Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
aztakurvaeget XXXD

pajti
WTF?! <#banplz>

06:06
Multkor egy nõ beállt mellém a lámpánál,elõttünk senki nem volt,csak mögöttünk, õ egyenesen akart+de mégsem+ menni én meg jobbra 😄 Neki mivel egyenesen meg balra lehet menni gondolt egyet kitette jobbra az indexet 😄 Majd kis idõ mulva elkeldezdett integetni meg minden 😄 Majd mikor sikerült vele megértetni hogy huzza már le azt a kurva ablakot mondja el hogy mit akar 😄 engedjem el mert rossz helyre állt nem arra akar menni, de még jó hogy közölte!😄 mielõtt elém vág 😄

Legutóbb ukránokat láttam hasonloképp!Csak egyenesen mehettek volna meg jobrra, de kilökte az audin balra a villogót 😄 Le is dudálták, de le se szarta elindult balra 😄

Nem kell valakinek pár "kamionról leesett" uj akksi? 😄

w77d
ezúton köszönöm a fél órás sorban állást a felelõsnek

Kamion vs Villamos Pesten

Nem vágom, hogy sikerült ez, minden nap arra járok. Lámpa mindenhol, keresztforgalom nincs is engedve mikor villamos megy. Kamionos elnézhetett vmit nagyon...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

<#wow1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

2:45 😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tömegbaleset a 41-esen, Orosnál...

Képek még nincsenek, késõbb talán töltenek fel néhányat...
WTF?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

hungaro
Ez így van! Úgyis kifog derülni. Lehet, hogy nektek van igazatok, lehet hogy nekem! (:

Hivatás az Életért!

pajti
gordon 24
Biztos lesz vizsgálat! De ebbõl nehéz lesz kimászni, hiszen úgy is az lesz, hogy hibázott. Max ha a családja nem indít egy olyan pert mint a rendõr motoros családja. Lehet 10 év múlva beigazolódik, hogy neki volt igaza.

De ha téli gumi van rajta, a busz jó állapotban volt akkor kizárt, dolog, hogy ne õ legyen a "hibás". Ezt úgy is megvizsgálják majd.

Downhill!!

hungaro
Bocs a 2HSZ-ért elsõ sorban! Másodsorban tudod mindenki azt mond amit akar, médiának ennyi elég volt hogy a neves vezérigazgató, Heizer János úr ezt mondta, hogy téli gumi van a buszon, csak tudod az az érdekes, hogy ma egész nap miért állt majdnem az összes busz a gumisnál téli gumit felrakatni?! Meg nem utolsó sorban futózott gumit rakna rá, hogy olcsóbban megússzák, és több kerüljön zsebbe(futózott gumi: kopott gumira új mintát égetnek) 😊

Hivatás az Életért!

Carlos
meg kell nézni egy nagyfelbontású képet a balesetrõl és kiderül, hogy milyen gumi van rajta.

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Biztos,hogy meg fogják vizsgálni a gumi és a busz állapotát is.
Miért hazudna az igazgató mást amikor bárki odasétál és megnézi,hogy milyen van rajta.
hungaro
Ez tény és való, és ebben egyet is értek veled sõõõt 1000%-osan igazad van, de!! Ki tértem a másik hibára a rendkívül rossz állapotban lévõ buszokra, azt írják, hogy téli gumi volt a buszon, a nagy lótúróst! Édesapám pont ennél a társaságnál dolgozott 12évig, és ezen a buszon ami a balesetet szenvedte dolgozott 2évig, de ott hagyta pont ez végett az autóbusz végett, mert rossz mûszaki állapotban volt(télen nyári gumi), és nem akart így járni mint jelen esetben a sofõr, de hála isten jól tette, hogy váltott!

Hivatás az Életért!

desigo
"a balesetet szenvedett autóbusz jó mûszaki állapotban volt, a gépjármûvet téli gumikkal szerelték fel"
Akkor most mi az igazság?

Azt írják a cikk alatt,hogy azt a kanyart szárazon is nehéz bevenni.
Reméljük nem fog meghalni egy sérült se.
Épp elég a leszakadt lábfej :/
gordon 24
Nem tudom a hátteret és nem is akarok ítélkezni. De tudod, nagyon jól, hogy a rutin, az csak addig ér valamit, amíg minden úgy történik ahogy szeretnéd.. Nem ment gyorsan, igaz 50-55 nem gyors, de megcsúszott felborult... Sajnos ezt õ baltázta el. Valószínûleg komoly szankciók várnak rá. Mindenki tud hibázni, most õ volt soron.. Csak ha mondjuk én elbaszom összetörök egy autót, kimászok és nyalogatom a sebeimet. Ha õ akkor 23- ember sérül meg.. Hát ezért nagy felelõsség amit csinál.

