37102
-
#23335 Rézsút telibekapta a fát, a lendület megemelte a farát és kifordult, majd az oszlop megakasztotta és ott is esett le. A padka is elég magas, amikor felkapott rá, az orra beeshetett és ez is megdobhatta a hátulját.
-
#23334 -
#23333 -
#23332 -
#23331 hogyan
-
Blum #23329 Cars on the road Compilation October 2013 (3) -
#23328 Akkor ez a 101-edik :) -
#23327 http://www.liveleak.com/view?i=511_1382366804 -
#23326 Már 100x volt -
Megyek,és veszek egy Ladát... -
#23324 1, Blikkes fos, beleolvasni is bűn.
2, Hatan utaztak a kocsiban??? Hat darab ember...szidjuk mi az időseket, hogy nem kéne nekik jogsi, de az is kurva isten, hogy jobban szűrném a fiatalok rátermettségét egy autó vezetésére. Ha nem verik a fejébe hogy jól nézd meg az ismeretlen autót, menjél vele előtte egy két karikát bazdmeg, és felelősség teljesen vezess, akkor nem hogy jogsit, autó közelébe nem engedném. Aztán jöhetnek ordítozva meg őrjöngve hogy micsoda kibaszás...nem...nem kibaszás. Ez életmentés. És ha tovább vergődik még az ilyet jól agyon is basznám egy szívlapáttal. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egyesek, mi az istenért nem tudják felfogni, annyi balesetet látnak a médiában, miért nem jut el a kurva tudatáig, hogy vele is megtörténhet, hogy ő se kivétel, hogy 100 év rutin is kevés.
3, Kérhetsz te bocsánatot bazdmeg az nem hozza vissza a halottat. Én már temettem el jó barátomat, hasonló bulis baleset miatt, nekem az ilyen bocsánat kéréssel ne jöjjön, hanem egy pisztollyal a fejéhez tartva mesélje el őszintén a bűneit majd húzza meg a ravaszt. Utána talán kaphat temetést. -
Susarc #23323 szép gesztus,de szart se ér! -
#23322 Sajnos erre költ az a köcsög állam meg a cigányok segélyeztetésére -
#23321 Én az ilyen útellenőrző narancssárga autókat nem értem. Próbálom elhinni, hogy csinálnak valamit, de sose tudom. Csak azt látom, hogy ülnek benne ketten-hárman, beszélgetnek és indokolatlanul lassan mennek. Szerintem ez csak gázolaj lehúzásra megy..:DDD Például itt van egy út szakasz, amin kb. minden nap mennek, kérdem, hogy miért? Ugyan mi a franc változhat rajta órák alatt, főleg úgy, hogy több év alatt a kutya nem nyúlt hozzá. Persze nem tudom mit ellenőriznek, vizsgálnak, de gondolom az út minőséget. Bekapcsolja a sárga terelőjét meg villogóját aztán egy 110-es szakaszon megy 40-el. Majd egyszer valaki seggbepuszilja őket egy jó kis kanyar után:)
Valaki írja le mi értelmük van, vagy mit csinálnak valójában, mert így bennem csak a gázolajlopás marad meg. -
#23320 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/bocsanatot-kert-a-tinilanyok-soforje-2217469 -
Daruval emelnek fel egy felborult tűzoltóautót Diósdon 2013. október 18-án. A balesetben hat tűzoltó megsérült, közülük hárman súlyosan. -
Susarc #23318 -
Összetört autók (Chevrolet, illetve BMW 3, vagy Mercedes C-osztály) a 61-es úton, a Somogy megyei Iharosberény határában, miután a járművek összeütköztek 2013. október 20-án. A balesetben hárman sérültek meg, közülük ketten súlyosan.
voltmár? -
Susarc #23316 ebay:P rákeresel és rendesz egyet amelyik neked tetszik:P:)
mazsolázz:
autós kamera -
#23315 Én már a bazárosoknál is láttam camot, full kinai 7-8 ezerért :D -
nIsTv4n #23314 Link jöhetne arról a kameráról és a vásárlási lehetőségről :)
Témához csatolva tegnap este az M1 autópályán tolatott az autópálya kezelő egyik kisbusza - hozzátenném, hogy a sárga villogóval, valamint a leállósávban, nagyon lassan - viszont az okát nem láttam az útfelületen, nem hiszem hogy kerestek volna valamit... -
-
#23312 de ez lesz a divat? megvárom és elütöm? a bunyó már nem menő?
-
#23310 Komoly üzleti vita lehetett a dolog mögött, ha ezt tette. -
#23309 Mind a két fajtát utálom, a politikust meg a lehuzós parkolócégeket :DDDD -
#23308 úgy van, ráadásul két személlyel szemben -
#23307 Az úgy durva.
Szándékos gyilkossági kísérlet lesz a vád? -
#23306 jó esetben 5-10 évet -
#23305 Ezért majd mit kaphat a bíróságon?
-
#23304 Hupsz,kicsit elnéztem :D -
#23303 #23208 :D -
Egy kaliforniai férfinek sikerült az, ami emberek milliárdjainak sohasem fog összejönne: fejre rakott egy 2013-as Lamborghini Aventadort. Nem sérült meg senki a balesetben. -
#23301 5 percel az eset után jártam arra autóval, azt hittem rosszul lett valaki azért fekszik a fűben.
-
#23300 Igy is ő fogja húzni a rövidebbet.. -
#23299 sértett vállalkozó hajtott neki az alpolgármesternek
na ez a nem semmi. -
http://www.szon.hu/halalos-baleset-csokmon-lezartak-a-47-es-foutat/2391147 -
Susarc #23297 debakki mekkora észnélküliség kell,hogy kanyarban főúton tolat a belső sávban!!:S:( -
#23296 http://www.liveleak.com/view?i=5f5_1382229486 -
Blum #23295 Engem egyszer allitottak meg gyorshajtasert (4-es fout,4 savosra kiszelesedes...toljuk neki. Aztan 140-nel lekaptak :( ) es tok rendesek voltak. Mondtam nekik,hogy hajnal ota jovunk,mindenki faradt...sietnenk. Megertettek,szepen elmagyaraztak hogy ez nem igy van,blabla..aztan mehettem. Meg csokival is megkinaltak!
Persze 2 het mulva jott a 40k-s csekk. :S -
#23294 korrektség, magyar rendőrség?? ezt a két szót még a google fordító se tudná összehozni:) az egyik legalpáribb faj, bár ezt már sokat hangoztattam itt, meg utálnak is érte, attól így van.