Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Jöttem haza nyíregyrõl vonattal, mellette lévõ vágányon és meg is kellett állni a vonatnak, brutális látvány volt. Az octaviából ami szerintem kombi volt szó szerint csak a hátsó rendszám és egyik oldali lámpa volt meg. Darabokra szakadt, van amelyik, sõt a kocsi nagy részét 3-4-500 méterrel arrébb húztak ki. Egy fekete zsák volt közvetlen a kocsi mellett, egy pedig egész a fáknál. ( azt nem értettem, hogy kiesett vagy mi volt )
Láttam pár jó pár balesetet, de szerintem egy elég durva volt.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
holnap csinálok képet, közelemben van egy keresztezõdés, kb 50m-rel utánna egy lámpa..és folyton dudálnak rám ha a zebrán megyek át de a lámpa 50mre váltott át pirosra, tehát van ideje..persze ha megáll és kiszáll elõször szólok hogy mosolyogjon a kamerába utánna próbáljon kezetemelni mert szabálysértésért és testi fenyítésért is büntethetik 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Néha idióta mód tud viselkedni,a dolgok hatására, és lám meg is van az eredménye.
LÉNYEG, hogy TE ne kövesd el ezt a hibát.
vagy olyan helyen elõzni, ahol nem volna szabad...
oroszoknál a crashekben pont ezek vannak...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nyugodjanak békében 😞
"A turisták által sûrûn látogatott Hurgadán az elmúlt években rengeteg, halálos áldozatokkal is járó buszbaleset történt. A balesetek egy részét a rossz utak, más részét pedig a rendkívül laza közlekedési morál okozza. "
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A péntek esti ködben harmincnégy autó ütközött, több kigyulladt, heten meghaltak.
"húsz év óta ez volt a legsúlyosabb baleset Nagy-Britanniában"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
des #16484 -et töröld.
De sajna láttunk már hasonlót
És még nyomta is a gázt a hülyéje. Biztos féket akart,csak összekeverte. De a f.szom az ilyen idiótába... Jogsiját AZONNAL bevonni!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep