Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
femina.hu ? puzievagy ?! %-D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Azért én próbálom meggondoltan csinálni nem ész nélkül azért többnyire sikerûl is::D Ritkán van olyan eset hogy huhh ez necces volt..
Igazából gondoltam rá, hogy váltani kéne. Mert az hogy egy Szolnok Pest közötti 60 km en 4 x kell lemennem az útról hogy ne basszanak telibe az azért komoly::D
Simán elõz ha jövök ha nem ::D Múltkor a buszos ki int hogy bocsi, én meg kb 110 el megyek a murván::D A kamionos meg a másik oldalon a murván õ meg középen a busszal kb 70 emberrel. Mondom áá semmi gáz, hát végül is mi bajunk lehet nem??:D
Downhill!!
2, Mit tudsz csinálni? Ne adja az ég neked, de úgyis járhatsz mint a Pesti faszi aki már annyira túlteljesítette magát hogy elaludt a belvárosban és a megállóban lévõket eldarálta... magyarul mész börtönbe közúti baleset okozása miatt, mert ilyen esetben bármikor elõfordulhat. Egy apró figyelmetlenség NEM muszáj hogy a te részedrõl és te szívsz...nem keveset... Én emiatt haltam meg majdnem júniusban amikor jöttem haza, szal én picit máshogy látom a dolgokat valószínûleg mint te.
3, Válts melót...mert ebbe beledöglesz. Vagy úton vagy agyban. Komolyan.
Amúgy se kamion se más mögött még ha 90el is megy se vársz...õszintén :D.
Értem én is amit írsz, de azért írtam be az elõbb amit írtam, mert sokszor megcsinálom én is ezt. Ugyan is máshogy nem tudod teljesíteni idõre a munkád. Veszélyes? Igen az... De mit tudsz csinálni?
Amikor az ember elindul és egy nap mondjuk reggel Pestrõl elindulok lemegyek Szolnok, Debrecen, Nyiregyháza Miskolc majd Pest::D Ezt csináld meg úgy, hogy minden szabályt betartasz nem vállalsz kockázatot stb stb.. Meg lehet csinálni, csak nem hiszem, hogy 8 órába::D Néha még így sem sikerül..
Tehát én kb 1 percet nem töltök egy kamion mögött. Ahogy van egy kis rés lyuk berakom és megyek.
Downhill!!
Amikor megy egy kamion 70 el a sok bírka meg beáll mögé és kb 600 méteres sor van mögötte, senki nem jön szembõl de megyünk 70 el az kikészít.. Ilyenkor vissza 4 trepni aztán amíg nem jönnek megyek::D Ha jönnek be oda ahova sikerül, majd újra..
Downhill!!
A másik amin mindig nevetek egy jót amikor a sóstói úton a Nyíregyháza tábla elõtt megelõznek, a ferenc körúti csomópontnál meg ott áll mellettem a piros lámpánál... valamiért mindig vigyorgok magamban, gondolom marhára megérte neki, pláne úgy hogy semmivel sincs elõrébb... :D
Komolyan, mindig mondom embereknek akik épp kezdenének jogsit csinálni, hogy biztosan jó neked megcsinálni? Félsz az utakon? És sokan azt mondják hogy félnek, azoknak ha nagyon muszáj a jogsi akkor azt mondom hogy kurva sokat mászkáljanak az utakon, hogy szokják és gyakorolják, úgy hogy nincs mellette oktató, akinek nem fontos annak simán annyit hogy hagyd még a francba :D.
Legegyszerûbb ha nem fosol és megszokod hogy kurva sok barom van (mert ezt fogod látni itthon is).
respect to the man in the ice cream van
persze varosban is elofordul neha, de ott sokkal inkabb hasznaljak, autopalyan tenyleg csak disz, mennek amerre akarnak.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én szeretem az olaszokat (mondjuk mindent ami olasz). Ferrari buzi vagyok, imádom az olasz kaját, és kurva kedvesek voltak velem amikor ott voltam. (ja és tudott a pultos csaj angolul amikor kocsmába voltam). Tény hogy lusták, de tudnak élni a maguk módján. (Ja és ha olaszt akarsz megszólítani más nyelven akkor az mostanában Német legyen. Háború után az volt hogy fúújjj német nem beszélünk azt soha...ahha...csak hogy több száz ezer német fordul meg évente Olaszországban, míg angol...hm...nem sok a többiek nagy része meg vagy mutogat vagy beszéli a németet vagy próbál angolul motyogni valamit amit vagy megértenek vagy nem).