Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Ha valóban a nagy sebességû tesztet a közúton próbálták akkor az egy kicsit furcsa.
A gyár ezt jóváhagyta?
Lehet,hogy nincs maximális sebesség korlát de ajánlott van.
Mi történik ha egy szerencsétlen családos anyukát csap telibe 200+ os sebességgel és azok halnak meg?
Mi történik ha defekt vagy bármi más technikai probléma van?
Nem tudom elképzelni,hogy közúton tesztelget a BMW 200 felett.
Ulvar
az ítélet itt pedig jogos, idióta barom...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Úristen... hát inkább csak a Nordon teszteljenek ezentúl... szegény csóka, sajnálom 😞.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RatBaG
bency
<#rinya>Rip,sajnálom az ilyen pilótákat mert most se õ volt a hibás és pedig biztos profi volt..de hát hiába.

:) Semmi okosság :P

cement
<#wow2>

respect to the man in the ice cream van

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

"Elég köcsög módon van vége!!!!"

Nesze, ne szenvedj hiányt. 😊

.

Pluskast
Na igen a gyalogosokra mindig oda kell figyelni. Tegnap majdnem sikerült elütnöm egyet, úgy kellett satu féket nyomnom. A csajszi úgy lépett le az úttestre, hogy körül se nézett csak ment át a fülében meg ott volt a fülhallgató mehetett a zene ezerrel mert csak jó hosszas dudálás és kiabálás után - miután átért a túloldalra - fordította el a fejét és nézett rám értetlenül és bambán, hogy mit is akarok tõle. Jól fel is húztam magam. Nem igaz, hogy 4 éves korában nem tanították meg neki, hogy mikor lelépek az úttestre elõtte körül nézek...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Carlos
Elég köcsög módon van vége!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Egy pici off 😊

Én még egyszer sem láttam, egy deka kitakarást sem.

nan76
azt nem értem,hogy ha 200-al ment akkor hogy állt meg viszonylag hamar a megállóhoz,és a kocsinak szinte alig lett baja...ilyen sebességnél nagyobb kár szokott lenni az autokon nem?Vagy én gondolom rosszul?......................az viszont tény,hogy a ruszkiknál ezt igen keményen büntetik ..ergó most itt az összehasonlítási alap a Szlovák picsa és a ruszki fasz között..én mindkettõnek többszörös életfogytiglant adnék,de nem én döntök

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Totti5
Nincs bocsánat annak aki ittasan autóba ül és még azt is hiszi magáról hogy ótóversenyzõ. Én ha nem iszok akkor sem megyek 200al városban... sem 100al, sem 80al, sem 70el, ha pedig innék és úgy ülnék autóba akkor sem mennék, hanem gyök kettõvel óvatosan. Õ valszeg ha iszik ha nem száguldozott, mert nagyon ügyes és nagyon menõ. Persze megint mások haltak bele és nem az ittas barom állat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nan76
ott is kitakarják csak lehet,hogy beleegyzet a képekbe ha már ennyi embert megölt./nem sajnálom a rohadt állatot,hisz 7(?) ember halála szárad a lelkén de legalább felvállalja amit csinált/.Így talán nem 4* életfogytigot kap hanem csak 3-at.lesz ideje elgondolkodni megérte e 2 napig inni...(ez csak az én véleményem nehogy megkövezzetek!!)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ott nem takargatják ki a pofáját mint itt a szép hazánkban mindent.

desigo
Kemény idõszak elé fog nézni az biztos...
miért nem hozza?:/

sovatalevi
Szombaton délután, pár perccel öt óra elõtt értesítették a 112-es sürgõsségi hívószámon a rendõrséget, hogy Bodzaforduló közelében egy autót ütött el a vonat. A nemrég Kilyén határában történt, hasonló balesettel ellentétben most nem volt halálos áldozat - írja a Székely Hírmondó.

A riasztást követõen a rendõrök a helyszínre siettek és megállapították, hogy a fenyõsi, 32 éves A. Gheorghe éppen Virágospatak felõl vezette a Kovászna megyei rendszámtáblájú személygépkocsiját, amikor a vasúti átkelõnél nem adott elsõbbséget a 14759-es számú, Brassó–Bodzaforduló szakaszon közlekedõ személyvonatnak. A jelzett, ám sorompó nélküli vasútátkelõnél történt ütközés során a sofõr édesanyja, az anyósülésen lévõ A. Eleonora beszorult az autó roncsaiba. A bodzafordulói tûzoltók, illetve egy rohammentõ egység sietett a 49 éves nõ segítségére, akit aztán a bodzafordulói, majd a brassói kórházba szállítottak.
– Sem az autó, sem a vonat vezetõje nem fogyasztott alkoholt. A helyszíni vizsgálatok arra utalnak, hogy az autósofõr nem adott elsõbbséget a vonatnak. A sofõr ellen eljárás indult testi sértés vádjával – részletezte Iulia Grigoraº, a megyei rendõrség szóvivõje.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Két napig ivott, úgy ült autóba a moszkvai mészáros

Egy nap alatt 131 ittas gépkocsivezetõt állítottak elõ a rendõrök az orosz fõvárosban, miután szombaton egy részeg autós hét embert gázolt halálra egy buszmegállóban.

