Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
Nincs benne crash, csak majdnem.

Piroson át, záróvonal, gyalogos, stb.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
Na ez a csávó sem gyenge

5 személlyel nem gyenge.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

desigo
desigo
bency
Akkor már igen...de reméljük nem fog😛

:) Semmi okosság :P

w77d
ha meg balesetet okoz, akkor már késõ...

bency
Szerintem szándékosan csinálta:S Ha igy vágja hadd csinálja ,ameddig nem okoz balesetet nincs gond😛

:) Semmi okosság :P

broman191
Ha csapatni akart akkor FAIL. Bár nehéz eldönteni mi akart ez a mutatvány lenni... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

exTrem
Egyetemi sulis társam, ismertem .... Ma lesz a csendes megemlékezés az egyetemen. link

bboyatty
WTF??? Ez szándékos volt??? Ha igen akkor normális ez az ember?<#ijedt>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

set36dyrf
annyira elhúzta a feltöltõ a videót, hogy vártam esetleg még valaki becsapódik e <#nevetes1>

http://allamadossag.net78.net/

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Audi TDI
Az gyönyörû bukfenc volt <#wilting>
cement

respect to the man in the ice cream van

bertino
bazki, rendesen belefekudt a kesbe.
mondjuk maganak koszonheti.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
a rend õrei segítenek 😄

desigo
Kapcsoljátok be erre a videora a hoesést 😄

Ilyet sem láttatok még 😄

set36dyrf
ilyenkor ruszki módra kiszállás, kirángatni a kocsiból vagy valami. ok nélkül mi a faszt mutogat...

Pár órával ezelõtt vezetek szépen haza és átmentem egy csomóponton. Jobb oldalamról a gyorsítósávból úgy jött ki elém egy Taxis egy Opel Zafirával,hogy majdnem felborult,én fékeztem veszettül az meg még mutogatott is. Következõ lámpánál utolértem,beálltam mellé,lehúztam az ablakot,aztán kérdeztem,hogy nagyon sietsz b*zdmeg? És még nekiállt ott nekem pattogni,meg mutogatni meg én fogjam be a pofámat. Fúú,de felhúzott...

Mikor zöldre váltott a lámpa kicsit odatapostam neki,aztán centik híjján ráhúztam a kormányt és otthagytam. Faszkalap meg két kerékkel felment a padkára.

Rohadjon meg az ilyen. Nem jellemzõ rám az agresszió pláne nem vezetés közben,de ez a tirpák nagyon felhúzott.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Benel
Nem kellene ezeket a Lambokat visszahívni vagy valami? Vagy bejön a cégnek hogy mindegyik elég egy idõ múlva? 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Biztos azért nyertek, mert jó volt hátul a gumi hõmérséklete<#idiota>

desigo
brutálisak ahogy kinéz <#shakehead>
SimaSuna
mostanában sok Gallardo lángra csap....
bosco05
hát azt a vaskorlátocskát tízzel is kiviszi egy suzuki is 😄
desigo
Prágában kigyulladt egy Gallardo

desigo
Mûanyag lesz az...
Gondolom a lökhárító nem fémbõl van. Vagy de? <#miaz>

desigo
Felsõ vette hátulja papírból van?
Neeee....<#zavart2><#rinya>

set36dyrf
😄 az utolsóhoz még van egy atlantai verzió
megmondom frankón, én az usaban lennék rendõr szívesen, az ehhez hasonló "autókázások" nagy élmények lennének nekem 😉

set36dyrf
rég óta megy már amerikában egy sorozat, az a címe hogy Cops, most augusztusban kezdték el a season 24 -et, lényegében real life bemutatja az amerikai rendõrség munkáját szerte az usa államaiban, semmi sincs megjátszva minden éles.

