37099
-
#35569 Megérkezett a hidegfront és van akikre ez hatással van.
A meteorológiában általában csak ennyit mondanak, de aki érzékeny rá arra álmosító hátasa van,
ha nem is alszanak el vezetés közben, de a lecsökken a figyelőképesség és reflexek is romlanak.
Pl Én is érzem magamon, szerencsémre vezetés közben nem alszom el, még utasként sem tudok aludni, csak ha áll az autó és akkor is vízszintesen.
Ami még érdekes, hogy én ilyenkor csak a hideg levegőt eresztem magamra, nálam ez segít, de sok ismerősöm van aki kellemes meleget csinál a kocsiban meg is szoktam kérdezni, hogy "lefekvéshez készülsz ?"
Általában mindenkinél van egy képlet amikor a fáradság és a hőfok együtt áll és ott helyben eltudna aludni, ebből a képletből a hőfokkal tudunk játszani. -
#35568 Én nem tudom mi van ma...
Durva baleset Ecseren
-
#35567 Ez a mai nap eddig...
Mint azt korábban megírtuk, halálos baleset történt pénteken délután, Városlőd térségében a 8-as számú főúton. Bakler Zoltán rendőr őrnagy, közlekedésrendészeti osztályvezető - helyettes elmondta, a rendelkezésre álló adatok alapján egy Volkswagen típusú személyautó egy járműszerelvény előzésébe kezdett, amikor szemből a belső sávban érkezett egy autó. Az első autónak még sikerült elrántani a kormányt, így elkerülte az ütközést, azonban a mellette haladó, azonos irányba haladó autóval érintőlegesen ütközött. A Veszprém irányába másodikként közlekedő Opel típusú kisteherautó félfrontálisan ütközött a szabálytalanul előző kocsival, majd miután a Volkswagen megpördült, a harmadikként, szintén Veszprém irányába haladó Audi típusú gépkocsival frontálisan ütközött. Az Audiban hátul ülő 55 éves ajkai nő, valamint az Opelt vezető 31 éves veszprémi férfi olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A Volkswagent vezető 46 éves káptalanfai nő és hátul ülő két tizennégy év körüli gyermek megsérült a balesetben. A mentők összesen öt sérültet láttak el, közülük egy életveszélyes, kettő súlyos és két könnyű sérült volt. Őket két mentőhelikopterrel és több mentőautóval kórházba szállították. A helyszínen az ajkai és a veszprémi hivatásos tűzoltók dolgoztak, akik feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki az egyik kocsi sofőrjét, valamint az elhunyt személyt is. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2020.09.25. 19:47:51 -
#35566 Öt kamion ütközött az M70-es autópályán
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2020.09.25. 17:05:34 -
-
#35564 -
nordan #35563 gyerekek ilyen cégnél nem szabad melózni! Az első után hogy szólsz és nem cseréli el kell jönni! -
nordan #35562 hú baszki ez nagyon kemény és nem igazán tudsz tenni ellene......az új gumi is robbanhat -
#35561 Érdekes, én is írtam csak kitöröltem, de hasonló a tartalma.
Ismertem ilyen "halogatós" főnököt az első kerekeim már lekoptak és elérték a jelző szintjét, hiába szóltam többször majd a hétvégén, majd a jövőhetén...ect., aztán jött pár hét amikor sok távolsági fuvarom volt és oldatták az üzemanyag pénzt előre, amiből sebesség csökkentéssel, amúgy is szar a gumi hova száguldozzak és tojáspedál technológiával megspóroltam az egyik gumi árát, majd a másikat meg saját zsebből én kifizettem és be a gumishoz.
A főnök aztán később kifizette, persze egy 3,5-es más tészta, mint egy kamion.
-
#35560 egyik jóbarátom apja kamionozott nagyon sokáig, és rengeteget mesélt
nem a nagy, ismert logisztikai cégeknek dolgozott, hanem kisebb fuvarozó vállalkozásoknak, akiknek 5-10 kamionja volt. mivel a kamiont a cég adja, a sofőr alkalmazott, a cégnek kötelessége műszakilag kifogástalan, biztonságos járműveket biztosítania, de ez kurvára nem történik meg.
a főnök (tulaj) mindenen spórol, részben kapzsiságból, de részben azért mert muszáj is neki hiszen másképp nem tud versenyképes áron szállítani és senki nem fogja felbérelni. ez ahhoz vezet, hogy a kamionok öregek, okosban vannak leműszakiztatva, és lóg a belük.
azért mondott fel az egyik helyen, mert a főnököt nem érdekelte, hogy az első féktárcsákból az egyik konkrétan el volt repedve. amikor jelezte, hogy ezzel ő nem hajlandó útnak indulni NÉMETORSZÁGBA és vissza, kilépett mert nem voltak hajlandóak neki javítani, vagy egy másik, jó teherautót adni. -
#35559 Ha valamire érdemes költeni egy teherautón az az első kerék gumija, érdemes akár idő előtt lecserélni ha elér egy bizonyos életkort még ha a recéje jó is.
