Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benel
😄
"Kuss én így szoktam kiszállni"

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Norbi1990
Nem mindig, csak azok vannak felkapva mivel az látványos.
Totti5
Ezekben milyen biztonság van? állandóan ég a benzin, meg az autó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Ez egy endurance verseny volt pont pilóta csere történt, és ezzel együtt jól megtankolták a verdát. Viszont a srác nem melegítette fel a fékeket, nem mûködtek rendesen és egyszerûen elúszott az autó 260km/h-nál, és pont a benzintartállyal sikerült csapódnia. Nem volt túlságosan meleg, olyan 20-22 fok maximum a hõmérséklet, de mivel már a futam vége fele történt a baleset, a magas hõmérsékletû aszfalton (köszönhetõen hogy folyamatosan ment a verseny ezzel együtt nõtt a hõmérséklet az autók miatt) egyszerûen belobbant az E 85 ethanol (nem rendes általunk is jól ismert üzemanyagot használnak).

Kicsit elõrébb járnak Európához képest.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Uh baszki,ijesztõ volt,ahogy a lángok terjedtek az autó felé a benzin nyomán. Még a kamera is benzines lett.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ulvar
Én meg ezen fáradozom hogy terjedjen ez az autósport Magyarországon 😊. <#idiota>

Hülye vállalkozás, de valahogy felakarom nyitni az emberek szemét arra hogy milyen is az igazi autósport, és persze arra ami nem az.

OFF VÉGE!

De ha már szóba jött a hétvégi futamon volt egy csúnya baleset.

Bronx South
Hát öö engem spec. érdekel minden ami muscle vagy V8. Bár alapvetõen nem szoktam versenyeket végig nézni, így kedvencek sincsenek se a Nascarból, se ebbõl, se másból, youtubeon van pár frankó csatorna amibõl infókhoz jutok.

Ulvar
Naaa V8 SC terjed Magyarországon? 😊 Vééégre már...

Kár hogy a futamon utána oda verte a Diepper kanyarban.

Bronx South
Nem baleset így off, egy 17 éves csávótól ez szép volt szerintem. 😊

SimaSuna
nemjöttössze...
bosco05
de jó hogy nekem már nem kell leírnom ezt 😊
Tufa
A baleset leírása egyébként:

Szóval, vidáman haladt a kocsisor az Egér úton a város felé, én a belsõ sávban mentem, mikor a elõttem lévõ a külsõ sávból át akart jönni a belsõbe. Csakhogy ott már volt egy fehér Leon, összekoccantak, a Leon átment a szembelévõ sávba, ott is jött egy fekete Leon, összekoccantak, a fekete Leon megcsúszott, elõbb nekem vitte el a bal elejét (közbe keresztbe fordított) utána a mögöttem lévõ Micu Galantot törte TK-ra. Aztán egy Caddy még oldalba is vágott. Összesen hét autó tört, 3 lett TK-s.

w77d
az. egy teljesen gyári Ignis Sport

Tufa
az egy gyári suzuki.

SimaSuna

A rendõrautóban ülõ két ember könnyû sérüléseket szenvedett. A rendõrség egyelõre vizsgálja a baleset körülményeit.
OrioN the S
maruti, hogy megalázódott :o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ulvar

z0ty4
Ott legalább történik valami. Szerintem erre érti. Nem olyan uncsi mint a Forma 1 vagy a WTCC.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Bronx South
Az már rég rossz ha egy sportot valaki az esetleges balesetek miatt kezd el nézni. Ott szélsõséges esetekben emberek halnak meg, ha ez valakinek szórakozást jelent akkor ott gond van a fejben.

tviktor91
Versenyenként egy baleset szokott lenni? Mert akkor elkezdem nézni.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Ulvar
Kis Crash összefoglaló kedvenc versenysorozatomból

Effe88
részeg audis okozott balesetet(ez még nincs benne a cikkbe de most a tv-be bemondták hogy piált az audis)
link

Szerintem is simán ki lehetett volna kerülni.

Bronx South
Kövezzetek meg de ezt még bele lehetett volna rántani az árokba.

Kanyar elõtt elõzni..idióta...

Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Master91
nesze neked tuningos Suzuki
hamarosan lesznek normál minõségû képek is

tviktor91
Stóhl ült benne.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

w77d
kombájnnal? filmbe illõ ötlet XXD

desigo
szöktetési kísérlet xD
Bronx South
XD Szóval a cigány kg gyerek fosztogatott, majd majdnem megdöglött. Ezt hívták volna úgy hogy Happy End, így csak Happy. <#eljen> Több mint a semmi.

Master91
király 😄
w77d
ja az még hozzátartozik a történethez, hogy az eset után ééérkeztek ám a csótányok sorra balhézni meg károgni, de amikor meglátták a két kopaszt, valahogy lehiggadtak XD

w77d
ma irodám ablakából, az egész esetet volt szerencsém látni:

kis cigánygyerek egy másik kissrác kezébõl kitépett valamit, majd körülnézés nélkül kiszaladt az útra, ahol pont a két erõs testalkatú skinhead jótevõ érkezett és úgy elbaszták, hogy hozzá vágódott a Ford-hoz is, majd a járdán állt meg.
Olyat csattant, öröm volt hallgatni...

Bronx South
Kemény...

Hopp!Pont egy tegnapi cikk!!!!

Vagyis egy hónappal ezelõtti cikk!

Egyéb képet nem találni, csak ezt mikor DICSÁK kilátogatott a helyszinre.De állitolag a kocsin szlovák rendszám volt, talán egy ujabb kibuvó az adosumákolásban?

csontiz
Real<#pardon1>

tuzfal3
Fail?<#miaz>

Opel Movano 2.8DTi

Bronx South
Ejnye. Ahol egy autó így szakad, ott nem kis erõk szabadulnak el, a másik csávó újjászületett.

SimaSuna
desigo