Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amikor már ötödik sebességben 80-nál villogott a kipörgésgátló onnantól durván visszavettem a tempóból.

Gödöllõ, 2011. december 24. Rendõrök helyszínelnek az M31-es autóúton Gödöllõ közelében, miután egy megkülönböztetõ jelzést használó álló rendõrautónak ütközött hátulról egy személygépkocsi.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Én sem autózok többet,de megítélésem szerint jól vezetek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Downhill!!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Gratulálok neki, ezzel sokaknak szép karácsonyt intézett el... (gondolok itt a szeretteire, meg a mozdonyvezetõre aki végignézte)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Én az országot járom tudnék mesélni.. Akkora suttyúk vidéken is legalább mint itthon.. Sõt ehhez még a legtöbb egy béna fasz is. Azt se tudja mit csinál.. Szóval nem kéne általánosítani..
Downhill!!
Pestiek köcsög parasztok, neked is annak kell lenni, ha érvényesülni akarsz a városi tömegbe.
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
Tegnap majdnem belémjöttet a körforgalomba, körbe se nézett csak begurult elém, ha fél seccel késõbb satuzok nekicsúszok...
Most látom hogy a busz indexel 10en nem engedik el, lassítok megállok, erre valaki dudál mögöttem, és látom hogy kurva anyázik... kiszállok megkérdezem mi a fasz baja van, erre valamit ott papogott... döbbenet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Felvételt beadni rendõrségnek, Astrásnak kiszabni 200 ezres bírságot, jogsiját elvenni egy évre...
ugye nem kell elokoskodnom, hogy a Kresz kimondja, ha megállnak melletted, vagy elõtted zebrán, nem kerülheted ki csak ha meggyõzõdtél arról, hogy nem veszélyeztetsz vele senkit.
És ez veszélyesebb, mintha autópályán 200-al mész egy arra alkalmas autóval.-Õket mégis elítélik, meg csúnyán néznek rá.
Városba bezzeg mindenki keménykedik, fõleg ha olyan autóval vagyok... megyek 45-el az A8-al de köcsög suzukis csakazért is rámnyomja a dudát meg lámpánál keménykedik. Autópályán meg mindenki 90-100 al akar haladni.
milyen köcsög vagyok én, aki rávillog, hogy nem kéne 5 percig elõzni 95-el a kamionsort....
na jó ez már nem ide tartozik...
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
1-2 óra és kikerül a többi kép is lánglovagokra (rendes minõségben)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Opel Movano 2.8DTi
Szégyellem magam,hogy nem ismertem fel elsõre 😞