Downhill!!

hungaro

És a CIKK róla!
A sofõrt személyesen is ismerem, rutinos sofõr, Afganisztánban is sofõrködöt eddig egy balesete sem volt. Sofõrt hibáztatják eddig, de csak azok akik nem látnak a volán társaság "színfala" mögé! Nyári, újra futózott gumik, mocskos, hideg, mûszakilag nem megfelelõ állapotú buszok, röviden ennyi!

Hivatás az Életért!

SötétBarom
Aucs..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

matyi0323
Szerintem igen, az utolsó kép kockán még rendesen kint van, onnantól meg tized másodpercek és puffan a tetején, szinte lehetetlen, hogy bevette. ( fõleg, hogy 100% hogy beparázott addigra)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

SötétBarom
Manusz kezét becsípte vajon mikor tetõre állt?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Carlos
mé nincs meg a vége? Ez igy szar

Þór vígi þessi rúnar

pajti

<#eljen>

Hátsókerékmeghajtás hóba nem a legjobb dolog!Fõleg ilyen nagy jármünél, ha kicsapja a hátulját akkor ez történik.

pajti

pajti
<#szomoru1>

Jön majd az árvíZ!

pajti
desigo
nem baleset de durva...

Gumipókkal kötözték ki a temetõben a keverék kutyát

aki ilyet tesz azt meztelenül kellene ugyanoda kikötni egy éjszakára
Adaaam
Ilyet mi is csináltunk, igaz olyan hegyi úton ahol alig járt autó.

everything's better with music

NEm baleset, de azért eléggé nem veszélytelen 😄

A matricás autós az nem szarozott! 😄

bosco05
Hol van itt az út? <#fejvakaras>
desigo
yup tényleg
csak a compact jetta maradt meg abból a postból <#idiota>
Pluskast
Miért a 80 éveshez képest nem az?😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Aki 54 éves az még fiatal? 😄

erieskrisz
Ezek az oroszok a playstation ellöl ülnek kocsiba vagy hogy lehetnek ennyire felelötlen barmok.Olyan baleseteket csinálnak hogy az már durva.Ezeknek nem auztózni hanem bringázni kéne.Ennyi barmot és 60-70% fullos verdákal töri össze a másikat.Idiota egy népség kár hogy nem tud az ember oroszul sokk komentre kiváncsi lennék a videok alatt.

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

matyi0323

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Pluskast
Háát azért ahogy a többi videot megnéztem elég durva.. Volt olyan akitõl stukkert vettek el mert le akarta lõni a srácot és volt olyan is, hogy a csajszit be akarták tuszkolni a kocsiba, gondolom nem sétakocsikázásra akarták elvinni... Azért tényleg úgy van, hogy a ruszkiknál abszolút nincs vezetési kultúra meg úgy általában ennek nagyon híján vannak..

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SimaSuna
hát én amondó vagyok, hogy nálunk sem jobba helyzet. Ott a közlekedési morál a szar, nálunk az utak állapota...vagy beléd jönnek, vagy a kerék szakad ki a helyérõl..hát nem tudom melyik jobb...

bár a ragasztgatós videó tetszetõs. Paraszt vagy mert rossz helyre parkoltál levonó kellene mindenkinek Mo-n aki rossz helyre parkol😊
Az utóbbi idõben elszaporodott orosz autós videók alapján az a véleményem hogy a ruszkik kurva parasztok. Verekedés, zéró közlekedési intelligencia. Hihetetlen hogy ezt mondom, de nálunk ezerszer jobb a helyzet.

gordon 24
Volt ilyen nálunk csak sajnos leszoktunk róla.

A bringások nyomtattak ki kb a 98-99 körül egy matricát (természetesen papír alapút, ne jöjjön le könnyen:😄) hogy egy kerékpárúton parkoló bunkó vagyok.. És ezt ragasztgatták sok autóra..😄 Mi is tettünk ki nem egyre. Sajnos megszûnt ez a dolog..

Downhill!!

z0ty4
Mi van a matricákon?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070