Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem baleset, de ide illik.

★★★★★

z0ty4

Úúúú bazmeg! Ebbe bele kellett volna ülni valakinek! <#taps>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

ximix

Baleseti helyszínelő (rendőrségi)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.15. 12:04:53
desigo
Miből állhat az a lista amin végig kell menni kötelezően a helyszínelőknek?
FrezeR
Alien69
Főleg úgy, hogy ugye fizikailag nem sérült, ép elméjű, stb, Azaz, képes akár a saját erejéből kimenteni önmagát, ha kap egy kötelet. Feltételezhetően, mivel ugye folyamatosan azt kommunikálta, hogy ez lenne számára is a megfelelő, ezért arra lehet következtetni, hogy nem a nyaka köré akarná tekerni a mentő kötelet.<#idiota><#idiota><#idiota>

Caliph
van erre speckó mentőcsapat,ipari alpinista.aki fel tudna menni érte,és felvinni egy kötelet. másra nincs szükség,az ejtőernyősön ugye koplett beülő van amúgyis rajta,az kompatibilis az ipari alpinista cuccokkal,szal utánn csak simán leereszkedik a kötélen mint egy hegymászó

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

húú ez nagyon el lett balfaszkodva....

a ruszki helikopteres videón meg azt nem értem,hogy egy pöcsömnyi műanyag pányva ennyire betudja reonáltatni azt a hatalmas rotort? ha jól tudom azért ezek a rotorok még lövéseket is kibírnak meg ha hiányzik belőlük akkor is le lehet tenni a helikoptert
ximix
A helikopteres résznél eszembe jutott a nem oly rég nálunk történt mentés közbeni baleset.

Átgondolatlanul akarták megmenteni, életveszélyes sérülés lett a vége
index link

Videón, ahogy 20 méter magasból lezuhant a siklóernyős, akit éppen menteni akartak
index link

Elég bénán álltak hozzá, sajnos, igen bosszantó.
A siklóernyős nem tart magánál egy x méter kötelet pár karabinert esetleg valami könnyű alkukampót . . .
A tűzoltók meg nem tudnak feljuttatni valami kötelet, egy üveg-, szénszálas bottal . . .

Falusiként azt már meg sem említem, hogy az ágak hiánya lefele jövetelnél nem szokót gondot okozni, mert lábbal és kézzel lehet szabályozni a lejövetelt, max hámsérülés fordul elő.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

svéd cserediákok
ez kurvakemény volt 😞(( ezeknek az Oroszoknak sztem nem is kell vizsgázni a jogsiért......olyanokat megcsinálnak,hogy eszem megáll
PetruZ
AP-1296: 2:00, 3:30, 9:00, ilyenek még nem voltak... A második érdekes, az az egy kerék hogy meg tudta dobni.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ezelőtt is átszaladt egy kecske

világ szégyene,hogy benyögöd,hogy "átszaladt elődted valami" és kész mehetsz haza, mindenféle felelősségrevonás és büntetés nélkül....miközben még videófelvétel is van amin látszik, a "hatóság félrevezetése" és kajak leszarja a bíróság a felvételed,meg se nézik......erre azért mindenki zsebében kinyílik a bicska, az "igazságszolgáltatás" a hazugok oldalán áll
Alien69
Pontosabban, nem megúszta, mert fele-fele. De, legalább dupla tahó tudott lenni. nem bevállalta a felelősséget, hanem, rá terhelte egy ártatlanra. Hiszen, ha bevállalja, még a helyszínen, szerintem megúszhatta volna, ha megegyezik a furgonossal. Ha utólag ismeri el, amikor már a rendőrségi vizsgálat folyik, akkor már trippla büntit kapna. De így, van esélye megúszni a büntető fékezésért járó felelősségre vonást. Ez ugye az "igazság szolgáltatás", és a rendőrség "bűne" (sara). igaz, elvi síkon a pofátlanítással mintha elkezdődött volna valami, de, hogy mikor lesz látható eredménye, az kétséges...

FrezeR
Információk szerint a lengyel kisteherautó hátulról az autónak ütközött, amitől az a kamion elé pördült.

