Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Akkor fordítva,tök mindegy.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

bosco05
Nem fordítva? <#fejvakaras>
Willi Betz
Ráadásul egy Dodge-ba ment bele egy Ford<#nevetes1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

desigo
Durván le volt itt Gödöllõn fagyva reggel 6 körül.
Amikor már ötödik sebességben 80-nál villogott a kipörgésgátló onnantól durván visszavettem a tempóból.

Állitolag éppen igazoltattak egy autost amikor hátulrol belerohant a rendorauto egy másik auto!

Adaaam
Neked is! google képkeresõ? 😊

everything's better with music

Itt van amerika!

Gödöllõ, 2011. december 24. Rendõrök helyszínelnek az M31-es autóúton Gödöllõ közelében, miután egy megkülönböztetõ jelzést használó álló rendõrautónak ütközött hátulról egy személygépkocsi.

desigo
Boldog karácsonyt !

bannerben lévõ autó 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Aki csak hetente kétszer-háromszor autózik azzal mi a gond?
Én sem autózok többet,de megítélésem szerint jól vezetek.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SötétBarom
Vidéki hetentekétszerautózom lövésem nincs mi zajlik arcokat ütném rúgnám.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gordon 24
Ez nem így van..😄 Mondom tudnék mesélni.. Amióta ennél a cégnél vagyok kb 360000km van bennem, ország járásból:😄 Szóval én tudom mi zajlik az utakon.. Pesten kicsit eröszakosabb a dolog ez tény, de azért a zöme eléggé tudja mit csinál. Vidéken kicsit nyugodtabb, viszont sokkal, több az olyan aki önmagában veszélyes. Nem tudja kezelni az autót. Azt se tudja mit csinál, egyszóval sokkal veszélyesebb mint az aki kicsit agresszívabban fogja fel a dolgokat.. Hozzá teszem, én is ebbe a kategóriába tartozom, mert ugye nekem van 8 órám arra, hogy kb 600km-et leautóztak, és az ehhez tartozó 11-12 címet megoldjam:😄 Tehát nincs idõm tökölni meg megvárni azt, hogy papóka elmenjen a Tescoba:😄 (már ha érted mire gondolok:😄)

Downhill!!

milk4
Így karácsony elõtt:/

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

v43 001
Pár órája Vértesszõlõsnél gázolt egy vonat. A csávó lazán kifeküdt a vonat elé, öngyilkos volt.
Gratulálok neki, ezzel sokaknak szép karácsonyt intézett el... (gondolok itt a szeretteire, meg a mozdonyvezetõre aki végignézte)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

SimaSuna
Totti5
Dorog volt😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Dehogynem fogok én! És ebbõl nem adok! 😊. Én Bosconak is megmondtam, amíg Csepelre be nem értünk. Amúgy jól fogalmazol. UGYANANNYI SUTTYÓ VAN VIDÉKEN ÖSSZESEN, mint Pesten 😊))). Ezzel egyetértek! 😊))

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ja,meg Kecskemétet. Közlekedési szempontból utálom õket természetesen,egyébként semmi bajom velük,jó helyek. 😊

Mifelénk is vannak ilyenek,pedig elég messze vagyok Pesttõl. Én személy szerint Debrecent utálom a legjobban.

gordon 24
Mer vidéken nem ilyenek??..:😄
Én az országot járom tudnék mesélni.. Akkora suttyúk vidéken is legalább mint itthon.. Sõt ehhez még a legtöbb egy béna fasz is. Azt se tudja mit csinál.. Szóval nem kéne általánosítani..

Downhill!!

atiho
Pesten nem szabad kiengedni, elengedni senkit, mert rosszul jársz.
Pestiek köcsög parasztok, neked is annak kell lenni, ha érvényesülni akarsz a városi tömegbe.

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

set36dyrf
<#hehe>

http://allamadossag.net78.net/

Totti5
Mi van a levegõben???

Tegnap majdnem belémjöttet a körforgalomba, körbe se nézett csak begurult elém, ha fél seccel késõbb satuzok nekicsúszok...

Most látom hogy a busz indexel 10en nem engedik el, lassítok megállok, erre valaki dudál mögöttem, és látom hogy kurva anyázik... kiszállok megkérdezem mi a fasz baja van, erre valamit ott papogott... döbbenet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
De hát ahogy Palik mondaná ez "ÉÉÉÉÉÉÉÉLET VESZÉÉÉÉLYES" 😉

bosco05
Ma cseréltem ki az izzót és téli a gumim, le lett cserélve már több mint egy hónapja 😊 Kicsit kínai, de téli 😄 A nyári legalább Barum 😊 Az tapad is még esõben is 😉
Ulvar
Azzal a félig égõ fényszóróval, az isten tudja milyen márkájú kopott...azt se tudni nyári vagy téli gumiddal ééés még sorolhatnám 😄DDD. Egy élmény melletted ülni Boci Pesten. Vagyis...bocs, én vagyok vidéki 😄

bosco05
én dudáló köcsög suzukis vagyok, de pályán is megyek 150-et 😄 pesten tessék 70-el menni és nem feltartani a forgalmat 😛
atiho
Gyönyörû....
Felvételt beadni rendõrségnek, Astrásnak kiszabni 200 ezres bírságot, jogsiját elvenni egy évre...
ugye nem kell elokoskodnom, hogy a Kresz kimondja, ha megállnak melletted, vagy elõtted zebrán, nem kerülheted ki csak ha meggyõzõdtél arról, hogy nem veszélyeztetsz vele senkit.

És ez veszélyesebb, mintha autópályán 200-al mész egy arra alkalmas autóval.-Õket mégis elítélik, meg csúnyán néznek rá.
Városba bezzeg mindenki keménykedik, fõleg ha olyan autóval vagyok... megyek 45-el az A8-al de köcsög suzukis csakazért is rámnyomja a dudát meg lámpánál keménykedik. Autópályán meg mindenki 90-100 al akar haladni.
milyen köcsög vagyok én, aki rávillog, hogy nem kéne 5 percig elõzni 95-el a kamionsort....

na jó ez már nem ide tartozik...

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

mi a fene lehetett délután az üllõin a 19kerbe ? 😄

pajti
Nem tudom, de le a kalappal elõtte..<#eljen>

ezt a #*39-re akartam

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

idegei rendben vannak anyukának 😄D lehet mindennapos dolog!?

pajti

pajti

pajti
szemét kamikaze pilóta..<#duma>

tuzfal3
Akkor mi van ha egy ilyen balesetezik?

Opel Movano 2.8DTi

Máté94
Valaki szépen kifejelte a szélvédõt...
<#sir>

desigo
Audi R8
Florida

haver most küldte
1-2 óra és kikerül a többi kép is lánglovagokra (rendes minõségben)

biztos lassan és óvatosan ment 😮

milk4
Dekecc 😄DDDD Mekkorák tudnak lenni ezek az oroszok 😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tuzfal3
Azért ez az égés nem? 😄 Amikor kiszállsz hogy megagyalj valamit,és el kell hogy kullogj mer rájössz hogy nem vagy más mint egy balfasz 😄

Opel Movano 2.8DTi

Jó,már utólag mondták nekem is hogy Õ az.

Szégyellem magam,hogy nem ismertem fel elsõre 😞