Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy tisztelet a pilótának. Erre nem lenne képes egy robotpilóta sem!
Þór vígi þessi rúnar
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nationalen mutattak már számos hasonlót, igaz azokban a balesetekben az idõjárás is közrejátszott.
Nem is csoda hogy igy lett a végkimenetel.Igy tulzsufolva a kocsiban kamionnal koccani nem szerencsés!
Köszönöm!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A kisbuszt aki vezette kíváncsi lennék hányszor állt meg pihenni a spanyol indulás óta.
Én csak annyit írok még erre, hogy ezért vagy buta...még mondatot se tudsz értelmezni. Majd ha megtanultál egyetemen mondatot értelmezni, akkor gyere vissza és olvasd el újra, mit mire reagáltam honvédõkém...Innentõl kezdve románul írj. Mert azt én nem értem meg, akár csak te a magyar szöveget. És ne privátba kérdezd meg hogy miért vagy buta...
Megyek Cifutól kérek felkiáltó jelet magamnak. Ha van kérdésed még nyugodtan tedd ide fel. Most már úgy kb. totál leszarom.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
a kamionos meg begyógyszerezte magát
bravó!
link!!!
(Neki furcsa volt (még) egy romániai magyart látni, ahogy az a magyarországi magyart idegenként kezeli😊
"Nesze, Magyarok...magyarul..."
"...és...szerintem...bizony."
"Ti sem tudtok vezetni, vagy éppen leszarjátok a korlátozásokat. "
pl. szerintem a nagytöbbségnek eszébe nem jutna egy 9 férõhelyes kisbuszba 13 embert begyömöszölni-ez román illetve cigó szokás,
mindenki okoz balesetet ez független bõrszíntõl nemzettõl nemtõl stb. de az világos tény hogy kis hazánkban a románok kurva sok balesetet okoznak fõleg észnélküli elõzések meg elalvások miatt...
ezek kiba..ott nagy tények!!!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
ismétlem ne támadásnak fogd fel 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nyissátok már ki a szemeteket és vegyétek észre, hogy Ti sem vagytok különbek! Ti sem tudtok vezetni, vagy éppen leszarjátok a korlátozásokat. Ugye w77d? Aki a villanyrendõrnél kicsit vizes úton megpörög?!
Ma a délelõtt 20 km-es körzetemben (magyarországi) magyarok két balesetben is érintettek voltak, mindkettõben gyerekek sérültek meg és halálos áldozat is volt. Senkitõl nem hallottam olyant, hogy "hülye (magyarországi) magyarok, idejönnek és leszarják a szabályokat" stb. meg sem fordul a fejünkben. Csak Ti vagytok ilyen soviniszták, és nyomjátok a topikban a "hülye románok", "megint románok voltak", "...vezetni sem tudnak" stb. stb. dumákat.
Tele vagytok elõítéletekkel, mert ha román, akkor nem tud vezetni. Ugye? Tipikus (magyarországi) magyar mentalitás.
Na de...
Mindenkinek meglehet a véleménye...de hogy valaki ennyire buta legyen... (nagyon finom vagyok)...ezt szívesebben átbeszélném néhány korsó sör társaságában egy nyugis kocsmában, elég volt ennyi off ...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ám nem védi akarom õket, félreértés ne essék, csak azt akarom mondani, hogy barmok egyformán vannak függetlenül attól, hogy ukrán, román vagy magyar.
Csak picit gondolj bele amit írtam abba, ha pl Te mennél 1 hónapig és 1 órára lennél a családodtól, akkor még megállnál aludni 1-2 órát vagy húznál hazafelé a családhoz?
( mert én is tuti, hogy tolnám hazafelé a seggem.. )
Egyébként nem csak a románok mennek, mint a hülye, itt felénk rengeteg ukrán van, amint átjönnek a határon nyomják, mint a hülye. Itt szabolcs megyében ( mondjuk Nyíregyházáig ) 10 balesetbõl 8x ukrán van benne.
Erre meg se próbálj válaszolni...
(volt pár másik gondolatom de inkább töröltem, azt inkább személyes találkozásra megtartom az ilyen embereknek).
inkább megöl több embert a barom állatja.....remélem nem volt a halottak között magyar
Ha õk is elindulnának X helyrõl, vezetve 6-8 órát ezzel 1000-1500km-t, aztán lenne elõttük még 80 km, akkor megnézném, hogy alszik-e vagy megy haza a családhoz akiket mondjuk nem látott 1 hónapja.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
válogatás1
válogatás2
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