Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az év verseny balesete!
Most történt. IndyCar Las Vegas
Most történt. IndyCar Las Vegas
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
na gyönyörû megint az élõvilág baszik rá:S:S:S
vizont ezt kurvára nem értem hogy futhat zátonyre egy ilyen hajó....részeg a kapitány:SS: vagy mi a picsa???
vizont ezt kurvára nem értem hogy futhat zátonyre egy ilyen hajó....részeg a kapitány:SS: vagy mi a picsa???
jah szórná be a konténereket a tengerbe, ugyanis lehetetlen azokat megfelelõen rögzíteni úgy, hogy közben néha meg megmozdul a hajó, rádaásul instabilak is és meg is vannak dõlve...
háhá 😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Ez nagyon durván néz ki... <#szomoru1>#szomoru1>

upsz, ezt a 16255 -re akartam XD
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Hiányzik az ajjjajajajajjjajajjjjjj 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Van ezekben minden amit eltudsz képzelni, az áruforgalom döntõ többsége ilyen konténerekkel van megoldva, volt szerencsém még ki-be pakolni is õket a qrwa anyját. 😄
Ez egy hete ott van már a Plenty öbölben zátonyra futva, mit lehet csinálni vele tul. képpen ? Hogy szedik le a konténereket ? Hogy mozdítják meg (mert szerintem egybõl elsüllyedne) ?
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
11-es úton Szentendrén is halálos baleset volt.. Arra jöttem, 3 tûzoltó, csomó rendõr, de csak egy oszlopnak ment saab-ot láttam nem túlságosan összetörve. Infó még nincs , ha valaki tud valamit, majd linkelje légyszi. Thx.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
21 -es út, 5 halott.
juj :/
Cigányok?????
20:40 körül megpróbált valaki átmenni a tatai vasútállomáson a Tatabánya felõl érkezõ személyvonat elõtt. Az eredeti célja helyett a környéket terítette be... Jól elbaszta néhány ember éjszakáját... Ezúton is gratulálok neki... link még nincs.
21 évesen ennyi esze legyen valakinek baszki...-.-"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az puff...de az út milyen fasza volt...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
<#szomoru1>#szomoru1>
Szokták mondani "Aki hülye haljon meg" nála ez bejött.
Képek a Lánglovagokon, a lancer ölég csúnya.
Képek a Lánglovagokon, a lancer ölég csúnya.
21évesen jogosítvány nélkül...
ha a közelben lévõ boltba vagy kiáll a garázsból még megértem...de fõúton menni vele...ráadásul biztosítás nélkül...
szerencsétlen kisteherautós...
bammeg 😮 foglalkozáskörében elkövetett gondatlan veszélyeztetés?
Adaaam: ember viszonylag olcsón megúszta hogy 1-2mázsa belérobogott 😊
Adaaam: ember viszonylag olcsón megúszta hogy 1-2mázsa belérobogott 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.