Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
Úúúú bazmeg! Ebbe bele kellett volna ülni valakinek! <#taps>#taps>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
a ruszki helikopteres videón meg azt nem értem,hogy egy pöcsömnyi műanyag pányva ennyire betudja reonáltatni azt a hatalmas rotort? ha jól tudom azért ezek a rotorok még lövéseket is kibírnak meg ha hiányzik belőlük akkor is le lehet tenni a helikoptert
Átgondolatlanul akarták megmenteni, életveszélyes sérülés lett a vége
index link
Videón, ahogy 20 méter magasból lezuhant a siklóernyős, akit éppen menteni akartak
index link
Elég bénán álltak hozzá, sajnos, igen bosszantó.
A siklóernyős nem tart magánál egy x méter kötelet pár karabinert esetleg valami könnyű alkukampót . . .
A tűzoltók meg nem tudnak feljuttatni valami kötelet, egy üveg-, szénszálas bottal . . .
Falusiként azt már meg sem említem, hogy az ágak hiánya lefele jövetelnél nem szokót gondot okozni, mert lábbal és kézzel lehet szabályozni a lejövetelt, max hámsérülés fordul elő.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Halálos baleset történt Berettyóújfalu külterületén

respect to the man in the ice cream van
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
"...és...szerintem...bizony."
"...és...szerintem...bizony."
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
ezt hagyják???? baszki az ilyen esetekben precedens értékű ítéleteket kellene hozni,hogy aki legközelebb hasonlóan cselekedne az 6x gondolja át !!! Ezzel azt érik el,hogy legközelebb majd bárki bemondhatja,hogy egy UFÓ suhant át előtte az úttesten megijedt és lefékezett.......szégyen és gyalázat
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.05. 10:17:17
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2020.07.04. 16:34:40
"Nulla tenaci invia est via"

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
én motorozok (1000 köbcentis sporttúra gép) és autózok is elég sokat mindkettőt így látom mindkét oldalt. szeretek gyorsan menni mint mindenki, aki motorozik. de mindig úgy közlekedek, mintha nem látnának az autósok engem addig, amíg nem bizonyosodok meg róla, hogy tényleg észrevettek és számolnak velem. persze óhatatlanul becsúszik egy-két necces szitu de ezekből lehet tanulni. kurvára észnél kell lenni és tény, hogy a magyar utak állapota csak ront a helyzeten. vészhelyzetben nem elég gyorsan reagálni és berántani a féket hanem még fürkészni is kell az utat, hogy hol van szennyeződés vagy kátyú
respect to the man in the ice cream van