Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ember már, csak ilyen...
Néha idióta mód tud viselkedni,a dolgok hatására, és lám meg is van az eredménye.
LÉNYEG, hogy TE ne kövesd el ezt a hibát.
Néha idióta mód tud viselkedni,a dolgok hatására, és lám meg is van az eredménye.
LÉNYEG, hogy TE ne kövesd el ezt a hibát.
sosetudom megérteni, hogy miért kell a piroson áthajtani...
vagy olyan helyen elõzni, ahol nem volna szabad...
oroszoknál a crashekben pont ezek vannak...
vagy olyan helyen elõzni, ahol nem volna szabad...
oroszoknál a crashekben pont ezek vannak...
Basssz...ebbõl semmi nem maradt,csak a bal hátsó lámpa.😞
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nem biztos forrásból ugyan, de én úgy hallottam hogy a nõ aki az Octaviát vezette, az ráelõzött az átjáró elõtt feltorlódott sorra és ráhajtott a sínekre... hogy ez igaz-e azt nem tudom... <#nemtudom>#nemtudom>
Bazdmeg...ez tõlem 100-200 méterre van. (Tudom hogy te is Nyíregyi vagy 😄). A zöld elefánt Alfitól nem messze a fõsuli felé van ez az átjáró Nyírszõlõs felé....kegyetlen... a fotón ami a cikkben van, van rajta egy fényképezõ fazon. Ott szoktam nézni a vonatokat néha napján amikor kitekerek...hát ez csattanhatott bazze...tolta az átjárótól vagy 100 métert...ha nem többet...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Pont a reptérre tartottak már.Elég durva.
Nyugodjanak békében 😞
"A turisták által sûrûn látogatott Hurgadán az elmúlt években rengeteg, halálos áldozatokkal is járó buszbaleset történt. A balesetek egy részét a rossz utak, más részét pedig a rendkívül laza közlekedési morál okozza. "
Nyugodjanak békében 😞
"A turisták által sûrûn látogatott Hurgadán az elmúlt években rengeteg, halálos áldozatokkal is járó buszbaleset történt. A balesetek egy részét a rossz utak, más részét pedig a rendkívül laza közlekedési morál okozza. "
ehh
elméletileg ki kéne bírja egy panelház, de ez a balesetek topik az autó-motor részlegben... 😄
több view=nagyobb bevétel?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
pocsert rak fel sok kicsit, miert nem inkabb vagja ossze 10-15 percre es ugy tolti fel oket ?!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
persze szar látni így az autódat is, de én azért jobban kiborulnék, ha földszinti lakásom lenne...
ejj de szar lehet ezt átélni :-/
Óriási tömegkarambol Angliában
A péntek esti ködben harmincnégy autó ütközött, több kigyulladt, heten meghaltak.
"húsz év óta ez volt a legsúlyosabb baleset Nagy-Britanniában"
A péntek esti ködben harmincnégy autó ütközött, több kigyulladt, heten meghaltak.
"húsz év óta ez volt a legsúlyosabb baleset Nagy-Britanniában"
Sok vér nem látszik, szerintem semmi.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Uh bazd..sofõrrel mi lehet?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ezt, hogy hozta össze? Jó lenne vmi sztori
aha ok egyiket se olvasom, felnéztem a facere +láttam gondoltam beszúrom.
des #16484 -et töröld.
des #16484 -et töröld.
Ott valami rosszullét lesz szerintem.
De sajna láttunk már hasonlót
De sajna láttunk már hasonlót
Bazdmeg..😮
És még nyomta is a gázt a hülyéje. Biztos féket akart,csak összekeverte. De a f.szom az ilyen idiótába... Jogsiját AZONNAL bevonni!
És még nyomta is a gázt a hülyéje. Biztos féket akart,csak összekeverte. De a f.szom az ilyen idiótába... Jogsiját AZONNAL bevonni!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kíváncsi vagyok a bíroságon milyen kifogással jön elõ 😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem tudtam melyik linkeden röhögjek nagyobbat, de kétség kívül az utolsónál majdnem leestem a székrõl !!!! XD Há van ilyen ???? XD XD
Igaz nem kell ezen meg sem lepõdni mikor, az igazi rendõrautot is elakarták lopni rendõröstül!This is hungary! 😄DDD
http://www.infogyor.hu/hir_olvas/permalink:rendorokkel-teli-autot-akartak-lopni-budapesten-2011-10-29-073800
http://www.infogyor.hu/hir_olvas/permalink:rendorokkel-teli-autot-akartak-lopni-budapesten-2011-10-29-073800
Emlékeztek még mikor belinkeltem a pléh rendõrautókról készült képeket, amiket balesetmegelõzés céljából helyeztek ki?
Ezeket is ellopták!!!!! 😄
"Akkora a rend, hogy még a rendrakók pléhautóját is ellopják füstösék"
Ezeket is ellopták!!!!! 😄
"Akkora a rend, hogy még a rendrakók pléhautóját is ellopják füstösék"