Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
hááhááá ma reggel egy bringás le akarta rúgni a tükrömet, mert amikor már hatodszor mászott vissza a lámpánál és megint erõlködhettem a megelõzésnél, akkor úgy mentem el mellette, hogy lepadlóztam a gázt, hagy hördüljön rá a V6.. erre látom felhergeli magát, jön a lámpánál megint, emeli a lábát és egy akkorát zakózott, hogy majd kiestem a röhögéstõl a kocsiból XXXD természetesen full gázzal a kocsi seggét táncoltatva indultam, amolyan elköszönésként. ez feldobta a napom...

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

04:03 tól az mi a szar? 😄

Parkolás ruszki módra! 😄

haha 😄

nézzétek a (11)-t ebbõl a sorozatból 0:54?!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

matyi0323
De azok a zenék amiket hallgatnak.. 😄DDD

Az utolsónál meg dugnak a forgalom közepén?! XDDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Oroszországban levan szarva 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pajti
Booom, hahaha! <#idiota>

Bronx South
<#hehe>

Én egy Porsche cayenne-t vennék újonnan, amibe még nem fingottak bele, az jó lenne 4 évig.

SimaSuna
meg egy tankert mindehez 😊
Ulvar
Egy Bubut meg egy Holdent meg egy Ford Falcont meg egy....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
ja én is elfogadnám eladnám, aztán vennék egy bubut 😄
amúgy eléggé hasonlít az az izé az ördög vasvillájára aminek nekiment, mintha belecsapott volna egyenesen.

azért mert olasz
amúgyén is elfogadnék inygen egy lambordzsimit

bosco05
ezek a lambók állandóan kiégnek
nagyon szerethette a barátnõje, ha õ csak könynebb sérüléseket szenvedett mégis hagyta bennégni a fiút.

Ugye hogy kicsi ez a világ... 😄
matyi0323
idióta gyalogosok meg bicajosok...
fuu de utálom õket.
jó, nincs kerékpár út az ország nagy részén, ez igaz, de, hogy õk sem próbálnak alkalmazkodni az is igaz. ( tisztelet a kivételnek. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Carlos
az

Þór vígi þessi rúnar

SimaSuna
baze az gyerek amit felszedett a földrõl?
AZ SZÉL 😄

Nem az ajtón szállt ki az egyszer biztos.

Borulás

Ulvar
Bazdmeg majdnem szomszédok vagyunk xDDDDDDD

Hangos zenével egyszer már én is beszoptam. Nyíregyházáról jöttem Kaposvárra és nem sokkal Debrecen elõtt haladtunk egy rohadt hosszú konvojban. Elõttem-mögöttem mindenki húzódik le az út szélére,mondom mi a rák van?..akkor ment el mellettem a mentõ. Égett a pofám rendesen :|

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Persze hogy tudom... itt lakok az utca végétõl kb. 500m-re... ott ahol a blue-comp van... 😄

Hasonló eset volt tán 2 éve a sóstói és a kossuth utcai telezöldes keresztezõdésben is... csak az egy tûzoltóparancsnoki autóval történt... egy mercis ökör gangolt bele a tûzoltóba ami megkülönböztetõ jelzést használt... az ilyen vagy simán idióta, vagy nem figyel, vagy üvöltve hallgatja a zenét és persze hogy semmit sem hall...
Ulvar
Nekem elég gyanúsnak tûnik...ha látok róla eredeti vid felvételt elhiszem...

BTW: Tudod hol van a Zöld Elefánt Alfi ker itt Nyíregyen...Észak krt.-nál, ahogy a Vasvári megy ki Nyírszõlõ felé, ott van a keresztezõdés (2es gyakszi). Tegnap jött egy mentõs a körúton, valamint ezerrel keresztbe a Vasváriról egy barom 70el kb. Nem hallotta hogy jön a mentõ és majdnem keresztbe eltrafálta a mentõs a barmot...úgy kellett izomból fékeznie....mert annak az állatnak el kell érni a kurva sárgát nem bír várni 1 kurva percet neeeeem...

Ez nem sokon múlott... O.O
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Willi Betz
Ez egyszerre tud kétfelé menni 😄 Avagy csöngettek a futómûnek 😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
szerintem ez direkt ilyen... úgy csinálták meg, mint a Jeep tanulmánynál, ami képes egy helyben megfordulni. Nem egy olcsó mulatság a futómû ilyetén átalakítása az tuti...

Carlos
Azt hogy? 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
wtf? 😄

😄 elõször nem értettem miért raktad be ezt ide

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
úúúbazdmeg az utolsó 😞 nagyon remélem, hogy nem lett nagy baja sem a gyereknek sem az anyukának..

Hogy nyomorodna meg az utolsó ribanc....
<#fejvakaras>???

De milyen lazán mondta hogy jézusmária, mintha komédia lenne,vagy a töténs valami teljesen természetes dolog lenne>☺

ez egy új suzuki swift.
Jó sok pénzt fognak leverni a csajon.

Mikor a kijelölt helyen meg kellett volna állni a fék helyett a gázt nyomta 😄 A palánknál visszarakta egyesbe a fordulatsztszámmérõ azért veri kis hijána 6000-et 😄

okozó férfi és a ott a helyszínen<*********Tudnak irni a tv kettõnél!😄

A balesetet túlélte, utána váratlanul meghalt

A baleset után, a betétlapok kitöltése közben halt meg egy 55 éves férfi Zalaegerszeg közelében. Reggel 7 óra körül koccant a két autó, és egyik sofõr sem sérült meg. Háromnegyed óra múlva a papírok kitöltésekor lett rosszul a balesetet okozó férfi és a ott a helyszínen meghalt.

- A balesethez nem hívtak mentõt, amikor késõbb a helyszínre érkezett a rosszullét miatt kihívott mentõautó, akkor már csak az újraélesztést tudták megkezdeni, sajnos több mint fél órás küzdelemmel sem vezetett eredményre. A férfi a helyszínen az életét vesztette, a halál okát pedig nyilván orvosszakértõ fogja tisztázni – mondta Gyõrfi Pál, az Országos Mentõszolgálat szóvivõje.

Kiment a forgalomba! 😄 Mit is szarakodjon a pályán? 😄 Szerencséje volt hogy épp nem jött senki, vagy akkor hiába vált át 😄 A csávó hogy futott már utánna 😄

jaja nekem is az tünt fel, hogy váltott 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

pajti
xD
amikor átmegy a falon mintha váltana is, visszakapcsol hogy nagyobb erõtartalék legyen 😄D:

w77d
de a csaj sem esik zavarba, csak kormányozgat tovább XXXD

pajti
úgy megy át a falon mintha Sherman tank lenne 😄