Halálos baleset történt Berettyóújfalu külterületén

cement
mi nem fekete-fehér? előz egy elég necceset, majd fékez kettőt teljesen feleslegesen, láthatóan minden ok nélkül. semmilyen állat nem szaladt át előtte. ez is csak egy pofátlan senkiházi aki hazudik és tetteti a hülyét a bíróságon, és megússza.

respect to the man in the ice cream van

az amúgy egy nagyon jó szabály, kár,hogy nálunk nem vezették még be
PetruZ
Van ez a videó. Általában nincs bajom a rendőri ellenőrzéssel és jó látni, hogy egyre több helyen jelennek meg, nem csak a "bejáratott" placcokon állítják fel a sebességmérőket, de... azt a robogóst tényleg muszáj volt megfingatni? A pirosnál jobbra kisívben kanyarodást több országban is engedélyezik, nálunk is be lehetne vezetni.
whiskeyman
Ostoba vagy

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

UramIsten.......
eksy
Istentelen nagy seggfej vagy, de nem kívánok mögéd fényszórózó, csak kicsit megkoccantó autóst.

"...és...szerintem...bizony."

kívánok eléd sok ilyen autóst a jövőben........
eksy
Mert ez az eset nem fekete-fehér, hogy precedenst teremtsen.Szerintem jogos ítélet született, a videó alapján.

persze,mert?
eksy
A videót láttad?

Benel
értem én hogy nem ő a vétkes, de még 1x elmondja hogy he hit my car on the highway and he's trying to leeeeeave akkor lecsapom 😄 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

bazdmeg na neeeeeeeeeeeeee

ezt hagyják???? baszki az ilyen esetekben precedens értékű ítéleteket kellene hozni,hogy aki legközelebb hasonlóan cselekedne az 6x gondolja át !!! Ezzel azt érik el,hogy legközelebb majd bárki bemondhatja,hogy egy UFÓ suhant át előtte az úttesten megijedt és lefékezett.......szégyen és gyalázat
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.05. 10:17:17
z0ty4
desigo
Nem szeretnék ilyet látni élőben 😞
RIP
bármibe lefogadom,hogy megint a kissebbségiek állatkodtak az Audival
miért b+ miért?
Szabi
aha, volt már a Gallardóban is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2020.07.04. 16:34:40

"Nulla tenaci invia est via"

borulásvédelem?
desigo
Mi az a két felfele álló fémrúd?
"de nem számoltak az érkező kisteherautóva" mégis mi a fakkal számoltak egy autópályán? jobb is hogy szarrá törték a Lambót ezek a mintasofőrök
desigo
Műszaki hiba miatt álltak volna félre, de nem számoltak az érkező kisteherautóval, így 20 percig élvezhették az új Lamborghinit.

Az igen
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

cement
amit leírtál mind igaz és sok motoros az autósoktól várja a megváltást, ez itt a baj. mindig az autós figyeljen, mindig ő legyen előzékeny és vegye észre... még akkor is, amikor megérkezik a semmiből 180-nal és szegény autósnak esélye se volt, hogy észrevegye.

én motorozok (1000 köbcentis sporttúra gép) és autózok is elég sokat mindkettőt így látom mindkét oldalt. szeretek gyorsan menni mint mindenki, aki motorozik. de mindig úgy közlekedek, mintha nem látnának az autósok engem addig, amíg nem bizonyosodok meg róla, hogy tényleg észrevettek és számolnak velem. persze óhatatlanul becsúszik egy-két necces szitu de ezekből lehet tanulni. kurvára észnél kell lenni és tény, hogy a magyar utak állapota csak ront a helyzeten. vészhelyzetben nem elég gyorsan reagálni és berántani a féket hanem még fürkészni is kell az utat, hogy hol van szennyeződés vagy kátyú

respect to the man in the ice cream van

Sippie
Az anyuka egye meg amit főzött úgymond. Talán apuka is odafigyelne, ha emiatt szívna a családja. Amúgy én nem értek egyet, a kocsit ha el is kobozzák, abból vehet másikat ha tehetős, vagy bérelhet. A megoldás a sitt, 1 hét, 1 hónap, attól függ hányszoros visszaeső, mindjárt jó útra térne a sok szabálytalan köcsög.