököl vonalban repült körülbelül. És igen ahol senki nem sérül vagy hal meg az nem érdekes ...