A moszkvai közlekedési felügyelet közlése szerint az elõállított gépkocsivezetõk közül hatvanan nem voltak hajlandóak orvosi vizsgálatnak alávetni magukat. Hárman közülük balesetet okoztak. A Moszkovszkij Komszomolec címû orosz bulvárlap online változatán közöltek szerint a fõvárosi rendõrség sajtószolgálata idõközben módosította a szombati baleset adatait. A hét halott közül három kamasz volt, de csak két felnõtt áldozatot sikerült eddig azonosítani. A balesetnek három sérültje is volt.

A moszkvai Minszkaja utcában részegen gázoló 30 éves férfi idõközben bevallotta, hogy a tragikus balesetet megelõzõen két napig ivott. Az orosz fõvárosi rendõrség közzétette a honlapján a férfi kikérdezésekor készült videofelvételt, amelyen Alekszandr Makszimov azt is kijelentette, hogy azért, amit elkövetett, fõbe kellene lõnie magát.

A férfi egyes adatok szerint legalább 200 kilométeres sebességgel rohant bele a Moszkva nyugati részén található forgalmas út mentén lévõ buszmegállóba. A háromsávos út belsõ sávjából akart áttérni a szélsõbe, de elveszítette uralmát a Toyota gépkocsi felett. A járdaszigeten még hosszú métereket sodródva tarolta le a buszmegállót és ütött el tíz embert.

A tragédia helyszínén sokan virágot helyeztek el. A Rosszija 24 hírtelevízió riportjában megszólalók elmondták, hogy azon az útszakaszon gyakoriak a balesetek. A moszkvai belügyi igazgatóság közlése szerint Makszimovot korábban öt alkalommal vonták felelõsségre a közlekedési szabályok megsértése miatt. Két éve ittas állapotban vezetett, idén pedig két alkalommal is túl gyorsan hajtott. A többi esetet nem részletezték.

Oroszországban a közlekedési felügyelet adatai szerint évrõl évre nõ az ittas vezetés miatt bekövetkezett közlekedési balesetek száma. Tavaly 2100 ember halt meg a részeg sofõrök által okozott 12 és fél ezer balesetben.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

nan76
3:35-nél a papának új szülinapja lett

nan76
2:14-nél picit fú a szél

Zenés összeállitás

3:03 baseballsapka, hgy repül 😄

Ez sem rossz váogatás 😄D

Gázolások

Sziasztok!
Lehet picit off, de nekem bejön! 😊

Carlos
Nem nagyon tud magáról a gyerek.

Þór vígi þessi rúnar

Reggeli tornagyakorlatok? 😄

7:50 -nél elvágódik 😄DDD

A szonda vajon mennyit mutatott? 😄DDDD

Aki nem nézte végig mindet, ez nagyon üt 😄

Nekem a piros lada nagyon tetszik.Nektek?Hogy feszitenek már benne?😄

Effe88
nem retardált hanem alkoholista
reggel felkelnek megisznak húzóra egy 0,7-s vodkát aztán szevasz van😄😄😄

Pluskast
Primitívek. Sok száz évvel el vannak maradva felfogásban. Ez meg is mutatkozik abban ahogy vezetnek.

ÁÁ menthetetlen ez az ország, a politikájuk miatt becsülöm ugyan az oroszokat, de az emberek nem kis százaléka retardált.

nan76
légyszi öljetek meg!!!!ez mi a.....??????????

Miért lennének normálisak az orosz autósok, mikor a rendõrök is totál készek.<#nyes><#nyes><#nyes>

http://trinixy.ru/45888-pyanyj-voditel-bentley-otzhigaet-v-gryazi-23-foto.html

Végül még egy rendõrös videó 😄D

http://smotri.com/video/view/?id=v14324095ee8

http://www.youtube.com/watch?v=eoBWtpaAMjo

Ruszki rendõr totálll Beszivva!Fegyverés bárki elvehette volna :FDDDD<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

nan76
rá is bas*ott <#vigyor3>

A 4:41, mit csinálnak ezek ? <#hehe> Az hagyján hogy nem tudnak vezetni, de ezek a ruszkik szerintem direkt nyomják freestyleban...

nan76
elõször azt hittem valami fótóbolt..aztán még megnéztem párszor akkor láttam,hogy valami hever az úton...aztán amikor írtál még megnéztem 16386* és tényleg az van amit mondtál mert a jobb oldalon ficánkol a vezeték

Totti5
0:45-nél kinek dudál és minek? inkább kerülje ki...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Te is azt hitted elõször , hogy modern KITT akciózik mi ?<#taps>

nan76
jaja tényleg most,hogy mondod

Szuper volt a felsõvezeték rögzitése, 5x néztem végig, hogy mi a bánat van.