37099
-
nordan #35609 ki gondolta volna....."fiatalember" drogozás és no jogsi....
-
nordan #35608 svéd? -
#35607 Police.hu link
Jogsi nélkül, bedrogozva, 23 évesen -
#35606 -
#35605 Rallymatyinak nem adta ki
Én motorozok is az autózás mellett és nem értem, hogy valaki hogy lehet olyan felelőtlen, hogy nem csatolja be a sisakját, szerencséje hogy nem lett baja
-
#35604 Targoncás vs polcrendszer
"Saint Louis, Brazília.
Egy áruház alkalmazottja (látszólag a targonca kezelője) megrongálta az állványt, dominóhatás volt,"
1 halott, 8 sebesült
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.06. 23:47:22 -
#35603 -
#35602 szerintem ezt láttam egy hete, első kerületben a csap utcán jött mögöttem egy piros 812 kétlem, hogy sok rohangálna belőle Mo-n úgyhogy valszleg ez volt az. RIP. -
#35601 csávókám nagyot kapott a kaputól -
#35600 Hmm "Anyunak" kellet a kocsi a műkörmöshöz vagy nem tudom mi volt az indok, de kicsit túltolta.
-
#35599 "'Drunk' woman slams her BMW into a boulder at 100mph at 2am,
flies through the air and then gets out acting like 'nothing happened'"
dailymail link
-
#35598 :) Jó volt. Mosolyogtam egy jót amikor a golfos hölgy, pont a gyorsasági végén hagyta el a pályát. -
#35597 Durván összetört egy méregdrága Ferrari az M3-ason
-
#35596 -
Bebut #35595 Pont ezt akartam írni, ha a fékkel kezdett volna, akkor lehet nem megy be mellé, plusz több időt ad az öregnek is észrevennie őt. Ha jól tudom 130 felett már osztott felelősség van egy balesetnél, akkor is ha te vagy a vétlen fél. Szóval eléggé beszívta. -
#35594 A német autópálya szabályok miatt akár nagy sebességkülönbség is kialakulhat a két egymás mellett haladó sávban,
ami sokkal nagyobb figyelmet igényel, mint a 130km/h max autópályákon.
Ahogy Dodor is mondja ilyen nagy sebességnél ha xx méteren belül történik valami előtted az már megtörténik veled.
YT link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.01. 20:33:02 -
#35593 De azert a villagos volt az elso, nem a gazelvetel vagy a fek. -
#35592 szerencsésen megúszták, észnél volt a golfos -
#35591 "nekem meg semmi bajom nem lett"
ez azért üt a végén -
nordan #35590 holy shit
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.10.01. 14:44:11 -
#35589 Fogház wiki link
"A fogház Magyarországon a főbüntetésként kiszabott szabadságvesztés legenyhébb végrehajtási módja."
"A fogházban az elítélt
rövid tartamú eltávozása engedélyezhető,
külső munkában részt vehet,
életrendje részben meghatározott,
szabad idejét belátása szerint használhatja fel,
a büntetés-végrehajtási intézet területén szabadon járhat."
Börtön wiki link
Fegyház wiki link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.01. 11:52:36 -
#35588 Dehogyis is. Ő vígan éli az életét, bár pont most ítélték el 4 évre, fellebezett és még gondolom jó sokáig nem lesz ítélet, addig meg szabadlábon lesz vagy házi őrizetben max. Szívbeteg, úgyhogy még amelett, hogy pitiáner büntetéssel meg fogja úszni (még a 4 év is annak számít szvsz) a mi befizetett TB-nkből jár a Városmajori Szívklínikára szív MR vizsgálatra meg satöbbi. Én a humánus bánásmód híve vagyok, és mindenki aki egyszer-kétszer megbotlik megérdemli az újrakezdés esélyét, de ez a senkiházi egész életében bűnöző volt, törvényen felülinek gondolja magát és egy percre sem érződik rajta semelyik interjújában, hogy valamit megbánt volna, vagy egyáltalán komolyan venné az egészet, színészkedik meg kifogásokat keres mindenre. Ez az ember nem érdemli meg, hogy adófizetői pénzből börtönben éljen akár egy napot is, úgyhogy csak le kéne lőni mint egy beteg lovat.
https://24.hu/belfold/2020/09/30/m-richard-dozsa-gyorgy-uti-baleset-itelet-csaladi-reakcio/ -
nordan #35587 Ricsiről is lesz ilyen videó? -
#35586 -
nordan #35585 a bíróságról haza már ő vezetett.....mennyire szarja le,hogy elvették a jogsiját örökre? a bírónő elmegy a jóédes kurva anyukájába -
#35584 Én se értem. Barmok. Inkább adnának neki egyet, biankósat, lejárati dátum nélkül, orvosira se kelljen mennie, minek? Úgy is megveszi az orvost is... Hiszen, baja van a szívével is, ezért is járt ugye kezelésre. -
gotchaaa #35583 Jól hangzik. De a végére úgyis elintéznek neki egy felfüggesztettet, meg egy pár éves eltiltást. Na nem mintha eddig zavarta volna, hogy jogsi nélkül kell vezetnie. -
#35582 Négy év fogházra ítélték első fokon M. Richárdot, aki 2017 tavaszán a Mercedesével összeütközött egy Citroennel, a balesetben ketten meghaltak. Ezenkívül örökre eltiltották az autóvezetéstől.
-
kamionosjoe #35581 Amelyik kopottabb azt hátra lehet rakni 3. 4. tengelyre ne az legyen a kormányzott tengelye(ke)n. -
#35580 3:55 :)))
-
#35579 bazz, ezt mi fogta meg, valami betonoszlop? -
#35578 Lamborghini Gallardo
Santiago, Chile
-
#35577 A vicc az, hogy ma mar filleres tetel lenne egy uj autoban, ha rendesen korbekameraznak, ami non-stop rogzitene mindent, az adatokkal egyutt (sebesseg, gyorsulas, pedalok allasa, lampak, index stb.). Kabellel lehetne csak olvasni (wifi nem), ellenorzeskor ha nem megy bunti, balesetkor meg nem kellene kretaval az aszfaltra rajzolgatni, aztan evekig birosagra jarni, amibol altalaban a bunos remium idiotak kidumaljak magukat, egy tobbszoros "gyilkossag" utan.
De hat a sok jogvedonek es gazdag embernek ez nem jon be... -
n003 #35576 napi 1,5 az átlag :( -
#35575 Az ámokfutó nő ork lehetett
A baleset után pár perccel csörgött a halott férfi telefonja, melyet már a mentők vettek fel
Utoljára szerkesztette: sorler, 2020.09.26. 23:10:44 -
#35574 Gyakran használnak nem szakszerűen vagy korszerűen felújított futózott gumikat a teherautóknál. -
#35573 Szintem minden nap 3-4 halálos baleset van az utakon.
Általában a vétlenek halnak meg nagyobb arányban.
Szomorú. -
#35572 A drón felső nézeti képe is sokat segít, de az egyik német videóban már látni egy lézer szkennert is.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.09.26. 18:33:53 -
#35571 Ez ilyen balesetet utólag felrajzolni,dokumentálni majd hazamenni hát kikészülnék. -
#35570 Igen ez benne lehet. Kemény volt a tegnapi nap. Van akinél meg idegességet is okoz, az sem jó a vezetéshez.