Persze ha rászalad valami tárgyra vagy valahol máshol megsértette a gumit az ellen nincs orvosság, de jobb az ember lelkiismerete, ha nem azért okozol balesetet, mert öreg volt az első kerék.
-
#35558 Szerencsétlenek mennének dolgozni erre ezt kapják.A kamion gumija nem lehetett túl jó állapotban.
Nem lehet ilyet kivédeni :( -
#35557 Halálos baleset: Kamion és kisteherautó ütközött frontálisan az 53-as főúton
-
#35556 A tegnapi balesethez:
-
nordan #35555 81 éves sofőr............a jókurva anyját a házi orosának is! MEG KELLENE BASZNI AZ ÖSSZES HÁZIORVOST AKI ILYENEKNEK JOGSIT AD!!! -
#35554 Felesége halálát okozta a hatalmas butaságot elkövető idős sofőr
Forró vízzel teli gödörbe zuhant egy Lada, a kocsi utasai élve megfőttek
Horrorbaleset az autópályán: miszlikbe szakadt egy Mercedes, a sofőr szörnyethalt
-
#35553 Halálos baleset történt Zalaegerszeg és Egervár között
-
#35552 -
#35551 -
#35550 Kanada
Már másodszor vágja el valaki a gondola kábelét
New Westminster Pier Fire
Közel 60 káliumot szállító vonatszerelvény siklott ki.
-----------------------------------
-
#35549 Valószínűleg meg is történik, a pick up megy a bontóba, a jogsi minimum egy évre bevonják, xxxxxx bírság, és újra kell vizsgáznia valószínűleg egy év után.
De még ott van az emberi tényező is pl egy idős ismerősöm akit hátulról telibe találtak, vagy 10 éve végleg lerakta az autót, azóta tömeg közlekedik vagy ha szállítani kell fizet a fuvarosnak, városban ez könnyebb az igaz.
Nagyon megbűnhődsz, ha ittasan vezetsz
totalcar cikk 2015
"Van, akit a sokadik útja után kapnak el, másnak egy alkalom is elég ittasan a kormány mögött, hogy egy csoportbeszélgetésen találja magát. Jogosítvány nélkül, néhány százezer forinttal szegényebben. " -
#35548 Igen ilyen "utolsó másodpercben került elém"-re nincs orvosság.
A videón nem látszódik, de a tgk már így is félig az "árokban" volt az ütközéspillanatában, mire megállt meg már teljesen
-
#35547 Mondjuk azért annak az autónak a vezetője aki neki ment a Pick-upnak érdemelne egy kurva nagy tapsot, sőt talán még egy kitüntetést is. Ha nem oda húzza ahova, a Pick Up utasainak, de kb nekik is végük. Itt jön ki az, hogy ki ügyes ki nem. Baromi jól lereagálta és igazán ügyes volt. A Pick-upos meg egy fasz... -
nordan #35546 jogosítványt azonnal örökre elvenni! -
#35545 Itt elég egy pillanatra lenézni a telefonra vagy bárhova és már a másik sávba kerül az autós.
Szegény lány :(
A teherautó sofőrnek se lehet egyszerű ma elaludnia... -
#35544 Az autoban (allitolag) 2 felnot es 4(!) gyerek utazott, nem lett bajuk.
Mennyit kap a pickup-os? 10E Ft szabalysertesert?!? Lenyegeben "gyilkossagi kiserlet", ami majdnem osszejottt. -
#35543 Halálos baleset Sajtoskálnál -
#35542 -
nordan #35541 arab............az nem fehér cigány -
nordan #35540 "fiatalember" meg "kábítószer hatása alatt állt" cikkírókat 2 hétre száműzném egy cigánytelepre vagy egy feka gettóba párizs legdurvább kerületébe..........rohadtul idegesítő,hogy ezekekkel csökkentik a felelősségét a bűnözőknek! -
#35539 A szokasos: az ottani feher cigany. -
#35538 Hatalmas üldözés lett a vége a látszólag egyszerű ügynek, a 17 éves sofőr nem véletlenül akart meglépni a rendőrök elől. -
#35537 13 parkoló autónak ütközött egy Audi R8, ami végül kettészakadt
-
#35536 Milyen sokat pattogott még a kerék... -
#35535 -
#35534 szerencsétlenek :(
RIP -
#35533 -
#35532 Buszmegállóba csapódott egy kisbusz Nyársapátnál, meghalt egy gyerek és egy nő
-
#35531 Nézegetve a csatorna többi videóját, szegény Kronbacher sofőrökre rájárt a rúd.
A kamion kigyulladt, az eltakarítás után még újra is aszfaltoztak, nem semmi.
Volt egy nagy tartály ami az év elején szállítás közben felborult,
itt a videó a talpra állításáról.
-