Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kint megveszel pár kartonnal 150 ft/darab áron, itt elpasszolod 400-ér.
Közbe telenyomod az átalakított 150 literes tankot ukrán gázolajjal, 120 litert eladsz, többivel fordulsz 1 hét múlva újra, mivel rögzítik a km állást határátlépéskor.
na meg féláron bevásárolsz a családnak, mert kint olcsóbb a cukor, cukorka, energiaital, sõt minden majdnem feleannyi.
Csak magyar zsaruk nagyon köcsögök.
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
Két sérülést és tetemes anyagi kárt okozott a cigicsempész Tiszanagyfalunál
Árokba csúszott a menekülõ csempész
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

everything's better with music
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
De autót se vennék tõlle :D:D Sok ugratától mit kap az a felfüggesztés :D
Ha neked ez tetszik, remélem a büdös életben nem kapsz jogsit. Így is élet veszély ami van az utakon nem kell még 1 ilyen idióta..
Downhill!!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Soroljam?
meg hát nem volt baleset, az nem az, hogy majdnem volt, nekem is voltak merész helyzeteim, de annyit mondok utána, fõleg ha a barátnõm ült mellettem, kicsit megúszik kanyarba 120 nál és majdnem kinyíram magunkat: "hát igazad van, nem sokon múllott." :D
De hát most mit lehet tenni, ha az emberbõl elõjön az állat.
"de megcsúszott" ?? nekem úgy tûnt beomlott alatta az út de lehet rosszul láttam :|
.. úgylátom olcsó arrafelé az élet :(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Piroson át, záróvonal, gyalogos, stb.
:) Semmi okosság :P
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!