Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Jaja, valószínûleg nem meglepetésszerûen érkezett a gép (majd lesz vhogy) volt az "néhány" km -re mikor jelezték a földnek a hibát.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
tegyük hozzá, hogy a kifutót ilyenkor fellocsolják habbal, hogy ne gyulladhasson ki, ezért egy kicsit csúszósabb is a talaj, tehát nem olyan, mintha a betonon csúszna.

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
GTK-s Boeing 767 eladó, 4.000.000 km, második tulajdonos, motor, beltér szép állapotban, érvényes mûszaki <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szerintem pedig a teljes géptörzs szarráment. Akárhogy is nézzük 180 tonnás gép a hasán csúszott. Az nem ilyen "majd kijavítjuk"

Carlos
Hát az egész alja csere, a hajtómû burkolat csere... Nem vészes. Ez még nem totálkár. 😊

Amúgy tisztelet a pilótának. Erre nem lenne képes egy robotpilóta sem!

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Röhejesnek tartom, hogy ilyen még mindig megtörténhet (futómû nem nyílik ki).. Egy autó nem csinál ekkora biztonságtechnikai bakit, pedig aztán autóból van több száz millió darab.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bronx South
Nem vagyok toppon azon témában hogy mi számít kukának mi nem, de kicsit többet ér egy autónál az egész, szerintem kijavítják. Bár valószínûleg megsérült a számítógép néhány érzékelõje.

Ha azt nem számítjuk hogy a gép tuti kuka 😞

Bronx South
Nem nyílt ki a futómû jól láttam ? Egy a kevés szerencsés esetek közül, ez más esetben lehet hogy tömegszerencsétlenséggel végzõdött volna...
Nationalen mutattak már számos hasonlót, igaz azokban a balesetekben az idõjárás is közrejátszott.

desigo
SimaSuna
szerencsére volt lélekjelenléte a pilótának.
respect neki, szépen lerakta a dögöt 😊
desigo
Szerencsés kimenetelû kényszerleszállást hajtott végre kedden egy lengyel utasszállító repülõgép a varsói repülõtéren, sérülés nem történt.

Bronx South
Agyaltam a videó alatt h történik-e valami, hát a qrwa anyját az ilyennek. <#levele>

w77d
de szííp szál romák.. csak 13-an ültek be a kisbuszba? ez pocsékolás... nagy nehezen 16-17 is befért volna és akkor már annyival kevesebb van...

A kamionosok sem piskoták!!!!!!!!!

És a rokonság megtelepedett a korház elõtt!

Nem is csoda hogy igy lett a végkimenetel.Igy tulzsufolva a kocsiban kamionnal koccani nem szerencsés!

[NST]Cifu
Megkérnék mindenkit, hogy a személyeskedést, egymás anyázását, elõítéletkel kapcsolatos megnyílvánulásait lehetõleg privátban intézze el. Ne provokáljuk a másikat (se románt, se magyart, se mást) és ne trollkodjunk feleslegesen.

Köszönöm!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

desigo
Nem begyógyszerezte magát hanem a egy kórházban volt ahol kapott gyógyszert.
A kisbuszt aki vezette kíváncsi lennék hányszor állt meg pihenni a spanyol indulás óta.
Ulvar
Elnézést de OFF:

Én csak annyit írok még erre, hogy ezért vagy buta...még mondatot se tudsz értelmezni. Majd ha megtanultál egyetemen mondatot értelmezni, akkor gyere vissza és olvasd el újra, mit mire reagáltam honvédõkém...Innentõl kezdve románul írj. Mert azt én nem értem meg, akár csak te a magyar szöveget. És ne privátba kérdezd meg hogy miért vagy buta...

Megyek Cifutól kérek felkiáltó jelet magamnak. Ha van kérdésed még nyugodtan tedd ide fel. Most már úgy kb. totál leszarom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Effe88
na ugye cigó szokás 9 ember helyett 15öt bezsúfolni
a kamionos meg begyógyszerezte magát
bravó!
link!!!

eksy
Nem ezzel volt problémája!
(Neki furcsa volt (még) egy romániai magyart látni, ahogy az a magyarországi magyart idegenként kezeli😊
"Nesze, Magyarok...magyarul..."

"...és...szerintem...bizony."

Effe88
jól van elég lesz már a románok fényesre .opásából...
"Ti sem tudtok vezetni, vagy éppen leszarjátok a korlátozásokat. "
pl. szerintem a nagytöbbségnek eszébe nem jutna egy 9 férõhelyes kisbuszba 13 embert begyömöszölni-ez román illetve cigó szokás,
mindenki okoz balesetet ez független bõrszíntõl nemzettõl nemtõl stb. de az világos tény hogy kis hazánkban a románok kurva sok balesetet okoznak fõleg észnélküli elõzések meg elalvások miatt...
ezek kiba..ott nagy tények!!!

matyi0323
Félreértettél, egyetértek vele, azért raktam oda.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

sovatalevi
A 14 eves lanyt ismerem...Joval a megengedett sebesseg folott ment a magyarorszagi..A hely is olyan,hogy az ut kozepeig ki vannak pakolva,de egy kozsegben akkor sem szaguldozni kene,foleg,ha az ut szelen emberek vannak..

