Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
7 490 px × 1 926 px <#gonosz3>

Milyen autó ez?
DJ RX7
vanpénz

:3

akyyy
z

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bronx South
Na ezen már látszik hogy konkrétan mi történt, éles felvételeken nem nagyon láttam... hát esélye se volt :/

Ne nagyon kockázátok ki!

dúrva

streetwar.ru ezen az oldalon sok hasonló van 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

N o N a m e
a cross motornak hangja is van, hogy lehetnek ilyen szõkék ezek?!

de azért durva élmény lehet, hogy egyszer csak a semmibõl jön egy motor és rászáll a fejemre... XD
Bronx South
Egy cross pályán kell kutyát sétáltatni ??

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Azt hitték, hogy hazai terepen vannak, részegen, tökön paszulyon keresztül.

A táblán piros pont------>>>a piros kocsinak 😄

Azt hitte hogy õ Májkül Nájght?Kittel???<#hehe>

OrioN the S
bittos hajógyáriról igyekezett haza aztán beütött a cuccli....

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Bronx South
Még nyáron történt hogy elsüllyedt a Titanic II is, de gondoltam még beszúrható.

"Wilkinson a keddi The Timesnak elmondta: hálás a kikötõmesternek a gyors segítségért, de mindenki azt kérdezi tõle, hogy õ is jéghegynek ütközött-e, és ebbõl már kezd elege lenni."

<#eljen><#hehe>

w77d
ma délután az Árpád hídon lõttem. Tipikus szitáló esõ+ magát túl sokra értékelõ streetracer esete...elég csúnyán elkapott egy oszlopot és arról elvágódva pörgölõdött még.. a kocsi kb fele olyan széles volt, mint gyári állapotában..

átment a nyakán, sztem ... akkor már mind1 h leesett e

hát ha a suzuki helyén álltam volna, kb megöltem volna a honda-st

bertino
<#wow3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
az mind1 😊

lényeg az autó 😊
látni, csak kb 3ezredmásodperc visszakövetni hogy ki töltötte fel 😄
(Boglárka)

bosco05
ezt hogy?
SimaSuna
látni?
desigo
Nyugodjon békében!

Simoncelli percekkel a bukás elõtt
(a sisaknak nem lett volna szabad leesnie)

Adaaam
Szörnyû, nagyon tehetséges srác volt és emberileg is nagyon szimpatikus volt, nyilatkozataiban mindig mosolygott. Azt lehetne hinni hogy ilyen felszerelések mellett már nem történhet tragédia, de úgy látszik erre idén is rácáfolt ez a sport 😞

everything's better with music

bertino
egyszeruen elintezte 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

úristen 😞( nyugodjék békében

Ulvar
Nem...az õ versenyzési stílusában benne volt. Simoncelli nem engedte el a motort és ráhúzott a gázra miközben már feküdt lényegében..el kellett volna engednie a motort...nem tette és jöttek...Én ma megint berúgok...Wheldon után ez sok...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Ez ellen nincs védelem és nem a gyorsaság tehet róla, mert egy 125 motorral is ez lett volna... a motorozásban benne van sajnos, hisz itt semmi sem védi a pilótát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Versenybalesetek mindig is voltak. Akkoris voltak,amikor lassabb volt a technika,akkoris amikor már komolyabb biztonsági óvintézkedések kerültek bevezetésre. Úgy gondolom,hogy semmit nem lehet tenni az ellen,hogy hasonló esetek történhessenek.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

w77d
véleményem szerint a technikai sportok kezdenek túlnõni az emberi képességek határain.. egyre gyorsabb, fürgébb gépek, az ember meg marad ugyan az...

Atyaúristen...kiváló versenyzõ volt,24 évesen így meghalni...nyugodjon békében! 😞((

Ulvar
Már kezdtem elfogadni Wheldon halálát...ma Bourdais a V8 Supercars szériában versenyzett több más újonc régi motoros autóversenyzõvel. A legjobb versenyzõnek adnak egy trófeát, ezt átkeresztelték Wheldon halála után Dan Wheldon Trophy-ra. Amikor megkapta ma Bourdais, elkezdett sírni, és vele együtt én is...ez volt kb. 4 órája...most meg ez... ezz nekem sok emberek...ez már túl sok.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ráesett 2 motor majd az arcán csúszott a betonon nagy sebességgel.. :/

w77d
igen 😞

Totti5
Igen...

Simoncelli meghalt? Ez most komoly?

Totti5
Elhunyt😞(((

Tudni már,hogy mi van vele?

<#szomoru1>

szinte biztos hogy törlik nemsokára,gondolom egy jóideig itt lesznek folyamatosan az új feltöltések

desigo
diszkóbaleset Szegeden, 19 éves lány halt meg a Daciában

"A helyszíni vizsgálat eredménye szerint az autó vezetõje alkoholt fogyasztott."

Adaaam
gyönyörû példája a frontális ütközésnek, kb. ezt próbálják elérni ellenõrzött körülmények között is

everything's better with music

basszus, véletlenül pislogtam egyet és lemaradtam a lényegrõl o.0

Smicy2

Charade GTti

a 'navigátor' kezében az a kocsi kulcsa lenne? 😄