Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Amúgy nem biztos hogy meghalt, rengeteg helyen írják hogy kómában van meg azt is hogy meghalt.
Botrány,hogy mennyire nem számít egy gyerek élete.
Nyugodjon békében !
Se sisak, se tükör.
Egy életre meguntam a kínaiakat!!!
( persze azután, hogy adakozott a javítási alapba <#violent>#violent>)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
meg tudom, hogy Blikk, de itt is
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ez nagyon durva basszus
De amilyen rezzenéstelenül mennek el mellettük
valahogy mintha ott se lenne.
hiszen csak egy ARTATLAN GYEREK VOLT BASSZAMEG!!!! :'(((((((((((((
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak hát ugyebár a kemény cenzúra nem igazán engedi ezt kiszivárogni, nehogy megromoljon a kép róluk. Az igazság, hogy a kínai átlagemberbõl minden emberi együttérzés ki van irtva, fontosabb a gazdasági mutató és a munka..
Ismerõs olyat is tapasztalt, hogy fényes nappal az utcán a néni fejébe belebaszták a tõrt, elvették a dolgait majd elmentek egyszerûen.. a néni állítólag másfél órát volt ott a járdán, iskolás csoportok átléptek felette, majd jött egy hullaszállító, bebaszták a raktérbe azt elporoltak vele.
Isten mentsen meg minket egy esetleges sárga uralomtól (irtózatos módon terjeszkednek...)
Ilyenkor mondom hogy atomot az ilyennek....
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ezt csak linkben
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Most történt. IndyCar Las Vegas
vizont ezt kurvára nem értem hogy futhat zátonyre egy ilyen hajó....részeg a kapitány:SS: vagy mi a picsa???
3-4 helikopáter simán megcsinálná 3-4nao alatt.
szerintem..