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Bronx South
A második smile nem kellett volna mert igaza van a csávónak, nem kell kg románozni egyfolytában. egyszerû

most te vagy elõítélettel felénk .. én csak megállapítottam egy tényt sajnos tranzitország vagyunk románia felé ennek minden elõnyével hátrányával .. az hogy melyik nemzet tud jobban vagy rosszabbul vezetni szerintem nagyátlagban európában ilyenrõl nem is vitatkozhatunk mert mindenütt ugyanúgy vannak bénák meg kevésbébénák és nem hinném hogy lehetne rangsorolni (pl mindig azt hallottam hogy az olaszok mennyire nagykirályok vezetésbõl aztán mikor végre kijutottam hát a nagyszart)
ismétlem ne támadásnak fogd fel 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

matyi0323
<#eljen><#wave>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Bronx South
<#eljen>

N o N a m e
Nálatok Magyarországon a románok, nálunk Romániában a (magyarországi) magyarok baleseteznek rengeteget.
Nyissátok már ki a szemeteket és vegyétek észre, hogy Ti sem vagytok különbek! Ti sem tudtok vezetni, vagy éppen leszarjátok a korlátozásokat. Ugye w77d? Aki a villanyrendõrnél kicsit vizes úton megpörög?!

Ma a délelõtt 20 km-es körzetemben (magyarországi) magyarok két balesetben is érintettek voltak, mindkettõben gyerekek sérültek meg és halálos áldozat is volt. Senkitõl nem hallottam olyant, hogy "hülye (magyarországi) magyarok, idejönnek és leszarják a szabályokat" stb. meg sem fordul a fejünkben. Csak Ti vagytok ilyen soviniszták, és nyomjátok a topikban a "hülye románok", "megint románok voltak", "...vezetni sem tudnak" stb. stb. dumákat.

Tele vagytok elõítéletekkel, mert ha román, akkor nem tud vezetni. Ugye? Tipikus (magyarországi) magyar mentalitás.
Ulvar
21 éve lakom Nyíregyen, ezzel egyet tudok érteni. Azzal is hogy magyar részrõl is van sok paraszt...ez tény hogy mindenhol van csak nem mindegy milyen arányban. Ez országrészen belül is orbitálisan változó (saját tapasztalat). Nyíregyen láttam nem egy nem két vérpistikét akit szívesen kivinnék a lõtérre célpontnak, mer kb. arra megfelelõ célt szolgálnának. Másra nem.

Na de...

Mindenkinek meglehet a véleménye...de hogy valaki ennyire buta legyen... (nagyon finom vagyok)...ezt szívesebben átbeszélném néhány korsó sör társaságában egy nyugis kocsmában, elég volt ennyi off ...

OrioN the S
én csak annyit írtam volna, hogy 1920. június 4. , de off meg nem akarok büntit<#vigyor3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

w77d
<#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

matyi0323
...

Ám nem védi akarom õket, félreértés ne essék, csak azt akarom mondani, hogy barmok egyformán vannak függetlenül attól, hogy ukrán, román vagy magyar.

matyi0323
De megtudna.. ( és igazad is van valamilyen szinten.. )

Csak picit gondolj bele amit írtam abba, ha pl Te mennél 1 hónapig és 1 órára lennél a családodtól, akkor még megállnál aludni 1-2 órát vagy húznál hazafelé a családhoz?
( mert én is tuti, hogy tolnám hazafelé a seggem.. )

Egyébként nem csak a románok mennek, mint a hülye, itt felénk rengeteg ukrán van, amint átjönnek a határon nyomják, mint a hülye. Itt szabolcs megyében ( mondjuk Nyíregyházáig ) 10 balesetbõl 8x ukrán van benne.

Ulvar
Ilyet írni ember... Nesze, Magyarok...magyarul... hát gondolkozzál már...

Erre meg se próbálj válaszolni...

(volt pár másik gondolatom de inkább töröltem, azt inkább személyes találkozásra megtartom az ilyen embereknek).

N o N a m e
Nesze, magyarok.. 1 halott, 2 sebesült, van videó is.
Effe88
és nem tudna megállni valami pienõben:S:S:S
inkább megöl több embert a barom állatja.....remélem nem volt a halottak között magyar

N o N a m e
Erdélyben lakom, itt a "magyarok" baleseteznek rengeteget. Itt egy friss eset (képek nélkül). Szóval abba lehet hagyni a románozást!
matyi0323
Nem látod rosszul, de itt mindenki csak annyit lát, hogy az "idióta barom hülye román."

Ha õk is elindulnának X helyrõl, vezetve 6-8 órát ezzel 1000-1500km-t, aztán lenne elõttük még 80 km, akkor megnézném, hogy alszik-e vagy megy haza a családhoz akiket mondjuk nem látott 1 hónapja.

mert levezetnek 1000+ km-t és mire hozzánk érnek hullafáradtak de persze nem állnak meg mert már majdnem otthon vannak az a kicsi még belefér .. de lehet rosszul látom a helyzetet

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bronx South
A 2-es végén mi az a parádé(?), mert nem sikerült rájönnöm.

Bronx South
Nem jó senkinek a halála, de legalább most egymást nyírták ki.

Bronx South
Válogatás1 2:26 😄DDDD

SimaSuna
általában õk azok akik tesznek az elõírásokra...

bboyatty
Miért nem meglepõ?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

miért nem meglepõ az hogy román volt és elaludt a volánnál??<#wilting><#fejvakaras>

válogatás1
válogatás2

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

pajti
Tömegkatasztrófa az M43-ason - 14 halott

Csodás... egy sofõr hogy lehet ennyire bamba, idióta?