37132
-
-
https://twitter.com/i/status/1294945897747382275 -
:-( -
-
Nagy mázli volt minden téren,
Volt már pár hasonló helyzet, nem tudom mi lenne a jó eljárás, de ha kivilágítatlan roncs a a belső sávba áll akkor mi ha segítünk ne a szélsőbe álljunk meg, mert mindenki a belsőben akar, majd kikerülni minket és csatt.
Ilyenkor talán a jó megoldás az lehet, belsősávban megállni a roncs mögött, elakadásjelző, ködlámpa, utastér belsővilágítás, esetleg hátramenet a lényeg, hogy gyanút felkeltsd az érkezőben, hogy valami "nem oké"
Majd a sárga mellénybe beleugorni, és jöhet a többi, sérültek, mentő, elakadásjelző háromszög, zseblámpával, erős fényű mobillal körözni a többieknek nehogy beleszálljanak.
Ui: ahogy a másik fél megjegyzi ha kéznél lett volna a hölgynek a mellény/ek akkor lehet elkerülhető lett volna a baleset, mert egyértelmű, hogy valami baj van sőt a több mellény esetén a kivilágítatlanan autóra is tehetett volna párat.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.08.12. 14:01:22 -
nordan #35517 az ilyet elzárnám 2-3 évre -
elvileg innen jött,lett volna hely bőven lemenni jobbra balra,negyvennél..nyilván nem lett volna megdícsérve,mert a traki kap igy is de talán nem hal meg egy kislány és még a traki is talpon marad szerintem...meg sötétbe világító autó,elég jó kellett látszódni egy magas fülkés gépből
googe maps
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.11. 09:21:06 -
A traktorbalesetben elhunyt öt éves kislány esetéhez (YouTube komment) :
"Őszinte Részvétem a családnak!
Pár gondolat egy hozzáértőtől, azaz tőlem, aki ilyen gépeket javít és maga is traktorozik. A pótkocsi nem volt túlrakva, de ha túl is lett volna akkor a fékút nem 10m hanem 15m, 40km/h sebességnél. A gépen rég óta nem volt fék a közeli ismerősei szerint, elektronikának köze nincs a a traktor saját fékjéhez. Pont ennél a traktornál magán a traktoron a féknek meg kellett volna fogni. 100 illetve 150 métereket emleget, 40km/h sebességről meg lehet állni fokozat visszaváltással is. A sofőr egyértelműen elaludt, nincs ezen mit tagadni.
A jogosítványát elvették, de ugyanúgy traktorozik mintha mi sem történt volna.
Viszont már volt több balesete is, Szombathelyen egy idős hölgyet is elgázolt, ezért már kapott felfüggesztettet és szintúgy Szombathelyen több autót is meghúzott és mindezt traktorral!
Ebből mindenki vonja le a következtetést!"
-
Elütötte egy autó, de ez még semmi: ami ezután jött, egészen hihetetlen - videó -
ez ha jól tudom már régi de nagyon jó munka volt, figyelt a gyalogosokra, lassított ahol kellett de szépen beérte a kisköcsögöket -
Így kell ezt....
Volt vér a pucájában a rendőrnek :) -
-
Egy forgótáras változattal pik-pakk szétlehetne kapni egy autót :) -
Meglehet... -
Főleg, mert ugye pont Nekik kellett volna emlékezniük, hogy pl ilyen anyagból csinálták a terroristáik a bombák egy részét!
-
Az árnyék tévesztett meg, a közeli képen is furcsán dőlve áll a többi épülethez képest. Az valójában a gabonasiló hátsó fala. -
Bebut #35506 Hogy mi van? Ha arra gondolsz amire én, akkor az nem feküdt. Hogyan feküdt volna már? :D Rég olvastam ekkora baromságot. A többi oké.
Utoljára szerkesztette: Bebut, 2020.08.06. 17:15:20 -
További előtte-utána képek és némi (hadi)technikai elemzés is.
