Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Caliph
filmforgatásnak tűnik

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

PetruZ
AP-1271: 1:12-től WTF?!
Tuvok
3:00-nál a sofőrnek szeretném küldeni a Soho Party-tól a Szállj! c. számot és mindenkinek aki szereti. <#smile>

ximix
Rossz lett a link, nem azt a pozíciót mutatja amire gondoltam.
gugli map 2
desigo
Hát ez hihetetlen.Ki kellett volna kapni a kulcsot és azonnal rendőrt hívni.Gáz,hogy elengedték tovább.
Papa ha ivott és így közlekedett akkor meg szó nélkül 1 év letöltendő és örökös vezetés eltiltás!
Kitört kerékkel simán elindult tovább. <#falbav>
Tuvok
Lehet hülye kérdés, de miért nem hívtak rendőrt ? Vagy jobb poén volt így elengedni ? Ja értem.

RatBaG
ximix
Így látatlanban azt mondanám, hogy figyelmetlenül kitolatott a kék autó elé a másik.
gugli térkép
mennyivel mehetett a vétkes?
desigo
Egy ember meghalt, egy másik megsérült Érden, a Lőcsei utcában, ahol két személyautó összeütközött vasárnap kora este

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Le kéne betonozni, akkor legalább nem akadnának ott el.

★★★★★

megint NŐ? 😊
desigo

PetruZ
Egy zseni behajtott a budai villamos alagútba a Lánchídnál.
desigo
Törésteszten 5 csillagot!
ő mit érdemelne?

Sippie
valamivel kompenzálnia kell az apró pöcsét, hát na
Tuvok
Többször láttam egy fekete Cayenne-t száguldozni éjjel a Soroksári úton, illetve egyszer napközben úgy közlekedni az autók között, hogy ráncoltam a homlokom.

Alien69
Miért, csak nem Te vezetted? :-)<#idiota>
Vagy, nincs is más színben?

desigo
Ott azért az anyagi kár jelentős <#ijedt>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Nem fekete volt véletlen ?

Alien69
Az a baj ezekkel a videjókkal, hogy ezek oktató videók! De komolyan. Ma pl volt egy Porsche cayenne, aki a jobbra kanyarodóból ment egyenesen, piros lámpánál lassított egy kicsit, majd simán át hajtott rajta... Pedig ezeket inkább lőni kellene fejbe. Sajnos, a rendőrök most már sehol sincsenek...<#szomoru1>

Tuvok
A végén a nákhuj az ásóval <#csodalk>

Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2020.04.06. 18:27:39

PetruZ
AP-1264: Jön a tavasz... Ki akartam emelni párat, de felesleges.
Szép munka! <#nyes>

Én egyszer egy ház alá mentem be, ahol volt egy átjáró kocsiknak. A furgonom tetején volt egy sárga villogó, szerencsére csak az törött darabjaira.

★★★★★

ximix
A gém elérte a korlátozót amitől felemelkedett a segge és így sikeresen beékelte a híd és az aszfalt közé.

Rossz helyen van a korlátozó, sokkal visszább kellene lennie, hogy tudjon "szelektálni" anélkül, hogy a hidat sérülés érné.
Lekötve mennyire lehetett azt nem látni, de szerencséje is volt mert ha messzebb van a hídtól a korlátozó akkor az úttestre is dőlhetett volna a munkagép még nagyobb bajt okozva.

http://www.munkagepmonitor.hu/pdf/021625-4cl0j.pdf

Van trailer szállítási helyzete 3,12méter magas, ha a kerekein közlekedik akkor meg 6cm híján 4méter.
A híd meg alacsonyabb, mint a szabvány csak 3,8méter.
A gépkezelő is ludas lehetett akkor, mert ez ha jól látom nem a traileres pozíció, hacsak el nem nyomta híd, de nem hiszem.

sorler
Nem sokat ért a magasságkorlátozó.
sorler
desigo

ximix
Attól az egy rövid villantástól így elgurult a gyógyszer, jó valószínűleg az autó szeretett volna előbb előzni ami nem látszódik a felvételen, de a tgk. jelen esetben annyira azért nem tartotta fel, hogy ez indokolt legyen.

A villantás meg lehet csak önkéntes reflex volt tgk. sofőr részéről.<#hehe>
Amikor pl. két teherautó előzi egymást és az előző teherautó hátulsó része már elhaladt biztonságos távolságra az előzött járműtől,
akkor szoktak egyet, kettőt villantani az előzött járműből, hogy - "most már biztonságosan visszasorolhatsz"
Mivel a tükörből nem egyszerű pontosan megállapítani, hogy kb. 20 méterre mögötted mi történik, ahhoz kellő rutin kell,
plusz ha sokat skubizik hátra felé a sofőr és közben elől is történik valami váratlan esemény, akkor baj van.
A figyelem nagyon megoszlik, ilyenkor ha tükörben a képere kell szemmel fókuszálni, főleg ha az út miatt esetleg rezonál vagy este van, miközben előre haladsz, egymás megsegítésére alakult ki-e íratlan egyezmény.
Nappal is jól látod a tükörben ha bele villant a mögötted haladó és egy idő után már kialakul a kellő rutin is a tükörben látható arányokkal.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.04.01. 15:39:14
Tuvok
<#hehe>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

vizes
Neki is vérében van a vezetés.
véremben van a vezetés

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Alien69
Hol itt a gond? Nem tehet róla, Ő jól vezet! <#ijedt> Múltok a facen nekem ugrottak, mert egy másik agybarom száguldozót nem sirattam meg, sőt, kifejezetten nem tekintettem Embernek... Gondolom, a hasonló agybarmoknak nem tetszett... Pedig, csak annyi lenne, hogy semmi cicó, mehet a halottasházba, tárgyalás nélkül akasztás közben fejbe lőni.... <#nemtudom>

sorler
sorler
Biciklist gázolt egy részeg fiatal Szerencsen

"nem volt jogosítványa, ráadásul ivott is vezetés előtt, az autóról pedig hiányzott a rendszámtábla. A biciklis nő a balesetben súlyosan megsérült"

"A férfi ellen ittas vezetés miatt indult eljárás"

Ez szép <#fejvakaras>
Szabi
go home you are drunk.. <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Tuvok
Hát mi történt szegény GÁSÓTLOZŰT autóval ?

Caliph
a túlárazott borulós szar magyar tűzoltó 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

desigo

FrezeR
Videó

HALÁLOS BALESET DÉG KÖZELÉBEN

A rendelkezésre álló információk alapján 2020. március 20-án 16 óra környékén eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és egy kamion összeütközött a 64-es főúton Dég közelében - mondta el Csepely Balázs rendőrségi szóvivő. A kamion vezetője próbálta elkerülni a balesetet, teljesen lehúzódott az út szélére, de így sem sikerült, a kocsi frontálisan belecsapódott a kamionba. A balesetben az autót vezető 41 éves siófoki férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Utasa egy 38 éves szintén siófoki nő súlyosan megsérült.

Nohab
Világ: Nem lehet műalkotást csinálni egy tolatási balesetből.

Angol vasutasok:

cement

respect to the man in the ice cream van

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.