én is mostanában találtam rá a youtubeon, gondoltam elkezdem nézni a season 23 -at, eddig a lejárt jogosítványtól kezdve a családon belüli erõszakon át az üldözésekig, kommandós akciókig volt sokminden, és sok esetben tényleg durva az eljárás a gyanúsítottak ellen, de azt kell mondjam hogy a rendõrök munkájukat végzik, és jól végzik.

persze vannak a youtubeon videók mikor egy csapat rendör elkezdi rugdosni a földönfekvõ gyanúsítottat, ilyet eddig a sorozatban még nem láttam, de az szerintem ritka túlkapás, és szerintem is túlzás, de viszont amit eddig leszûrtem az az, hogy amerikában az alapelv, hogy akivel szemben rendõri intézkedés folyik az egy veszélyforrás. tehát bármikor elõránthat eldugott fegyvert, vagy bármit amivel a rendõrök vagy mások testi épségét veszélyeztetheti, tehát az erõszakosság alkalmazása inkább a kiszámíthatatlanabb viselkedésû emberekkel szemben érvényesül, vagy pedig ha a gyanúsított menekülni akar, menekülni meg hát ugye senki nem menekül ok nélkül 😄

pajti
"Szakértõi becslések szerint ez azt jelenti, hogy a kötelezõ biztosítás díja akár a négyszeresére is emelkedhet"
<#violent> <#boxer><#falbav><#duma><#shakehead>....

SimaSuna
nincs. különvilág.
tuti új szülinapot fognak ünnepelni..
ügyeske
alsógatyóban .. gondolom a 100 az kb a végsebessége lehet egy tahoe-nak?! amúgy amiknál nincs olyan hogy jobbratarts?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Baleseti adó drágítja a biztosítást

semmi extra,kormányunk n+1-ik adója
Effe88
na majd 3kval nõtt a kötelezõm negyedévente a baleseti adó miatt
ez amúgy mit takar???valaki vázolja már fel nekem ez kimaradt😄😄

Hát igen... túl lassan közlekedni épp olyan veszélyes mint túl gyorsan... illendõ volna megtalálni az aranyközéputat...
gordon 24
Nem igazán a sebbeség határral van a bajom. Mert ugye az autópályákon minimum 70 az elõírt. Tehát ha 100 al megy nem sért szabályt.. De ugye a 3 sávot úgy kell használni, hogy ha Jobb szélsõ sávban nincs senki, akkor abban kell haladni hiszen a jobbra tartási kötelezettség él.. Ha ebben a sávban van egy elõzendõ jármû, akkor megyünk a középsõbe elõzni, ha megelõztük vissza térünk.. Ha az éppen elözõ autónál érkezik egy gyorsabb mehet a 3 dik sávba, megelõzte neki is vissza kell menni 2-t a jobb szélsõbe, és így tovább..

Tehát ha van egy porsche cayane-ünk akkor sem mehetünk 200 al a bal szélsõ sávban Balatontól Pestig.. Illetve ha van egy Suzuki Ignisunk azzal sem mehetünk 100 al középen Székesfehérvártól Pestig.. Mindenkire érvényes, és kötelezõ a jobbra tartási kötelezettség.. Tehát ha jobb szélül nincs senki le kell menni, és nem kurva anyázni, ha megérkezek és levillogom a gecibe::😄D

Downhill!!

gordon 24
Igen!Ezt kellene csinálni az összes m7-esen a középsõ sávban megyek 100-al (középsõ sáv bérletet vásárlókkal) típusú emberkével...

Illetve kamerát a pálya fölé, és 50000ft/ jobbra tartási kötelezettségre szarok:😄

Downhill!!

Azt hiszem én sem tudnám jobban megfogalmazni... egyetértek.... <#eljen>
set36dyrf
amerikában olyan szinteket ért már el a bûnözés, hogy a magyar finomkodással ott nem érnének el semmit, ezért kell az agresszió, és a folyamatosan fejlesztett és újabbnál újabb eszközökkel ellátott rendõrség, sûrûn rendõrállamnak is nevezik ami ott megy, és sajnos sok a túlkapás is. a bûnözõk nagy százaléka meg hát egyértelmû hogy fekete, az viszont érdekes hogy a behurcolt rabszolgák leszármazottai szóval nem lehet õket bevándorlóknak nevezni, európában is alakul az amerikai helyzet, viszont itt a bevándorlók által, mindenesetre magyarország szerintem európában is egyedülálló... nem kicsi a bûnözés, a cigányok azt csinálnak amit akarnak, 20-30 amerikai kollégával a bolyban szerintem 1 hét alatt rend lenne az országban...

Willi Betz
Lehet itthon is így kéne egy-két patkánnyal. De itthon csak a finomkodás megy,mert fél a rendõr,hogy meghurcolják,ha olyat tesz...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

set36dyrf
ez nem baleset, poénnak beszúrom ha nem vagytok ellene 😄