Szóval az a fal, ami áll a képen, valójában feküdt és a legfontosabb libanoni gabonasiló része volt. -
nordan #35504 arra tippelnék..........szép körülmények között tárolták a cuccost -
Ez mi? Előtte/utána fotó? -
-
Persze, könnyen beszélek karosszékből, de google maps szerint (látszólag) elég jól belátható az EGYENES út szakasz... Persze, ha nem figyel, és gyorsabban is megy a kelleténél, tuti mindegy, mennyi táblát raknak ki...
-
nordan #35500 rengeteg sérült lesz az üvegek miatt -
Elég jó helyre rakták a raktárat... közvetlen a város szélére
-
Nem semmi, remélem eltudtak menekülni azért a közeléből páran, mert ez betette az ajtót rendesen.
YT találatok -
Utoljára szerkesztette: sorler, 2020.08.04. 20:16:33 -
Halálos baleset történt a Novaji-patak hídjánál
videó
Utoljára szerkesztette: sorler, 2020.08.02. 22:25:58 -
Valahol Romániában
-
Én azt se értem, miből gondolja bárki is (azaz miért oly ostoba), hogy azt hiszi, hogy ha "eltiltják a vezetéstől", az bármit is befolyásolt volna??? Mintha emberek nem vezetnének jogsi nélkül! Eltiltják, NO ÉS???? Az égvilágon semmi se változna. Lehet, akkor is kimenne huzatni a mocit, vagy ha véletlenül (de ugye ez kizárt) mégis megemberelné magát, akkor legközelebb nem előzne szabálytalanul?
De. kb olyan, mint a BMW-t irányjelzőzni. Igen, láttam már olyat, persze.... De, nem irányjelzőzni kb 95%-ban. :-) -
Tragédia a XI. kerületben: a hatodikról zuhant rá egy édesanyára az ablakból kiesett férfi
-
nordan #35492 https://hegylakok.hu/2020/07/olvasoi-jobban-jart-volna-a-motoros-ha-eltiltjak-a-vezetestol/
na itt van amiről pár hete beszéltünk.....kinéz az autós,hogy mehet-e a főútra.....tiszta a terep majd a semmiből / autó mögül/ húz egy kövéret a motoros, szempillantás alatt 100+ ra gyorsul és telibeveri a szabályosan kikanyaradó autóst.....és megy is a kórházba/szerencséjére nem a temetőbe -
Ez még tavaly volt:
A menetszél szippanthatta be a vonat alá a peronon álló utast tegnap Zuglóban -
jesszusom
gondolom csak 1 percre nem figyelt rá. -
n003 #35489 nem baleset de.. -
Lehet, hogy a sofőr alkohol vagy drog hatása alatt állt.
-
Ha tippelnem kéne amolyan diszkó baleset, állítólag részegen versenyeztek.
5 halott és 5-en kerültek kórházba.
gugli fordítós link
Ui: tovább olvasva látom, közben megtaláltad -
nordan #35486 jaja 200+ ra saccoltam én is, eszméletlen gyors tembóban csattantak -
Hozzászólásokban írták még, hogy Dagesztánban történt, részegek voltak, és a főkolomposnak akkor már egy ideje jogsija sem volt, mert elvették. A balesetben négyen haltak meg (a fickó is) és hatan kerültek kórházba. A csattanáskor a bal alulról érkező autó 200-al ment. -
Ez még tegnap délután volt a Hungárián, ezért nem járt a villamos. Érdekes, hogy rögtön bilincsbe raktak valakit. -
Nekem úgy tűnik, két páros versenyzett egymásról nem tudva és az élen állók pont telibe trafálták egymást. A két autó gyak. atomjaira szakadt, csak az alvázból látszott pár maradvány, meg a másik két kocsi is csúnyán összetört. Az a fehér úszta meg legjobban, ami a végén talán menekülni próbált még, de nincs meg a videó folytatása, hogy sikerült-e nekik.